Galaxy - סוללה מחזיקה 10 שעות במצב המתנה.

ת i מ ר

New member
Galaxy - סוללה מחזיקה 10 שעות במצב המתנה.

יתכן ואחת האפליקציות שהורדתי צורכת אנרגיה או נתונים וגורמת לסלוללה להתרוקן בצורה מהירה? אני משתמש במכשיר מחוץ לבית רק כנווט GPS. בזמן הניווט המכשיר מחובר למטען. מחוץ לרכב אני לא משתמש במכשיר בכלל, גם לא לשיחות. אני מקפיד לכבות את הGPS WIFI BT. וגם אז הסוללה מתרוקנת בקצב של 10% לשעה. בשבוע הראשון המכשיר שימש אותי רק לשיחות והסוללה החזיקה יומיים במצב המתנה ושיחות קצרות. הסוללה כנראה תקינה כי היא מחזיקה 5 שעות כשהטלפון במצב ראוטר ושני מחשבים מחוברים אליו. יש למישהו רעיון?

מדובר ב-Galaxy I7500 או Galaxy I9000?

מהי גרסת מערכת ההפעלה? האם התקנת Task Killer כלשהו? האם יש לך קליטה טובה באופן כללי?

ת i מ ר

New member
I9000 S. 2.2 לא התקנתי Task Killer. רוב הזמן

קליטה בינונית עד טובה.

יש לך רום של אחת מחברות הסלולר?

עוד משהו חשוב - כאשר אתה נכנס ל-About Phone ובוחר ב-Battery Use, מה מופיע לך וכמה אחוזים מוקדשים לכל פעולה? בנוסף לכך, האם ידוע לך מהו הזרם החשמלי של המטען לרכב? כי נתקלתי במטענים לרכב שמספקים חצי ואפילו שליש מהזרם של המטען הביתי הרגיל.

ת i מ ר

New member
המכשיר נקנה בסלקום. המטען מקורי.

הורדתי אפליקציה שמראה את אחוזי הטעינה של הסלולה. כל זמן הטעינה ברכב הסלוללה במצב 100%. שימוש בסוללה - אני רואה שהנתונים כל כמה שניות משתנים... כנראה שהבעיה נפתרה. הסרתי את כל האפליקציות שמבוססות רשת או מיקום למעט WAZE. כרגע המצב שהסלוללה 10 שעות מניתוק אחרון מהמטען והיא במצב 80%.

voguemaster

New member
כנראה שהייתה לך אפליקציה שרצה ברקע

אני לא מדבר על אפליקציה פתוחה כמו אינטרנט או משהו כזה אחר. אם תיכנס ל-TASK MANAGER תראה שיש לא מעט דברים שרצים ברקע למרות שכרגע הטלפון לא מריץ שום אפליקציה (זה טבעי ודרוש לפעולה התקינה של הטלפון). יכול להיות שאחת האפליקציות שמה את עצמה בתור אחת שרצה כל הזמן והיא טוחנת את הסוללה.

ת i מ ר

New member
זה הדבר הראשון שבדקתי. לא היתה אף אפליקציה

שרצה ברקע. ישומיים פעילים 0 (אם לזה אתה מתכוון)

voguemaster

New member
לא לזה אני מתכוון

כנס בתפריטים ל-SETTING ול-APPLICATIONS. יש שם אפשרות לראות כמה דברים: 1. את כל ה-RUNNING SERVIES. אלו תוכניות שאכן רצות תמיד ברקע. 2.בניהול אפליקציות יש טאב של RUNNING. יש שם רשימה לא קטנה. 3. תחשוב שכל ה-WIDGETים שאולי יש לך הם תוכניות רקע. אני לא אומר שלא יהיו WIDGETים כמובן אבל לקחת את זה בחשבון. לי יש את FANCY WIDGET, את ה-TASK MANAGER של סמסונג, חיפוש גוגל ואת WINAMP וזה בסדר גמור לדעתי. 4. באותה אפליקצית TASK MANAGER אתה יכול לראות מבנה של ה-RAM. יש שם אפשרות לעצור תוכניות ב-LEVEL 1 או 2. בעיקרון דרגה 1 אלו כל התוכניות שבמצב IDLE ולכאורה לא עושות כלום. תוכניות בדרגה 2 אלו תוכניות שכרגע רצות. אתה יכול לסגור אותן אם אתה יודע בוודאות שהן לא מבצעות פעולות כתיבה לזיכרון וכד' (כי אחרת זה מסוכן, בטח ובטח למי שלא התקין LAGFIX שמפרמט את מחיצות המערכת ל-EXT4 אלא נשאר ב-RFS המקורי של סמסונג). תבדוק את הרשימות האלה ותזכור כמה פריטים שיש שם. תבצע REBOOT לטלפון ותבדוק שוב ותגיד לי מה אתה רואה. תסתכל גם כמה RAM פנוי יש לך לפני ואחרי. שמעתי על אנשים שהסירו תוכניות מהמכשיר שכנראה חלקן רצו ברקע וזללו סוללה.

ת i מ ר

New member
לא מצאתי את מה שאתה מדבר עליו.

המכשיר שלי בעברית. אני סוגר תמיד תוכניות במצב 2. אני חדש באנדרואיד ובתפעול מכשירים בכלל.

AYELET1

New member
בנוסף בדוק מה עוצמת בהירות המסך

לא תמיד צריך בהירות מקסימלית - הדבר הזה זולל סוללה בטרוף. בדוק מה העוצמה הדרושה במכשירך. הודעו PUSH שונות הן צרכנית סוללה בפני עצמן. כעבור כמה זמן כבה אוטומטית המכשיר שלך? אני מגדירה על דקה. זה מספיק.

ת i מ ר

New member
הטלפון נכנס לתיק יוצא ממנו אחרי כמה שעות.

אני לא מדבר איתו בזמן הזה ואני מוודא במנהל הישומים שאף ישום לא עובד. אני מבצע ניקיון RAM במצב 2 ואז מכניס לתיק.

למעלה