Game for security

PapaMishka

New member
Game for security

Unfortunately, there is no way around it. Those who will be doing game-security will drop out of the game occasionally. It’s not fare and so the idea was born to make it up to them. There will be … kind of an inner Game (game within the Game) for our security crowd. I’m organizing it. What I need is a list of people (Hebrew speakers) – those that will be guarding the Game. Name – team – name of the character. Send it to [email protected]

yontanbn

New member
problem?

Security guards can´t play games. not the big game and not small games. That will distract them from guarding us. This is like saying "you´re only formally a guard. you don´t really have to guard". We can´t do that! - Yonatan.

yontanbn

New member
סילבן, מה לעזאזל אתה עושה?

סילבן, אני רציתי תשובה מהמארגנים, מה אתה נכנס פה? אני האשמתי האשמה ברורה, ואני לא צריך שאתה תגיד לי דברים כאלה. אתה לא קולט שהמשחק מתקיים ביום האדמה! בוא נגיד שאם לא ינסה להיכנס מחבל, זה יהיה מוזר. אנחנו צריכים שומרים הכי עירניים שיש!

sem

New member
יום האדמה - הסבר למי שלא יודע

אז ככה, אני אתמצת את זה מאוד-מאוד בקצרה: יום האדמה, זה יום זעם של הערבים. הזעם הוא כעיקרון על האדמות שנגזלו מהם ע"י התנחלויות וממשלת ישראל (גם אם זה לצורכי המדינה). העניין הוא שביום האדמה, הערבים עושים מעשים שבוא נגיד... לא היית רוצה שיקרה לך או למישהו קרוב אליך (לדוגמה: להירצח). אז זהו. תימצות הרעיון שמאחורי יום האדמה (בשביל הערבים...)

מדובר במשחק פנימי שיזכו להשתתף בו

מדובר במשחק פנימי ונוסף, שיזכו להשתתף בו המתנדבים לאבטחה. כמובן שהמשחק יתרחש מחוץ ל"משמרות".

Ranger One

New member
רק להבין...

היה מישהו שזה לא היה ברור לו? איזה נעל בארמת חשב שהמאבטחים באמת ישחקו בזמן שהם מאבטחים?

למעלה