gcan ברדמי נוט 7 ו8

האם כשמתקנים gcam בטלפונים RN7 ,Rn8 (לא פרו),אפשר לצלם רק לאורך ולא לרוחב?
או שהתקנתי משהו לא נכון?
תודה רבה מראש

לוייםLEVIM

Well-known member
האם כשמתקנים gcam בטלפונים RN7 ,Rn8 (לא פרו),אפשר לצלם רק לאורך ולא לרוחב?
או שהתקנתי משהו לא נכון?
תודה רבה מראש
APK לאנדרואיד 10
APK לאנדרואיד 11

גרסאות GCam המקוריות של Pixel ברוב המקרים לא יעבדו על מכשירים אחרים. רק הגרסאות המותאמות ב-https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/

יש לי RN7, אפשר לצלם גם לרוחב. תתקינו את GCam מכאן:
תודה רבה ,התקנתי (עוד לפני ששאלתי בפורום )מאתר הזה,של המפתח הזה.
ברשותך שתי שאלות:
ראיתי שאצלך זה רום מקוסטם ,אצלי מה שהגיע ,יכול להיות שיש לזה השפעה?
איזו גרסה התקנת?

ושוב תודה מראש

לענ"ד, לא אמור להיות הבדל בין רום מקוסטם לרום סטוק בכל הקשור ל-GCam. גרסאות 8 ומעלה מיועדות לאנדרואיד 11, אצלי מותקנת גרסה מס' 8.2. לאנדרואיד 10 ראיתי המלצה על הגרסה הזאת (לאחר ההתקנה יש למחוק את המטמון והנתונים של האפליקציה)

לוייםLEVIM

Well-known member
לענ"ד, לא אמור להיות הבדל בין רום מקוסטם לרום סטוק בכל הקשור ל-GCam. גרסאות 8 ומעלה מיועדות לאנדרואיד 11, אצלי מותקנת גרסה מס' 8.2. לאנדרואיד 10 ראיתי המלצה על הגרסה הזאת (לאחר ההתקנה יש למחוק את המטמון והנתונים של האפליקציה)
תודה רבה לך
התקנתי אותה יש שיפור משמעותי בתמונה שמופקת מהמצלמה

יש לי בטלפון מצלמה 48 וצילום וידיאו 4K איך גורמים לאפליקציה להפעיל אותם
דרך האפליקציה אפשרי 12 ו2K בלבד

תודה רבה לך
התקנתי אותה יש שיפור משמעותי בתמונה שמופקת מהמצלמה

יש לי בטלפון מצלמה 48 וצילום וידיאו 4K איך גורמים לאפליקציה להפעיל אותם
דרך האפליקציה אפשרי 12 ו2K בלבד
GCam לא תומך ב-48 מגה, רק המצלמה המובנית של MIUI. בווידאו בכל מקרה לא יהיה הבדל, אלגוריתם ה-hdr+ עובד עם תמונות סטילס בלבד:

לוייםLEVIM

Well-known member
GCam לא תומך ב-48 מגה, רק המצלמה המובנית של MIUI. בווידאו בכל מקרה לא יהיה הבדל, אלגוריתם ה-hdr+ עובד עם תמונות סטילס בלבד:
מסתבר שאפשר להגדיר בGCAM שהוידיאו יצלם 4K
אבל אם אתה טוען שבצילום וידיאו אין יתרון באפליקציה, אז למה בכלל יש שם אופציה לצילום וידיאו?

מסתבר שאפשר להגדיר בGCAM שהוידיאו יצלם 4K
אבל אם אתה טוען שבצילום וידיאו אין יתרון באפליקציה, אז למה בכלל יש שם אופציה לצילום וידיאו?

האפליקציה המקורית הועתקה ממכשירי פיקסל. שם היא כמובן משמשת לצילומי סטילס ווידאו בתור ברירת מחדל.

תודה רבה.לא ציינתי,אבל הטלפון שלי מלפני שנתיים בערך..,אז נתת לי כיוון מה לחפש.(כרגע אחת הגרסאות שהתקנתי ,מהתגובות הקודמות שלך אמנם מצלמת לרוחב,אבל אי אפשר לראת מה אני מצלמת ,רק אחרי הצילום.זה אמנם משעשע אבל לא ממש שימושי.ושום דבר בהגדרות לא שינה את זה))נמשיך לנסות.תודה רבה

אני מניחה שהבעיה היא שאצלי זה אנדרואיד 9 ברדמי נוט 7, אבל כנראה שהקבצים שהתקנתי מיועדים לאנדרואיד 10.לא ממש הצלחתי למצוא לאנדראויד 9 קבצים שירדו ויותקנו לגמרי כשורה. (כיוון שבטלפון הספציפי הזה הגישה שלי :אם עובד ,לא נוגעים_-אז העדפתי לא לעדכן).
גרסה אחת שהתקנתי ,רואים מה שמצלמים אבל אין משום מה אפשרות לרוחב.
הגרסה השנייה שהתקנתי,אכן מצלמת לרוחב,אבל מצלמת על "עוור".ראה צילום מסך
אחרי הלחיצה על כפתור הצילום,רואים מה שצילמתי...
ברדמינוט של השותפה,המערכת מעודכנת לאנדרואיד 10 והכל עובד כשורה.ואכן ש הבדל בין מצלמת המכשיר לזו שהורדתי
תןדה על ההתענינות והעזרה

קבצים מצורפים

• Screenshot_2021-09-23-11-37-30-930_com.google.android.GoogleCameraEng.png
    Screenshot_2021-09-23-11-37-30-930_com.google.android.GoogleCameraEng.png
    KB 51.5 · צפיות: 2
אגב כשזה על וידאו ,רואים מה מצלמים.רק כשזה בראפשרות מצלמהזה כמו הצילום המסך שצירפתי בתגובה הקודמת.ושוב תודה

למעלה