GFCF והשתנה מרובה...

bisty

New member
GFCF והשתנה מרובה...

כבר כמעט שבועיים אנחנו עושים GFCF. בנתיים לא וויתרנו על הסויה,למעשה הסויה נכנסה כמזון חדש שלא ניתן קודם לכן,בעיקר כדי להחליף את המעדן גמדים. יש קצת סויה גם בעוגיות שהוא אוכל. לחלב אנחנו משתמשים בחלב אורז. מאז שהתחלנו הילד לא מפסיק להשתין... הוא גם שותה קצת יותר אבל זה לא פרופורציונלי לכמות החיתולים הספוגים לחלוטין בשתן שהוא מספק... כל יום הוא קם רטוב! כל טיטול אחרי שעתיים ספוג לחלוטין... כמו כן התחלנו עיסוי בערב עם מלח אנגלי+שמן שקדים תוצרת בית אבל זה חדש מלפני שלושה ימים. האם לדעתכם זה קשור לדיאטה? משהו אחר?

razgalili

New member
השאלה החשובה היא איך הילד

נראה מרגיש ומתנהג. השתנה מרובה יכולה להיות חלק מתהליך חיובי של נקוי או תהליך אלרגי או אחר שלילי. האם הילד נראה יותר טוב, רגוע יותר? האם יש עיגולים שחורים מסביב לעיניים, האם יש לו ריח מהזעה או מהפה, האם הוא מזיע הרבה?

bisty

New member
הוא נראה פחות או יותר כרגיל

אולי יש קצת יותר התקפי הסתחרררויות אבל זה בא והולך. לא יכולה לומר אם יש קשר. מזיע די הרבה,במיוחד בלילה,אין ריח חריף,ריח מתוק כזה...כמו תמיד. אין ריח מהפה. עיגולים שחורים לא קיימים ולא היו. הדבר היחיד שיש בו שינוי וודאי הוא היציאות. לפני הדיאטה היה כמעט כל יום טיטול מלא במשהו שבלי להכנס לתיאורים גראפיים פשוט לא היה נראה או הריח כמו משהו בריא... זה נעלם. גם יש בדרך כלל פחות יציאות,אחת או שתיים ביום בניגוד לבין שתיים לארבע (או אפילו יותר...) שהיו לפני הדיאטה. אלרגיה? יתכן...אבל אני לא מצליחה להתחיל אפילו לחשוב למה... בימים הקרובים אני מקווה להיפטר גם מהסויה ונראה אם יהיה שינוי.

moma1111

New member
לגבי עגולים שחורים מתחת לעניים

זה לא ממש קשור למקרה שמתואר... אבל לילד שלי יש עיגולים שחורים מתחת לעניים כבר תקופה די ארוכה ואני מוטרדת מזה רופא המשפחה שלנו לא חושב שזה מעיד על בעיה, האם ידוע לך מה יכול לגרום לכך?

Alizaslu

New member
עיגולים מתחת לעניים

לבן שלי היו ועדיין לפעמים יש שקיות בצבע כחול-אדום מתחת לעניים ולי נאמר שזה מעיד על אלרגיה כלשהי, כנראה למזון. כשהתחלתי בדיאטה הם פחתו משמעותית אבל עדיין קיימים ויש ימים בהם הם יותר בולטים. נסי לבדוק האם יש מזונות שהוא אלרגי אליהם כמו תירס וכדומה.

עיגולים שחורים= אלרגיה+חשיפה לרעלים

ואולי גם מעי דליף..כך גם אצלנו. לרוב עיגולים שחורים קשורים לבעיות של הכבד ומערכת העיכול. במיוחד מעורבות כבד. אה, כן, גם פטריות וקנדידה קשורים לכך. באופן מפתיע- גם הרפואה הסינית מקשרת לכך. גישות שונות מטפלות בנושא, אך נראה לי שבדיקות קנדידה ורגישויות למזון יכולות לעזור.

למעלה