galaxy s VS galaxy ace

jony stekino

New member
galaxy s VS galaxy ace

המחירים דרך העבודה : ה S עולה לי 62 ש"ח לחודש ה ACE עולה לי 38 ש"ח לחודש אהבתי שה ACE יותר קטן מה אתם ממליצים לי ?

white star

New member
../images/Emo54.gif תלוי מה הדרישות שלך מהמכשיר

הגלקסי S הוא ספינת הדגל (עד שתצא גרסה 2 בקרוב) והACE הוא המכשיר הזול שלהם עם תכונות מאוד מינימליסטיות. הייתרון היחידי של הace שיש לו פלאש. השוואה בין שניהם: http://www.esato.com/phones/compare.php?phone=629&cp=773 אבל הכי טוב אם יש לך אפשרות לשחק עם שניהם כמה שעות ולהחליט מה יותר טוב לך

YosMan1

New member
דגם חדש אבל ממוצב לדרגת הביניים

המכשיר עם מסך יותר קטן מה S מעבד קצת יותר חלש מה S והוא יותר זול מה S המכשיר יותר קומפקטי ומיועד להיות מכשיר אנדרויד ברמת הביניים.

jony stekino

New member
יש למישהו מושג איך המצלמה שלו יחסית לאייפון 4

כי ב IPHON4 ראיתי תמונות שלא מביישות מצלמות איכותיות שעולות מעל 1000 ש"ח

voguemaster

New member
גם המצלמה של האייפון וגם זו של הגלקסי

לא מתחרות במצלמה נורמלית. זה פשוט איכות אחרת של חיישנים. ראיתי באיזה מקום השוואה של המצלמות והן כמעט באותה רמה, עם יתרון קל לזו של הגלקסי. מצד שני, זה היה גלקסי S ולא ACE. אני לא יודע אם יש הבדל שם. אולי ה-POST PROCESSING שמבוצע ע"י המעבד הוא שונה כי זה מעבד חלש יותר.

white star

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo45.gif

אולי מול מטרות סטטיות באור יום המכשירים יכולים להתחרות במצלמות דיגיטליות זולות. אבל כשיורד הלילה ו\או יש לך מטרות נעות או שאתה עצמך בתנועה, שכח מהסלולארי ולא משנה איזה יש לך. הסיבה הפשוט שאין את העומק (פיזי) ואין מקום לעדשה איכותית באמת.

voguemaster

New member
הוא מתקרב

אבל עדיין לא. אם אני משווה אותו לפנסוניק TZ5 שלי - היא לוקחת אותו בהליכה בלי למצמץ. זוית צילום רחבה, זום אופטי 10 וצילום וידאו ב-HD והיא עולה רק 1200 (לפחות כשקניתי אותה..
). כביכול מצלמה פשוטה. אבל לא, היא בין הטובות בקטגוריה של המצלמות הרגילות. ועדיין, הטלפונים לא מתקרבים ליכולת שלה.

../images/Emo13.gif נו, מה שבטוח שזה שה-N8 עולה בהרבה על

הניקון הישנה שלי... 4.2 מגה פיקסל

לא כלכך בטוח

אמנם זה לא פורום צילום, אבל בקצרה: זה לא רק תלוי בכמה מגה פיקסלים יש למצלמה, זה גם תלוי בחיישן, אפשר אמנם לשים חיישן טוב גם בסלולרים, אבל אל תשכח שרוצים שהטלפון יהיה כמה שיותר קטן, וזה די מתנגש עם העובדה שחיישן קטן קולט פחות אור ולכן האיכות יורדת. עדשה, תקח סלולרי עם המצלמה הכי טובה ותיקח את המצלמה שלך 4.2MP ותראה את הגודל של העדשה, במקרה הזה גם רק את הקוטר אבל לא את העומק, בסלולרי לא רק שהוא קטן בקוטר אלא העומק שלו כלכך קטן שזה בדיחה לקרוא לזה עדשה לצילום
זה רק על קצה המזלג בלי להחשיב שאת התוכנה של הצילום נמצאת בתוך מערכת הפעלה שגם אותה משתדלים לצמצם כדי לא להכביד על המכשיר....

jony stekino

New member
לי יש פנסוניק יותר חדשה משלך והתמונות לא משהו

לי יש את ה ZR3 שעלתה לי 1000 ש"ח נקנתה לפני כ 3 חודשים התמונות ממש לא משהו אבל הוידאו AVCD-HD LITE באיכות ממש מדהימה

voguemaster

New member
יחסית למצלמה קומפקטית

ה-TZ5 נותנת תמונות מדהימות. אני זוכר שגם קראתי בזמנו ביקורות כשקניתי אותה והיא הייתה הטובה ביותר בטווח המחירים שלה.. בכל מקרה, זה לא רפלקס או משהו מתוחכם אחר, אז לקחת את זה בפרופורציות

jony stekino

New member
בשמש התמונות מדהימות

בבית נראה שהפלאש חלש אולי כדי להפעיל את האחריות

voguemaster

New member
זה דורש טיפה יותר רגש

לדוגמא, במוד האוטומטי זה לפעמים טיפה קשה יותר. במוד של NIGHT SCENE זה עניין של למצוא את הצורה הנכונה שבה ההיסטוגרמה אידאלית. יש לך במצלמה פונקציה של היסטוגרמה ? היא מראה את התפלגות התדרים של האור לפי עוצמה, נדמה לי. רצוי שבמרכז הגרף יהיה גבוה ובצדדים נמוך. הכי טוב - גיאוסיאן (פעמון).

rubins8

New member
באייס אין מצלמה קדמית

משמע שיחות וידאו והוא עבה יותר

jony stekino

New member
../images/Emo88.gif לסיכום

עכשיו בדקתי ההפרש עומד על כ 700 ש"ח לפי מה שאני מבין השד לא כל כך נורא שהוא קצת קטן יותר החסרונות של ה ACE : רזולוצית מסך קצת נמוכה אליו והמעבד חלש יותר , מצלמה מקדימה אני לא צריך קטן יותר פחות נוח לגלוש באינטרנט יתרונות : 700 ש"ח פחות קטן יותר יותר נוח בכיס ( הפעם זה יתרון ) אנדרואיד 2.2 נראה לי ש ה ACE יותר משתלם יוצא לי 1584 ש"ח או שעדיף לי אולי HTC WILDFIRE

העדשים

New member
אחרי ששאלתי כאן, בסלולאר ועוד מקומות - HTC!

אני לא מבינה אבל מכל המידע שאספתי, בתפוז ומאנשים שמכירים, אני חושבת שאני הולכת על ה-HTC

למעלה