Future sex/ Love Show

• פותח הנושא MP88
  • פורסם בתאריך

MP88

New member
Future sex/ Love Show

Hey guys, I'm sorry that I'm writing in English, I don't have here the hebrew letters. I'm in The US (now I'm in Los Angeles, CA) but on sunday I was in Houston, TX and Justin was there too I went to his show, 2 and a helf hours show, It was great. My tickets were to the VIP section and I got the chance to touch the man! I'll tell you guys all about the show cause I guess you probebly want to know I'll do it on Monday night, when I'm going back to houston, there I have hebrew letters and I can type in Hebrew. It will be easier for all of us. stay toon

someone9

New member
אוקיי חח

מקווה שהתרגום שלי נכון... היא כתבה: [או שזה הוא.. לא יודע חח בפרטים כתוב נקבה] היי חברה, אני מצטערת שאני כותבת באנגלית, אין לי כאן אותיות עברית. אני בארה"ב ( עכשיו אני בלוס אנג'לס, קליפורניה ) אבל ביום ראשון שאני הייתי ביוסטון, TX [מה זה למען השם?] וג'סטין היו שם גם כן. הלכתי להופעה שלו, שעתיים וחצי, היה גדול. הכרטיסים שלי היו לחלק של האח"ם[יענו אנשים חשובים מאוד..] וקיבלתי הזדמנות לגעת באיש! [אני מניח שמדובר על ג'סטין מן הסתם..] אני אספר לכם הכל על ההופעה כי אני בטוחה שאתם רוצים לדעת. אני אעשה את זה ביום השני בלילה, כאשר אני אחזור ליוסטון, שם יש לי אותיות בעברית ואני אוכל להקליד בעברית ויהיה קל יותר לכולנו וstay toon אין לי מושג מה זה חח אני מקווה שתרגמתי נכון

למעלה