GC בתהליך מזורז דרך הקונסוליה בירושלים

lihi0303

New member
GC בתהליך מזורז דרך הקונסוליה בירושלים

הי, אשמח למידע לגבי לוחות זמנים לגבי תהליך GC בקונסוליה בירושלים.
אנחנו מתכננים רילוקיישן לפלורידה ובעלי כבר צריך לעבור לשם ולהתחיל את התפקיד בעוד כחודש.
בעלי בעל אזרחות אמריקאית וכך גם שני ילדנו.
לאור לוחות הזמנים הצפופים הגשנו בקשה לקונסוליה בירושלים לתהליך מזורז מולם וקיבלנו מהם אישור לכך.
אתמול בעלי הגיע לקונסוליה והגיש את טפסי I130 , G325. וקיבל מהם דף עם פרטי ה Case Number שקיבלנו והנחייה למלא באתר את טופס DS260 ולאחר מיכן לפנות לקונסוליה בחזרה לתאם את הראיון.
כרגע אנחנו עדיין ב provisional status כך שעדיין לא ניתן להתקדם ולמלא את ה DS 260.
נשמח לקבל מידע על לוחות הזמנים הצפויים במצב כזה אם מישהו יודע במקרה.
תודה מראש

John the Savage

New member
תהליך הגשת I130 בקונסוליה הוא די נדיר

כך שאני בספק אם למישהו כאן יש ניסיון עדכני לגבי לוח הזמנים. בעבר כשכל מי שהגיש את הטפסים בארץ עשה זאת דרך הקונסוליה, התהליך כולו לקח כ-3 חודשים. אני משוכנע שכיום כשדרוש אישור מיוחד לעשות זאת זה יהיה הרבה יותר מהיר, אבל לא יכול לומר בכמה.

בכל מקרה, טוב לדעת שהצלחתם לעשות תהליך מזורז. רשמית האופציה הזו שמורה למקרי חירום. בהחלט יכול להועיל לאחרים כאן לדעת שגם מקרי לוח זמנים צפוף לרילוקיישן יש סיכוי לאישור.

מוסיף ששמענו את המספר הזה של 3 חודשים לאחרונה גם מעו״ד מנוסה

ממה שקראתי אונליין סיבה אפשרית לבקשת תהליך מזורז יכולה להיות השפעה פיננסית משמעותית לאי האצת התהליך, קריטריון שיכול להיות רלוונטי למקרים לא מועטים - תלוי בטוב לבו של הפקיד המטפל אני מניח.

למעלה