Gent-Wevelgem 2015, קדימון

gadis13

New member
Gent-Wevelgem 2015, קדימון

האירוע השלישי ב'קרנבל-פלאנדריה-השנתי' נחשב בדרך כלל כמרוץ-מאיצים, וזאת עקב מורכבותו הפחותה יחסית של התוואי. המרחק אמנם נכבד (239 קמ'), וגם יש כאן מספיק גבעות (יותר מ – 12 קמ' של טיפוס פרוסים על פני 9 הגבעות), אפילו ביקור בצרפת!!! (מקמ' 97 עד ל – 145). אמנם תוואי המירוץ חותך דרומה טרם המפגש עם קו חוף הים הצפוני אך לא רוח ולא גשם יהיו משאבים במחסור הפעם. אז למה למאיצים? מבט חטוף בטבלת המכשולים מראה שעל אף שהרוכבים יעברו (בפעם השנייה) את הקֶמֶלברג האי

רשימה

yshor

New member
המון תאונות בשנה שעברה, והיום עוד יורד גשם...

אולי נדמה לי, אבל העונה עוד לא התחילה וראינו כבר הרבה כוכבים על האספלט.

gadis13

New member
'זה חרא של מירוץ, זה בכלל לא 'קלאסי'

אני לא אוהב אותו', טום בונן לפני ה - Gent-Wevelgem ב - 2011
'זו הייתה הרגשה מיוחדת... לניצחון במירוץ לאחר כל כך הרבה שנים יש בהחלט טעם מיוחד', טום בונן לאחר הנצחון ב - 2011
בתמונה: תקלה לאטיקס (ע"י hetiskoers@)

gadis13

New member
קצת יותר מדי הפעם

מעניין אם המארגנים לא יעצרו. עדיין 124 קמ' לרכוב
"Organisator please neutralize this race @GentWevelgem to dangerous #SafetyFirst"
Rik Verbrugge של IAM
סטרימינג אפשר למצוא כאן

yshor

New member
שוב סאגן נתקע בלי קבוצה...

שני רוכבים של קוויקסטפ מקדימה.
מעניין אם קראו את השירשור מתחלת העונה וידעו איך לנצח...

yshor

New member
לוקה פאוליני "המבוגר האחראי" לוקח. יופי של מרוץ!

גראנט תומאס הוא ללא ספק המפסיד העיקרי והיה נראה הכי טוב בכל החלק האחרון של המרוץ. מצמץ ברגע הלא נכון.

פאוליני עשה לטרפסטרה בדיוק את התרגיל שטרפסטרה עצמו עשה בפריז-רובה בשנה שעברה. בן 38, הוביל כל כך הרבה רוכבים אחרים להישגים, בהחלט מגיע לו. כל הכבוד.

gadis13

New member
אני לא מסכים

לא יודע מי היה 'הכי טוב'. טרפסטרה גישר לקבוצת הבריחה מהדבוקה ממרחק גדול וגם סבל פעמיים מתקלות בקמ' האחרונים. מצד שני תומאס עשה את הדבל סלטה והצליח לחזור. קשה לדעת.
עצוב שאף אחד לא יזכור את רולאנדס - הוא רכב 65 קמ' לבד בתנאים מחרידים (רק 39 רוכבים סיימו את המרוץ) מחזיק את הדבוקה כולה על גבו!
המרוץ הטוב של השנה!

משחק הפנטזיה

למרות שלא נכלל ברוכבים המדורגים במשחק, ולמרות שאיש לא קפץ על המציאה ובחר בו למשחק (אם לא בזכות עצמו, לפחות כפועל של קריסטוף), לוקה פאוליני לא נבהל מחוסר הכבוד שלנו וגם לא מהרוח והגשם, ושייט לו בחוכמה רבה לניצחון גדול.
רק Alon Erez בחר בטרפסטרה שסיים שני, ובתומאס, זה כבר ידוע, איש לא בחר. כך שבדרוג הכללי במשחק לא חלו שינויים גדולים והצמרת, שלא צברה נקודות במרוץ היום, נשארה על כנה.

למעלה