Gay Radar

Gay Radar

המיתוס על גלאי הומוסקסואלים - נכון? אם כן, איך אפשר? מרמלד, נא לכתוב מדריך. אני באמת צריך אותו. מר מומין והפעם ברצינות

BLUE SPOT

New member
שום דבר לא חד משמעי-

מצד אחד- מגוון מחקרים קבעו שהומוסקואליות איננה בעיה/תופעה פיזיולגית, אלא מעין התגבשות של זהות עצמית (אבל- מי באמת מאמין למחקרים?
) מצד שני- לי יש דוגמא אישית. הייתה לנו איזו יציאה כיתתית (אוי- אני כל כך קטן! כל כך קטן!) למסיבה באיזה מועדון.. והיה שם גם אחד מהשכבה שאני לא מכיר. בסוף המסיבה הוא ניגש אל כמה בנות ושאל אותן אם אני הומו. וזה *לא* שאני מתלבש בצורה מיוחדת (טוב נו, חוץ מהעגיל באוזן ה"לא נכונה" והגופייה הצמודה) או רוקד בצורה מיוחדת. באמת שלא. זה כ"כ בולט? או שאולי באמת יש דבר כזה? (ושאלת המיליון דולר- האם החתיך ששאל הוא גם הומו?) אני חושב שאם המישהו שאת אודותיו אתה מעוניין לגלות לא מופיע בבגדים וורודים עם נוצות ושרשראות פנינים וקשת על השיער (טוב, קצת הגזמתי..), אין ביכולתך שום דרך לגלות. אולי מלבד המבט. רק המבט יכול להסגיר קצת (קצת!). איך שהוא בוחן גברים, מסתכל עליהם. רק זה. אבל זאת רק דעתי. (תירגעו שם- זה בסה"כ שחר! רק שחר! לא מישהו מיוחד חס ושלום- רק שחר!). הפרי הטרי. הוא רוקד, שר ואפילו יש לו יציאות רכות. נ.ב חוצמזה- אני מוסיף להודעה עבודה שהכנתי. מעין כרזה. נ.ב אחרון. לחולצה שלי יש ריח של בזיליקום. זה נורמאלי?

נראה לי שאתה צודק

ולאיפה נעלמת לי מהצ´אט? היה כייף. שלחתי לך אי מייל. תחזור לצ´אט אם בא לך, אני עוד שם. כרזה נחמדה, למרות שלא בדיוק הבנתי את כוונת המשורר. ובזיליקום זה ריח טוב

FRESH FRUIT

New member
...AND PLEASE TIVDOK ET HA

הדואר האאלקטרוני (דוא"ל, אי-מייל, כתבי- סלבטורה או איך שלא תבחר לקרוא לזה..). תודה. הפרי הטרי- שנורא, אבל נורא (רבקה! זה נורא! זה פשוט נורא! אל תחשבי- זה גם סבל נפשי! מה? כן! על זה בדיוק אני מדברת! מזעזע! 8 זריקות! שמונה! שמונה עגול! מוטב שאני אירגע כעת! כן!) מצטער שהוא לא דולפין שיכול לשחות עמוק אל המעמקים. שקוביריאן! שקוביריאן! (אוי.. השיעמום עושה לי רע.. מישהו?)

אוי וי זמיר

כל פעם אתה משאיר חתימה ממש מוזרה. איזה פרי אתה בדיוק?
אני מקווה שנראה אותך בצ´אט באחת. יש על מה לדבר. מר מומין שפתח אי מייל [email protected]

FRESH FRUIT

New member
משהו בין פסיפלורה לקרמבולה..

מאד טרופי. מאד פסטורלי. הפרי הטרי- מעשיר כל טעם מחדש! (מלשון השף הלבן..)

MARMELAD

New member
אפשר הערה קטנה...?

הכרזה מדליקה. אני הייתי בוחר בפונטים קצת אחרים. ספר לנו עליה בבקשה. למה כוונת המשורר, איפה הוא למד לעשות את זה. למה הוא נכנס תחת ניק אחר לפורום. MARMELAD

FRESH FRUIT

New member
תמיד... ../images/Emo6.gif

המשורר לוקה בפרנויה קלה, ולכן מחליף "ניקולאסים" (בקיצור- ניק, כינוי..
) כל 4 וחצי ימים. כזה הוא. זאת החולשה שלו (חוץ מ.. הממ.. אני חייב לגלות? טוב- יש לי גם חולשה לסבסטיאן- הלובסטר מבת הים הקטנה.. חמוד!). בכל אופן- עשיתי את העבודה בעקבות הסיפור הנהדר שהטרמפיסט הפנה אותנו אליו.. זכור מהיכאן באת- סביבה מתנכרת, דוחה (במובן האקטיבי- דוחה ממנה החוצה) אל העולם המקבל, האוהב- "דע לאן אתה הולך". באיור רואים כתם וורוד בעולם שחור ואפור- המייצג, כאמור, את העולם ה"רע". בצד הימני- צבעים עזים, המסמלים את החירות, הגאווה. יש קו עבה שתוחם בין שני האיזורים. בכוונה לא יצרתי גוון מדורג- שכן מדובר בפריצת דרך, אחת ולתמיד, NOW OR NEVER. איפה למדתי- במדרשת "הפרות הטריים", אם ניתן לכנות אותה כך. בקיצור- לבד. וויהא!! הפר הטרי, שנמאס לו שמעריצות נמרחות עליו- ולא מעריצים. כמה אני יכול לסבול? מה, אני ויווה?

DJNYC

New member
הממ... שאלה מעניינת

אני מאמין שהגייז לומדים לפתח ראדר שכזה.. כמובן שהוא לא נכון ב100%. זה כמו שם אני אלך בניו יורק, אני יוכל לזהות ישראלים מקילומטר, זה לא משהו ספציפי, אלא מכלול של אלמנטים. אבל, אני נמשך דווקא לאלו שלא עולים אצלי בראדר...

the_new_guy

New member
gaydar

אני חושב שזה בעיקר במבט. ולכולנו יש gaydar ופשוט מפתחים אותו (שלי עוד בשלבי פיתוח ראשוניים ואני מזקני השבט כאן בפורום אז אל ייאוש מומין)

MARMELAD

New member
בבקשה. נא לבדוק במאמרי הפורום.

לדעתי הגיידר זה בעיקר עניין סוציאלי.. כלומר אתה בוחן מישהו וע"פ זה אתה מחשב את הסיכויים שהוא גיי. הכל קורה בעשירית השנייה. אצלי, הגיידר פעם היה ממש ברמה. יכולתי לזהות לא רק עם מישהו הוא גיי או לא, אלא גם אם הוא סטרייט האם יש לי סיכוי "להפיל" אותו. מאז כבר עבר כמה זמן וגיליתי כמה פעמים שהגיידר שלי יכול גם לטעות ולכן אני לא מאמין לו במאה אחוז. אבל הוא קיים ותודה לאלוהים שנתן לי אותו.

למעלה