Gelassener Gott kann dieses neue Forum segnen

KillerPilze

New member
Gelassener Gott kann dieses neue Forum segnen

Aber kann irgendjemand mir erzählen der bin der mod? Ich dachte Katya, und Anat waren der mods und nahmen an, in hier auch zu sein, und sie sind sogar mehr als 16, so alles ok ist. נמאס לי אז אני יכתוב מהמקלדת הוירטואלית XD אני היידי ואני בת 15 והייתי בקומונה כבר מלפני יותר מחצי שנה עוד לפני שהיו הרבה אנשים שמה <אם מישהי מכאן עוד זוכרת אותי כי אני באמת כבר לחא כתבתי שמה הרבה> אני בבית של דודה שלי באוסטריה עכשיו וממש מזג אויר מסריח פה כמו חורף בארץ ויותר גרוע ורציתי לנסוע לשטוטגארט ברכבת אבל ממש לא כדאי עכשיו O__; ואמ.. אני ישאל שובהפעם את מה ששאלתי למעלה בגרמנית למי שלא הבין - מישהו מוכן לספר לי מי המנהל של הפורום ומאיפה הוא יצא? (בלי להעליב) פשוט זה מוזר כי חשבתי שלקטיה ולענת המנהלות של הקומונה שהיתה ממש פעילה יש פריבילגיה להגיע לניהול של פורום בתפוז והן גם קיבלו את ההצעות לפתוח פורום ממזמן אז מה קרה פתאום? אולי המנהל רוצה לספר מאיפה הוא שמע על ט"ה והאם הוא מכיר אותם יותר מיום\שבוע\חודשיים? כי אם זה משו כמו שבועיים שאתה מכיר אותם אז זה קצת דפוק שבאת לנהל פורום עליהם ist so??? lol ich finds komisch aber ;D למרות שיש גם מספיק פורום ישראלים לט"ה שהם לא בתפוז ודי פעילים XD אז אולי זה לא כזה עקרוני oder nich es? BLEIB COOL! Kussen bis bald <3 lg Heidi

rikikiki

New member
הומ.. אוקיי..

לפי מה שהבנתי, היה תיאום בין שחף לקטיה וענת ככה שאין לך מה להתרגז. הן החליטו שבכל מקרה עם הן יפתחו פורום זה לא יהיה בתפוז ככה שאין פה שום פריבילגיה. מקווה שאת נהנת באוסטריה

KillerPilze

New member
נהניתי כש

הלכתי לוינה וקניתי פוסטר של ט"ה <בין השאר> וראיתי חולצות/נעליים של ט"ה וכל מיני מה שאתן לא רוצות P: ודיברתי עם כמה בנות שהיו בחנות נעליים והן לחא קנו כי אמרו שנמאס להם שט"ה רק בצרפת ולא שמים על גרמניה או אוסטריה או שוויץ ששם הכירו אותם תמיד וזה אה וואי מאז שהגעתי לכאן לא אכלתי יותר מ2 ויינר שניצל זה מזה התקדמות XD

ko48

New member
(זאת ריקיקיקי)

שמחה שאת נהנת =]. תמשיכי לבלות!

X Slider

New member
יצאתי מהבית שלי ../images/Emo68.gif

כמו שעניתי כאן כבר אתמול, מנהלות הקומונה קיבלו הצעה לנהל פורום טוקיו בתפוז לפני זמן מה, והם סירבו. לאחר שגולשות פנו לתפוז בטענה שאין פורום טוקיו הוטל בתפוז - הוא נפתח, וענת וקטיה קיבלו הודעה על כך. אם הן ירצו לנהל בעתיד הן יכנסו לנהל. נכון לעכשיו הן "נגד תפוז ושיטת הפורומים שלו" אז יותר מידי אי אפשר לעשות
.

KillerPilze

New member
was fur ein Hause??

lol ידעתי שלא דיברתי עם קטיה יותרמדי זמן XD es tut mir auf leid וידעתי על התנגדות האינטרסים שלהן לשיטות של תפוז, אבל לא ידעתי איך בוחרים מנהל/ת חלופי/ת לפורום. auf jeden Fall, muss ich dasagen VORSICHT! בקרוב מאוד חידון למנהל הפורום אודות ט"ה ואולי גם חלק קטן מהחידון יהיה בגרמנית? (אני בספק מאוד גדול שתעמוד בזה, אז אולי נוותר לך) ממש משעמם כאן גראץ מסריחה ICH HASSSEE GRAZ TOTALL

3has3

New member
../images/Emo69.gif אממ ענו לך כבר , אז כל מה שנשאר

לי להגיד זה תהני באוסטריה

KillerPilze

New member
אני לא ברוכה השבה >: לא עדיין

אני באוסטריה וכותבת עם מקלדת וירטואלית שידיד שלי שלח לי כי התחלתי להציק לאנשים מישראל במסנ ולכתוב רק באנגלית; ואני שונאת לכתוב באנגלית אני מעדיפה בגרמנית בעכ. אני חוזרת באמצע אוגוסט רק. ובינתיים מחכה שיהיה יותר חם ותהיה בחוץ שמש כי ממש משעמם לי להיות תקועה בבית >__< הילפ מיר @__@

tissue

New member
ברוכה השבה. ../images/Emo13.gif

איזה שם יפה!!
אממ, ענו לך כבר. ותהני באוסטריה.

rocket

New member
גישה קצת קיצונית את מציגה פה ..

למה ישר לקפוץ ככה? תפוז לא סתם ככה בוחרים מנהלים Out of nowhere ומנהל ד"א לא חייב להיות מעריץ מספר 1 של הלהקה. מן הסתם שהוא חייב להקשיב להם ולהכיר אותם אבל הרבה יותר חשוב שיהיה מנהל טוב וידע להחזיק את הפורום איכותי ומעניין.

KillerPilze

New member
ברור לי ש

הם לא בוחרים אותם das erste, das dorthin Weg eingeht ואני מאחלת, בכנות, הצלחה לשחף בניהול הפורום ואת העמדה שלי לגבי זה שמנהל בעיקרון צריך כן להבין קצת יותר בקשר לתחום של הפורום שהוא מנהל ולא רק להיות עם כישורי הנהגה (?) או משו בסגנון - אני לא אפרט כאן, כי היא תיפול על אוזניים ערלות ולא באמת כדאי לכם להיסחב לויכוח איתי על זה, להתווכח איתי זה מעיף וחסר טעם בד"כ XD hab euch lieb [אוהבת אתכם] und ich fahre nach deutschland morgen [ואני נוסעת לגרמניה מחר] אני לא הולכת להיות כאן הרבה בחודש הקרוב חבל שביל וטום עכשיו באי מלדיבי אי שם באוקיינוס ההודי ... lg Heidi

dorkiflitz

New member
מה?

איך את יודעת שהם באי מלדיבי אי שם באוקיינוס ההודי? XD

dorkiflitz

New member
XDDDDDDDDDD

חיפשתי מלדיביים בגוגל לראות איפה הם נופשים (בני זונות! איזה מקום!!!) ומאתי באיזה פורום אחד את זה מלדיביים אחרי הצונאמי - elinor1231 צוללנים יקרים, זוגתי ואני רוצים לנסוע לירח דבש באיים המולדיביים, אבל חוששים שמא השפעת הצונאמי עוד לא חלפה מהאיזור. האם רואים עדיין סימנים על החופים או במים? התכנון שלנו הוא לנסוע ביולי, ורציתי לדעת האם זו עונה טובה למי שאינו צולל? האם אפשר לעשות שנורקל במלדיביים? (אפשר בטוח, האם זה מוצלח?) אגב, אנחנו לא צוללים, פשוט הפורום הזה הוא אחד המקומות היחידים ברשת עם מידע על המולדיביים. תודה! אני לא בטוח שיולי זה תקופה טובה - ilanbt עד כמה שאני זוכר זה עונת מונסונים. אותי זה הרג מצחוק XDDD [ומי שהייתה בועידה שכל שניה הבאתי משפט מהתמונות בMSN על המונסונים... זוכרות? XDDDD] טוב די לחפירה.. אתן לא באמת חייבות לקרוא את זה.

למעלה