garmin III -ממה נובעים ההבדלים ?

david m

New member
garmin III -ממה נובעים ההבדלים ?

האם מישהוא יודע מדוע ה GARMINIII הרבה יותר יקר בארץ מאשר בחול ? לדוגמה בחנות למטיל בארץ המכשיר עולה כ 760$ (רצ"ב לינקים) ואילו בחול אותו מכשיר עולה כ 280$ . האם ניתן לרכוש מכשיר בחול ולצפות שיעבוד בארץ ? מודה מראש לתשובת המשיבים. בברכה , דוד

גרמין pilot 3

אני רכשתי את המכשיר בחו"ל, הוא היה אז חדש בשוק ועלה כ 500$. החסרון העיקרי שלו הוא שאי אפשר לטעון לתוכו בסיס נתונים, לכן אם אתה רוצה להשתמש בו בארץ, את צריך להזמין אותו עם בסיס נתונים אטלנטי שכולל גם את המזרח התיכון, לגבי שאר העולם יש בו בסיס נתונים של ג´פסן. אני מניח שמחירו ירד כיון שהופיע דגם 3+ שאפשר לטעון לתוכו בסיסי נתונים שונים

עלויות GARMIN

דוד,שלום קודם כל,תקן את הלינקים שהכנסת. העתקת פעמיים את ה: http ולכן הלינק לא מעלה את האתר שנתת. הלינק שנתת לגבי המכשיר שעולה 280$ מתייחס למכשיר ימי ויבשתי !!! תוספת בסיס נתונים אוירי מביאה אותך למחיר הרשמי של היבואן=499$ בארה"ב ניתן להשיג מכשיר חדש כזה בארה"ב בפחות מזה,בחנויות השונות המחיר בארץ גבוה יותר משום שיש עלויות יבוא וכד´.. אתה יכול לקנות באתר EBAY ,שם ניתן להשיג גם חדש שהוצא מהקופסא ולא השתמשו בו,במחיר מציאה. הבעייה נשארת,היבוא לארץ בהצלחה

דוד,אם כבר מתכתבים אז..../images/Emo63.gif

מן הראוי שתמלא את כרטיסך האישי בפורום,שיהיה יותר נעים לדבר עם שם עם "תוכן" מאחוריו. אל תרגיש לא נעים. רוב חברי הפורום מילאו את כרטיסם

אהלן,דוד../images/Emo150.gif

ברוך המצטרף לא הצלחתי לזהות,האם אתה הימני,או,השמאלי בתמונה להמשך שת"פ מוצלח

david m

New member
צביקה שלום , מקווה שהפעם תזהה

צביקה שלום, מקווה שהפעם תזהה , אני החמוד יותר בברכה , דוד

הימני מביניהם...../images/Emo3.gif

אחרי הוצאת הרשיון בוודאי תהפוך להיות השמאלי...הטבע האנושי בהרבה מיקרים בהצלחה בדרכך...שיגיע כבר הרשיון

yronk

New member
Garmin III Pilot

רכשתי דרך האינטרנט בסיס הנתונים הצרוב כולל את המזה"ת, מזרח רחוק... בעצם כל העולם (יכול בשקט לתכנן טיסה עם 152 לבנגקוק...) הגיע. התגלתה תקלה, נשלח והוחזר על חשבון החברה בארה"ב !!! פשוט מופלא !!! איזה שירות...

eli eagle

New member
שאלה, ירון.../images/Emo35.gif

מכס בדואר של הארץ שאלו שאלות? קנית מהאתר של החברה?

למעלה