Gabby Douglas shows off her new floor routine

trilliane

Well-known member
מנהל
Gabby Douglas shows off her new floor routine

כשהמוזיקה התחילה עם שירה בפיץ' גבוה כבר התחלתי לחשוש מעוד קטע מוזיקלי נשי מעיק סטייל זה של קיילה רוס או ונסה פרארי, במקום הקטעים הקופצניים יותר שאפיינו את דאגלס בעבר (לא שאהבתי את We No Speak Americano, אבל לפחות הוא היה קצבי ושונה מהשטאנצים של הרבה אחרות); לשמחתי זו הייתה רק הקדמה (גרועה...) למוזיקה קצבית יותר, אם כי לא מעניינת או מוצלחת במיוחד לטעמי.

התרגיל עצמו לא נראה מרשים במיוחד, אני מניחה שבין היתר כי זה רק אימון ולא תחרות, ועדיין, לא נקי, לא ממש זורם... שום דבר מעניין בין פסי האקרובטיקה וגם הם עצמם לא נראו מלוטשים (לגבי דרגת הקושי, אין לי מושג אז אני לא יכולה לשפוט). אני מקווה שבהמשך זה ייראה טוב יותר.

cubano1

New member
אלה לא הפסים האקרובטים שלה...

מה שצולם נקרא dance through, שזה מעבר על ה כוריאוגרפיה ולא על האקרובטיקה.
היא החליפה את הפסים המתוכננים ב ממלאי מקום - סתם ערבית פליקפלאק סלטה בגוף ישר

trilliane

Well-known member
מנהל
זה בהחלט מסביר חלקית את המצב... אבל לא הייתי קוראת לזה ריקוד

התרגיל הנוכחי שלה נראה עוד פחות "ריקודי" מזה שהציעה ב-2012.

ohashi

New member
מסכים

המוזיקה בחלקהנשמעת טוב בחלקה רע.
אלמנטי הריקוד אומנם לא מבוצעים נקי אבל עדין קשים יותר ממה שהיא עשתה באולימפיאדה עכשיו נשאר ללטש אותם עוד ולראות מה פסי האקרובטיקה שלה יביאו.
&nbsp
הריקוד לא מעניין במיוחד ואין שם משהו מיוחד, חוץ מהחלק הראשון כשהמוסיקה משתנה

trilliane

Well-known member
מנהל
גם לא ממש ברור לי איפה ה-show off... ולמה להראות חצי עבודה

trilliane

Well-known member
מנהל
אני יודעת מה זה טיזר, זה לא זה.

זה לא מלהיב ולא עושה שום רושם טוב, להפך...

cubano1

New member
מאות חובבים יחלקו עליך

באתרים ו בפורומים יש אנשים שצמאים למידע ולסרטונים?

trilliane

Well-known member
מנהל
גם אני חובבת שעוקבת, אבל במקום להלהיב אותי זה אכזב אותי...

ohashi

New member
כל כך צודק

אנחנו אנשים שצמאים למידע וכשהוא מגיע זה לא משנה איך או מה העיקר שהא הגיע.
זה נותן רמזים על האלמנטים על הכושר, על הכיוון שאליו הולכת המתעמלת. גם אם חלקי זה עדיף מאשר כלום.
מאז שגבי ואלי חזרו מעט מאוד סרטונים הועלו לרשת, ולמרות שאנחנו חיים בעולם דיגיטלי ורשתות חברתיות
אנחנו עדין ניזונים משמועות, וחבל אולי זה היה מדרבן את המתעמלים לרמות קושי גבוהות יותר .אבל זאת כבר אסטראטגיה של המאמנים.
&nbsp
בחזרה לעיניינו עדיף לראות ולשמוע את מה שגבי עשתה מאשר לא לשמוע כלום, מחזיק לה אצבעות שהיא תצליח לחזור
עדין רוצה לדעת על קטלין אוהשי אבל אני בספק אם היא תהיה מסוגלת לעלות כמה רמות בשביל לחזור לעלית

למעלה