game boy - עזרה

game boy - עזרה

שלום רב אני מעוניין לקנות מכשיר GAME BOY חדש יש ברשותי המון משחקים של הגיים בוי הישן, הרגיל והלא צבעוני. אני רוצה מכשיר שיהיה טוב והכי חשוב שהמשחקים הישנים יעבדו !!! רציתי לדעת איזה מכשיר כדי לי לקנות יש את הגיים בוי קולר, יש את הגיים בוי אדוונסד ויש את הכי חדש שזה ה LP הזה. אין לי הגבלת כסף זאת אומרת אני יכול לקנות את היקר מביניהם , אבל קיוויתי שתוכלו לעזור לי לדעת מה ההבדלים בין המכשירים ומה הכי חשוב והכי חשוב באיזה מכשיר יעבדו לי כל המשחקים הישנים. אה עוד נתון זה הזמינות של המשחקים לכל מכשיר ומחיר המשחקים תודה

eyalgr

New member
אם אין לך הגבלת כסף,

תקנה SP כמובן...
SP זה אדוואנס רק בצורה יותר נוחה ועם תאורה פנימית.

כן בטח

כבר חשבתי על אמזון בריטניה,יש שם ב900 גיים בוי ושלושה משחקים שווים ... אבל אני מעדיף למצוא אפילו במאתיים שלוש מאות שקל יותר בארץ ... מצאת משהו טוב גבר?

eyalgr

New member
אולי שווה לך לחכות שהאתר דרקון ירוק

יעלה שוב לרשת.

Piccolo

New member
במדיה גיים בגבעתיים

יש מכשירי אס פי של האדבנס וגם מכשירי גיים בוי אדבנס רגילים. ומבחר גדול של משחקי גיים בוי אדבנס. אפילו כמה משחקי קולור. ובנוסף אפשר להחליף משחקי גיימבוי אדבנס בתמורה ל 40 שקל.. בהחלט שווה :>

ShotokanMaster

New member
בקשר לאספי....

....חבר שלי גם רצה לקנות גב"א והמלצתי לו על אספי, והוא אמר לי שהוא שיחק באספי של מישהו והשליטה לא נוחה, אז הוא קנה רגיל.... ת'אמת אם לא היה לי ערך סנטימנטלי לשלי אולי גם אני הייתי קונה אספי אבל לא לפני שהייתי בודק אם הוא אכן נוח.... אז מי שרצה לקנות תבדוק לפני, ואם זה אכן נוח אז אני באמת ממליץ לך... (אם היה כזה דבר תאורה פנימית לגמבוי אדבאנס הרגיל הייתי יכול לקנות כזה דבר ולא הייתי צריך אספי! בטריות נטענות יש לי, מגן מסך אפשר לגנות בויג'יס ורק שימציאו תאורה פנימית לגב"א!!!! הלוואי!!!!)

למעלה