GA 11X03

CrazyB

New member
פרומו של קאלי ואואן ל-11X03

כי היא פשוט נהדרת שם [in my opinion, כמו שאומרים], אז הייתי חייבת.

חג שמח!

revital189

New member
מכיל ספוילר

בעיקרון הקצב בו הדברים מתרחשים והאופן בו קווי העלילה מתקדמים הרבה יותר טוב מהמחצית הראשונה של העונה הקודמת.
אהבתי את אואן שדיבר על הצער שלו בעקבות העזיבה של כריסטינה.
אהבתי את זה שלוובר יש עוד קו עלילה כי בשנים האחרונות הוא בעיקר היה הנספח של קתרין אייברי.
אהבתי את הקשר בין מרדית' לאלכס. רציתי שאלכס יהיה זה שזוכה למקום בהנהלה בעיקר כי ביילי פשוט הפכה לבלתי נסבלת.

לא אהבתי את זה שקאלי שוב לא מסוגלת להקשיב למה של אריזונה יש להגיד וקופצת למסקנות משלה מבלי להקשיב לצד השני...

CrazyB

New member
same one from last year
(?)

או מלפני 5 עונות בערך.
קאלי קופצת למסקנות, אריזונה מתחמקת מהתמודדויות ולא באמת מדברת על מה שמפריע לה/ דברים שהיא לא באמת רוצה לעשות ושתיהם פשוט לא באמת מקשיבות אחת לשניה ולא מדברות על הבעיות שלהן.

revital189

New member
ייתכן ומכיל ספוילר (;

לי אישית ניראה ששונדה תפריד בין קאלי ואריזונה ותהפוך את אואן וקאלי לזוג בגלל ששניהם ממש בתוך הקטע של להביא ילד לעולם ( לא שאריזונה לא)...
ממה שאני קוראת באתרים בחו"ל של האנטומיה של גריי אז מעריצי קאליזונה ברובם ממש לא יאהבו את הקטע ששונדה מפרידה בניהן ותהיה התמרמרות בנושא...

pennylane11

New member
זה לא קרה בפרק האלטרנטיבי?

(לא שאני באיזושהי דרך מעורבת בשטויות שהולכות היום באנטומיה, אבל לא נראה לי שזה יקרה באמת...)

revital189

New member
מאוד מקווה שזה לא יקרה

אבל את יודעת בכל זאת זו שונדה ככה שהכול יכול לקרות...

CrazyB

New member
הפעם צפיתי דיי ברפרוף, אולי אחזור לזה בהמשך השבוע

היה...בסדר?
&nbsp
דרמת קאלזונה רגילה שכבר ממש מייגעת (בזמן האחרון אני נתקלת קריאות להפריד ביניהן דווקא מכיוון המעריצים הכי הדוקים שלהן ואני ממש לא יכולה להאשים אותם) ואני כבר לא בטוחה לאיזה כיוון שונדה והכותבים לוקחים אותן. יש לי הרגשה שהם עדיין מנסים להבין בעצמם, כי שנה שעברה עד הרגע האחרון לא היה ברור אם שרה רמירז ממשיכה או לא. (או שהם פשוט עושים לנו דווקא).
הסצנה בין קאלי לאואן הייתה חשובה כי: א. הוא התחיל לזרוע תקוות בבחור בלי באמת להיות אובייקטיבי מבחינת יכולת הגוף לקלוט את הרגל. ב. כמה כבר קאלי יכולה לספוג? ברור, כשהיא אמרה לאואן שהיא עכשיו צריכה לנפץ לבחור את התקוות שפיתח, היא ביטאה את הפחד שלה לגביי התינוק והרצון האמיתי של אריזונה- אבל עדיין! הרי גם היא צריכה לעשות ונטילציה למה שהיא עוברת וברור שאין לה את זה עם אריזונה...(וכבר אין את מארק
...)
עם כמה שאני לא מתה על אואן, הוא היה ממש בסדר. ומאוד שמחתי שהוציאו את הצד האנושי שלו כשהוא מראה את התהליך שעובר בעקבות עזיבת כריסטינה..
וובר ומגי- אולי בסוף יתברר שהוא בכלל לא האבא שלה. לכו תדעו. [היה לה יותר מדיי זמן מסך לטעמי]
הדבר הזה שהיה בין דרק למר' בסוף- WTF? עכשיו הוא גם מאשים אותה על ההחלטה שלו? oh man...

OKDeSign

New member
כפרק היה יותר מענין, כעלילה היה נוראי

הפרק זרם, והכל התנהל בצורה ממש טובה וכיפית ואפילו אנטומיה אבללל
&nbsp
1. איך לעזזל אלכס לא נבחר?! הוא נהדר וביילי מ-א-ב-ד-ת את זה. פפ
2. למה דרק מתנהג כמו פוץ, מה זה אמור להביע? כל הכבוד לאמיליה אבל גם הסצינה בסוף, הוא מאשים את מר', אוף זה ממש לא הולך להיגמר טוב
3. אעע וובר-מרידית'-פירס טינגי לא מדבר אלי ואני לא יודעת אם אני רוצה שיהיה קשר או לא וכולם שם קופצים למסכנות ופשוט די למה זה היה טוב להכניס אותה לעסק?!
4. אם כבר מסכנות, קאליזונה. דיייי, אל תביאו עוד ילד עכשיו רק בשביל, אני לא מבינה לאן הם לוקחים את הדמויות ופשוט, אוף לי.
5. הקטע עם הפרוייקט החדש דווקא מגניב, ואני שמחה שג'קסו ןמצטרף אליהם. ועם כל אהבתי לאוון והרחמים על מה שהוא עובר בגלל שכריסטינה עזבה אני שמחה שקאלי העמידה אותו במקום
6. לא יודעת, אם היה עוד עלילות / דמויות בפרק אין לי שום זכר אליהם.
7. אה כן ג'נה דיוייס. אני.. אני לא חושבת שאני אוהבת שהיא שם, היא אמורה להיות ביילי 2.0? מה, מהכל הפואנטה פה?

doc92

New member
יכל להיות...

שיפתחו עוד מקום בדירקטוריון לאלכס...

למעלה