galaxy s + בעיה בכבל USB

קצאמוטו

New member
galaxy s + בעיה בכבל USB

שלום חברים שאלה בבקה. קיבלתי לאחרונה טלופן חדש GALAXY S + ושאני מנסה לחבר את הכבל למחשב (מערכת הפעלה WINDOWS 7)אני מקבל הודעת שגיאה וניסיתי כמובן בעוד מחשב אבל אותו הסיפור.הקטע שהמחשב שלי לא בעברית ואני לא ממש מבין מה הבעיה.האם זה נפוץ בדרךך כלל עם הפלאפונים האלו או שאני צריך להתקין משהו מיוחד לגבי הנושא הזה ? עוד שאלה קטנה , לגבי הגירסה של האנדרואיד ,אני מנסה להבין איזוגירסה זה ,מאחורה רשום 4.0 WVGA SUPER AMOKED ,זו הגירסה שברשותי ? תודה רבה

BravoMan

Active member
בעיות חיבור התקנים הם בד"כ אשמה של Windwos

אבל אם לא תספר איזו הודעת שגיאה בדיוק אתה מקבל, אי אפשר יהיה לעזור לך. לגבי גרסת Android, במסך הראשי לחץ על כפתור התפריט (אאל"ט זה הכפתור מצד ימין לכפתור העגול בתחתית המכשיר). בחר "הגדרות" (Settings אם הממשק באנגלית). תגלול למטה, תהיה שם אופציה About או אודות. ובפנים עוד אופציה של "מידע תוכנה" או משהו כזה. שם תוכל לראות את גרסת Android שברשותך. לגבי מה שרשום "מאחורה", אין לי מושג מה זה, אבל אם זה מה שרשום על הטלפון פיזית (על הגב שלו) יכול להיות שמה שיש לך זה בכלל לא Galaxy ואפילו לא מכשיר של Samsung. בכל מקרה, אני ממליץ לך לפנות לפורום Android, כאן בתפוז: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumPage.aspx?forumId=2142

קצאמוטו

New member
תודה לך על המידע

דרך אגב ,מה שרשמתי זה לא על גבי המכשיר אלא על הקופסה . בכל מקרה ההודעת שגיאה זה בספרדית אז אני אנסה לפענח מה רדום שם ויחזור לפה או לפורום שנתת לי. תודה על הכיוון..

BravoMan

Active member
הודעת השגיאה מופיע על המכשיר או על

המחשב? אם ההודעה מופיע על המכשיר עצמו, זה סיפור אחר. אם אתה צריך עזרה להעביר את המכשיר לאנגלית (אם במקור מחו"ל תפריטים בעברית כנראה שאין לו) אז תגיד. ומה שרשמת כנראה בכלל קשור למסך, אולי זה היה אמור להיות AMOLED לא AMOKED... אם ממש אין מנוס מספרדית, נסה להיעזר ב-google tarnslate

קצאמוטו

New member
תודה ...

אבל מצאתי מה הייתה הבעיה .... לא קשור למחשב או לכבל רק הייתי צריך לשנות משהו בהגדרות .
תודה בכל מקרה.

למעלה