galaxy s הודעה קולית על סוללה טעונה

verdror

New member
galaxy s הודעה קולית על סוללה טעונה

כל לילה אני מתעורר מההודעה הקולית שמודיעה כי הסוללה התמלאה. איך מבטלים את ההודעה הקולית הזו?

voguemaster

New member
התשובה הקצרה היא שאי אפשר

התשובה הארוכה היא שאם יש לך ROOT על המכשיר אז זה אפשרי. אם אתה מוכן להחליף לרום של PILOTX אז זה כבר מובנה ברום, צריך רק להפעיל סקריפט דרך אחת התוכנות המותקנות שם. אני דווקא אוהב את ה-NOTIFICATION הזה, לא מבין איך אפשר להתעורר מזה בכלל

verdror

New member
דוקא יש לי רום של pilotex

יש לי pilotexrom jpy v3.0 אז איך אני עושה את זה?

voguemaster

New member
אוקיי, אם יש לך PILOTX אז ככה

כנסי לאפליקציות שלך ל-SGS TOOLS. שם תבחרי APPLY SCRIPT תרדי שם קצת למטה ברשימה לסקריפט ששמו: Fix-PilotxNoBatterySound.txt תבחרי אותו. התוכנה אמורה לעשות משהו (יכול להיות REBOOT, לא זוכר) ואז זה מסדר לך את זה. אם אי פעם את רוצה להחזיר, אפשר גם ע"י: Fix-PilotxBatterySoundRestore.txt תהני

verdror

New member
לא מצליח

אני נכנס להגדרות משם ל"הגדרות יישומים ומקורות" משם ל"נהל יישומים" משם ל"de.fr4gggg0r.sgs.tools" נכנס ושם יש רק אפשרות ל" הסר התקנה". האם אני נכנס למקום הנכון , אם לא אז אם אפשר בעברית להנחות אותי, אם כן אז מה קורה כאן? תודה מראש על העזרה

voguemaster

New member
לא נכנסת למקום הנכון

צריך להיכנס לתפריט שיש בו את כל האפליקציות מותקנות. אחכ לבחור ב-sgs tools. אתה נכנסת לניהול אפליקציות, שם אפשר להסיר ולעדכן וכו. אני לא מדבר על ההגדרות.

verdror

New member
אני לא מצליח למצוא המקום

אודה לך באם תדריך אותי שלב אחר שלב לאן אני אמור להכנס

רענן 25

New member
אף פעם לא היתה לי הודעה כזו

יש לי גלקסי אס, ואף פעם לא שמעתי התראה קולית על מילוי הסוללה. הייתי מציעה לך לבדוק אם לא הורדת וודיג'ט או תוכנה שמפעילים את ההתראה הזו. תבדוק בכל התוכנות שלך, גם אלה שאינן קשורות לסוללה, האם הן יוצרות התראה קולית שקשורה למילוי הסוללה. שוב, אני בטוחה שאין לי התראה כזו. אני כן מקבלת התראה חזותית בתפריט העליון.

voguemaster

New member
ההתראה הזו קיימת בכל גלקסי

אם אצלך אין את זה, אתה היוצא דופן. איזה ROM יש לך ? איזה LAUNCHER ?

רענן 25

New member
המכשיר המקורי שקבלתי בפלאפון - לא שיניתי כלום

אפילו עשיתי ניסוי קטן: כשהוא היה ב 98%, חיכיתי לראות מה ייקרה כשיגיע למאה אחוזים. עלתה התראה בתפריט העליון, אבל ללא כל צליל. יכול להיות ששייך לתוכנה שהתקנתי, מעניין איזו מהן. לפחות זה אולי מוכיח שההתראה הקולית לא הכרחית.

למעלה