gameboy advance

razomichin

New member
gameboy advance

בימים הקרובים אגיע לניו יורק ברצוני לקנות גייםבוי אדוונס אשמח לקבל שמות של חנויות ומה הוא המחיר בארץ של הגייםבוי אני די ממהר כי יד ליטיסה לארץ בקרוב תודה רזומיכין בדרך כלל בפורום הצוללים

ET2k

New member
אוקי,מחירים

המחיר בארץ הוא בערך 600-650 במקרה הטוב... (במקרה הרע זה בסביבות 700-800),הכל בשקלים. בארה"ב מחירו בדיוק 100 דולר,שהם כ420 שקלים~.באנגליה מחירו 90 שטרלינג שזה בערך 540 ש"ח,אבל בשדה התעופה בלי מכס שם זה 75 שזה אותו מחיר בערך כמו בארה"ב.אבל יש בעיה אחרת,המחירים בארץ מטורפים! (יותר מ300 ש"ח למשחק),לכן הייתי מציע לקנות קלטת נטענת,אם אתה יכול... (בבקשה אל תמחקו תהודעה הזו,המכשיר הזה חוקי,השימושים שבו עלולים להיות לא חוקיים).

*גלעד*

New member
בוודאי!

כמו צורב, המכשיר שמקליט משחקי גיים בוי והקלטות הריקות לאיכסון נועדו לגיבוי בלבד, אך הורדת ROMS לגיים בוי מהאינטרנט הוא השימוש הלא חוקי המתבקש (ואפילו מומלץ) למכשיר הזה. הסיבה שאני ממליץ בחום על קניית המכשיר הזה היא המחירים למשחקים בארץ - 300 שקלים!!! החוצפה שיש לאנשים לפעמים! המשחקים האלה עולים יותר ממשחקי פלייסטיישן 2! ומדובר פה, עם כל הכבוד לגיים בוי אדוונס הנהדר, במשחקים נחותים ביותר מבחינה טכנולוגית.

למעלה