galaxy s שאלה לגבי אנשי קשר

wigwam

New member
galaxy s שאלה לגבי אנשי קשר

אני משתמש באנשי קשר בעברית . לאחר שחיפשתי שם התקשרתי ויצאתי מאנשי הקשר, בפעם הבאה שאני נכנס לחפש שם חדש , אותיות השם הקודם עדיין נמצאות בבר החיפוש. כלומר לפני החיפוש החדש אני קודם כל צריך למחוק את הקודם. האם ישנה יציאה מאנשי קשר שמבטיחה את המחיקה של הרישום הקודם עם היציאה? תודה מראש

voguemaster

New member
איך יצאת ?

אם יצאת בעזרת הכפתור האמצעי שלמטה (הכפתור היחיד שאינו כפתור מגע) אז זה לא באמת יוצא מאפליקצית אנשי הקשר - זה רק מביא אותך ל-DESKTOP שלך (מסך הבית). האפליקציה עדיין רצה ברקע ואם תיכנס אליה שוב פשוט תגיע לאותה נקודה שבה עזבת אותה. לעומת זאת, אם יצאת מהאפליקציה ע"י לחיצה על לחצן חזרה אחורה (כפתור מגע בצד ימין) אז האפליקציה עצמה נסגרת וכשתפתח אותה שוב היא תיפתח בצורה נקיה.

wigwam

New member
תודה רבה ,ועוד שאלה על לוח שנה ב galaxy

בלוח השנה ביצירת פגישה ,ההתראה בצליל על האירוע המתקרב לא נשמעת . ( אולי אני לא יודע איך להפעיל אותה). האם מישהו מכיר יומן פגישות נוח ויעיל בmarket? תודה

כנס להגדרות

כנס להגדרות (בתוך הפגישה כפתור שמאלי) שם יש אפשרות לבחור איזה צליל יתריע על הפגישות.

voguemaster

New member
בחרת ALARM כלשהו ?

מעולם לא הייתה לי בעיה עם התראה שקבעתי לאירוע מסוים.

../images/Emo207.gif האם ייבוא יומן מהמחשב

לא אמור גם להביא את הקובץ מוזיקה שבחרתי בשביל אותה התראה? אם לא מייבא, איך אפשר לדאוג שההתראה שייבאתי תנגן את הקובץ הרלוונטי? מספיק לעלות אותו לספריה במכשיר? מדובר בהתראות לכל יום א-ה, ואני לא רוצה להתחיל לסדר כל פעם מחדש.

voguemaster

New member
לא יודע להגיד לך

מעולם לא סנכרנתי עם המחשב. הסנכרון שלי מבוצע מול ה-EXCHANGE של העבודה אז הכל מסונכרן לי בעבודה. מה שכן, הכי גרוע תעתיק למכשיר את קובץ המוסיקה ומשם זה די קל לבחור אותו להתראה.

זה לא תוכנת יומן למכשיר

זה התוכנת יומן שיש לי במחשב ועשיתי סינכרון ממנו למכשיר, אז אני לא מכיר עדיין תוכנות למכשיר חוץ מהבנוי.

למעלה