G3

ניררר1

New member
G3

הגעתי עמוס כוונות טובות לקנות נגן G3 iaudio בחנות בבאג (שם המחיר אגב ממש אטרקטיבי) , אך משום מה הם מתעקשים לסרב להשמיע ללקוח את איכות הנגן . (מכשירים מסוימים אפשר) . מישהו מכיר חנות בה אפשר להתרשם מהנגן ? (לשמוע ולא רק לראות) .

ע ו ל ם

New member
נצל"ש חצי |עוף|.. שאלת אוזניות..

אני מתחבט בין שני סוגי אוזניות שאני רוצה לקנות. השימוש הוא לא למשהו מטורף (DJ או משהו בסגנון) אלא לשימוש אישי בשמיעה בדיסקמן \ נגן בעל 20 ג'יגה..
אני מתחבט בין מכשיר של: SONY mdr-v150 \ mdr-v300 לבין.. PANASONIC DJ100.. שניהם במחיר 159 שקלים דנדשים.. (חוץ מהV300) אלו אוזניות שיושבות על כל האוזן, לא קטנות כלל אך גם לא גדולות ענקיות. משהו בינוני, באמצע כזה.
אמרו לי שיש נגנים (כמו IPOD) שאוזניות באיכות גבוהה לא יבואו לידי ביטוי בגלל עוצמת הסאונד שהמכשיר מספק.. לכן האם כדאי אוזניות פשוטות יותר..
מה הייתם ממליצים שעדיף? תודה ריבה..

stardust19

New member
סוני בתחום הזה עולה על פנסוניק...

פנסוניק טובה בצחום האזניות הבינוניות- אלה שנמכרים עם הדיסקמנים למיניהם.

m a n d e

New member
באג בקניון בנתניה (השרון) נתנו לי ל

לשמוע אייריבר H10, H320. אני מניחה שאם הייתי רוצה לשמוע משהו אחר אז גם היו מאפשרים.

יאיר B

New member
לא מכיר חנות שניתן לשמוע בה נגנים

אבל סביר להניח שיש. אני יודע שאצל היבואן - פוליפון טכנולוגיות תוכל (אאל"ט הוא יושב בבנימינה). חנויות לא אוהבות לעשות דברים כאלה כי אחרכך צריך למכור את המכשיר (אם מישהו בכלל יסכים לקנות אותו) בהפסד גדול מאוד וכשמדובר ברשת כמו באג - זה יוצא יקר מדיי (יש להם הרבה סניפים = הרבה מכשירים לפתוח = הפסד גדול מאוד).

orimaor

New member
דווקא...

באג שהם מנסים לדחוף מכשיר חדש כמו הMPIO נותנים לשמוע אותו. אני השתמשתי בכול המכשירים של MPIO שם. והיה להם מבצע על הזן מיקרו לפני כמה זמן אז הם נתנו להשתמש בו גם.

יאיר B

New member
זה בטח בחנויות הגדולות שלהם

לבאג יש 32 חנויות בישראל. אני מתקשה להאמין שבתחו את כל סוגי הנגנים של MPIO בכל חנויות הרשת. אולי בחנויות מרכזיות בקניונים הגדולים.

orimaor

New member
צודק

אבל בעזריאלי עוברים מספיק אנשים כול יום שזה ישתלם להם.

למעלה