אם הבנתי נכון התכוונת ל"חומה המגולגלת". את הדגם המציא פול ג'קסון. והוא לימד אותי פעם את הדגם הזה. את יכולה לבקש אותו שיראה לך במפגש, כי יש ואריאציות יותר פשוטות ויותר מורכבות לדגם הזה.
גלרייה מאוד יפה ואני כמובן הכי אוהב את הקיפוד מהספר: PAPERFOLDING FOR FUN. אני תמיד רציתי לקפל את הקיפוד הזה אבל לא קניתי את הספר כי זה הדגם היחיד שמעניין בספר הזה...... בקיצור גלרייה מרשימה ויפה מאוד.
Most versions of this book are abriged, and the best diagrams are removed from the book, including the hedgehog. John Richardson, the creator, was a very talented designer of origami. For some reason, he has stopped creating origami. I was trying to track down his whereabouts, but without much progress.
וחוץ מזה: א. כל הכבוד ותודה רבה! (גם לגיל וגם לרוזנה) ב. באמת אם אפשר אז רצוי להוסיף כמה פרטים ליד כל תמונה (היוצר, איפה פורסם, הפנייה להוראות אם יש וכו').
ייקח לפחות עוד חודש-חודשיים (במקרה המהיר) עד שאני אתחיל עם צילומים של עבודות. אפילו מצלמה מהסוג הדיגיטלי אין לי. בינתיים ראיתי תמונות של עבודות שלי מהכנס בעין-גדי אצל גלעד אהרוני למשל, וכרגע מבחינתי זה מספיק. כשיהיה מקום ליותר מזה - אני זוכר את ההצעה שלך. תודה רבה!