futurama

TomerZimmermann

New member
futurama

אני ממליץ לכם לראות את הפרק שנקרא A clone of my own. זה פרק מספר 15 בעונה השנייה. יש בפרק כמה קטעים שהם מחווה למאטריקס וזה ממש מגניב. למעוניינים בסדרה, החל מיום ראשון משדרים אותה בסטארוורלד (נראה לי ב14:00)

IC4

New member
איזה מחווה למאטריקס ?

A CLONE OF MY OWN זה זה שהם מכניסים את הפרופסור למאטריקס של אנשים זקנים
? יש שם עוד משהו חוץ מזה? אגב אני אוהב את הפרק שהם מתחברים לאינטרנט, זה כזה כיייף !!!!!! אגב אם עוד לא שמת לב, אחד הפרקים על הדיסק הם בגרמנית
תוריד אותו בעצמך אגב יש לי עונה שלישית! תבוא לקחת מתישהו

TomerZimmermann

New member
כן, זה הפרק

חוץ מהקטע עם המאטריקס של הזקנים, יש את הקטע בסוף הפרק שבו הם מתחילים לטוב ואז התמונה נעצרת לשנייה כמו בקטעי המלחמה של המאטריקס. זה כל המחווה. יש גם מחווה לסטארוורס באותו פרק there it is. the new deathstar או משהו כזה. עונה שלישית? אני בא לקחת!

TomerZimmermann

New member
קרית ים

חובב מאטריקס? אני מניח שכן. אני מחשיב אותו לסרט מצויין. גם אקשן מעולה וגם פילוסופיה שלמה. גם אם לא הייתי אוהב את הסרט אז הייתי רושם פה את ההודעה :)

anigmaz

New member
זה הסרט...

אני כבר מחכה ל2 ו3, למרות שאני יודע שאני אתאכזב. רעיון מדהים. לא יכול להגיד שהוא מקורי, אבל סחטיין על הביצוע. גרם לי לחשוב.

Master Boo

New member
הנה משהו מוזר...

(לא כל כך קשור לתוכנית, אבל בכל זאת...) אתה רשמת את ההודעה הזאת ביום שישי- זאת הייתה הפעם הראשונה ששמעתי את השם הזה... יום שבת- ראיתי "במקרה" פרסומת של התוכנית בסטארוורלד. יום ראשון- חבר שלי פתאום שואל אותי אם ראיתי אותה... (ולכל הספקנים, *אההמ* חזיר בר *אההמ*, לא, לא ראיתי או שמעתי את השם של התוכנית הזאת קודם!) עכשיו אם זה לא צירוף מקרים מוזר, אני תרנגול בעל רגל אחת ושלוש כנפיים שנחת ממאדים לתוך חווה ליד הונגריה.

חזיר בר

New member
זה אולי צירוף מקרים מוזר

אבל העולם מלא בהם והם לא אומרים שיש לך כוחות על טבעים/שחיזרים חטפו אותך/שאתה קלינט איסטווד.

Master Boo

New member
תשמע...

ברור שלא- זאת לא הנקודה... הנקודה שלי היא שזה לא שלי יש כוחות על טבעיים- אלא לעולם עצמו! ורגע, רגע! איך אתה יועד שאני לא קלינט איסטווד? איך אתה יודע שחייזרים לא חטפו אותי?? איך אתה יודע שאין לי כוחות על טבעיים??? ואיך אתה יודע שאני לא קלינט איסטווד בעל כוחות על טבעיים, וחייזרים חטפו אותי כשהייתי בן 4 וחצי???

TomerZimmermann

New member
אם זה צירוף מקרים אז אני ../images/Emo54.gif

הגיוני שדווקא בימים שלפני הפעם הראשונה שמשדרים את הסדרה הזאת בארץ אתה תשמע עליה יותר. _____________ אל תשאלו אותי למה דווקא חתול

למעלה