GET IT - שירות גרוע - סיפור אישי

ah10000

New member
GET IT - שירות גרוע - סיפור אישי

שלום לכולם,

האם קרה לכם פעם שרכשתם מחשב ממותג, נגיד HP, ולאחר תקופה קצרה הוא התקלקל.... אז זהו, שכך מתחיל הסיפור שלי. רכשתי מחשב נייד מדגם HP באתר GET IT ביודעין שזהו מחשב ממותג, מה שבד"כ אומר שהוא עובר תהליכי בדיקות ובקרת איכות וכן מלווה באחריות ייצרן ל- 3 שנים.

לאחר 11 חודשים המחשב הפסיק לעבוד. במשך ימים רבים ניסית לקבל תשובה מ- GET IT כיצד והיכן אוכל לקבל שירות למחשב. כאשר פניתי ל- HP ענתה לי בחורה אדיבה שהמחשב איננו בשירות של HP וזה מיובא באופן מקביל ע"י GET IT והשירות ניתן על ידם.

פניתי ל- GET IT שוב ושוב עד שהפנו אותי למעבדה בא אוכל לשלוח את המחשב לבדיקה ותיקון. להפתעתי גם גיליתי כי האחריות היא רק לשנה ובמקרה שמתי את המחשב במעבדה מספר ימים לפני פקיעת האחריות. בבדיקה עלה כי הדיסק הקשיח מת ויש להחליפו. זה היה בחודש מאי.... עד היום טרם קיבלתי את המחשב חזרה על אף פניות רבות מאוד... הוא עדין במעבדה (2.5 חודשים !!!) יותר מכך, פעמים רבות אף שפנינו למעבדה אמרו שהוא איננו בישרות כבר וישנה עלות לתיקון, רק לאחר שהוכחנו בכל פעם מחדש את המועד בו הבאנו אותו לשירות הם הסכימו לטפל בו. מכוון שישנם תמונות הילדים על המחשב ביקשנו להשאיל את הדיסק הפגום ע"מ לנסות ולהציל את המידע וכי נחזיר את הדיסק מייד לאחר מכן, אמרו שזה ניתן בתשלום של 300 שח !!!, לחלופין ביקשנו שינסו להציל את המידע אצלם, הפתעה, גם זה מחוייב ב- 250 שח !!!. בצער רב, הסכמנו לשאת בעלות זו.

כאמור, על אף אף ההסכמה, טרם קיבלנו את המחשב חזרה והתשובות ממשיכות באותו מסלול....

מצאתי לנכון לשתף אותכם בסיפור ע"מ שלא תחוו את אותה חוויה שאנו חווים.... אני את ההחלטה שלי כבר קיבלתי, אני לא ארכוש יותר מאתר GET IT !!!

לא נעים ולא לעניין

אני ממליצה לכתוב על המקרה גם בפורום צרכנות, במידה וזה עדיין לא נעשה.

למעלה