giant snake-like creature -textured

zman3d

New member
giant snake-like creature -textured

סיימתי למדל אותו,עשיתי UVMAP מהיר והתחלתי לטקסטר. מה דעתכם ?

roli

New member
אחלה

מתקדם לך ממש יפה. יש לי הערה אחת בקשר למידול- בלסת התחתונה, מתחת לשיניים בצד אין תחושה של עצם שמחזיקה את השיניים, החניכיים נראים דקים כאלה. כדאי טיפה להדגיש את זה, כמו שבחלק הקדמי של הפה. חוץ מזה יפה מאוד.

ilankt

New member
יפה!

הבעיה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא שרק הפרצוף שלו מבריק ולא כל שאר הגוף... לא יודע אם עשית את זה בכוונה אבל זה קצת מפריע לי.

Da Jackel

New member
לדעתי ממש יפה...

אני רק חושב שאולי כדאי להוסיף לטקסטורה יותר ברק אבל חוץ מזה נראה ממש טוב

eldarinn

New member
מגניב לאללה +++

מושקע ביותר. אם כבר אז כבר: הייתי עובד על העיניים, אני יודע שנחשים לא סוגרים את העיניים בדרך כלל אבל יש להם תיחום יותר ברור מסביב לעיין.

zman3d

New member
עדיין מחפש קומפוזיציה טובה

תודה חברה, מכיוון שזה הכל לתמונת סטיל, אני ישקיע עוד בטיקסטור אחרי שאני ימצא את הזווית הסופית אאני יראה בה את הנחש. אני כרגע מנסה למצוא קומפוזיציה דרמתית יותר. מה דעתכם ? (תתעלמו מהחוסר פרטים ומהתאורה פה ...)

zman3d

New member
new comp

(מצתער שזה באנגלית אבל אין לי כח לכתוב את זה שוב בעיברית) ok, i've decided to go further with the sence of scale and make the master much smaller in the frame. he'll be standing at the top of a long cliff with spiral stone stairs that lead to a sorta podium. Since this project is for print resolution i've decided to divide the whole project to 3 parts(memory considerations) - forground with the cliff and master in it, midground with the snake's head and close part of the body and the backround cave. i made a quick lightining setup (i know its currently too dark) with a fast photoshop touchups of the midground and this is what i got(stil need to work on the creature's texture). i'll work tomorrow on the front cliff. (sorry for the flat sketch, its just to show my general idea)

נראה יפה

יש דבר אחד שקצת מפוספס וזה העיניים של הנחש, הם יכולות להביע המון ולא כל כך רואים אותם. גם במודל המואר הטקסטורה שלהם לא נכונה שווה נראה לי להציץ בכמה עיניי נחשים בשביל להבין את המבנה של הגלגל עין והארובה שלהם.

voguemaster

New member
נחמד

מזכיר במידה מסוימת ציורים צבעוניים שהופיעו ב-Art of AD&D. יש שם לא מעט ציורים שבהם רואים דמות עומדת על משהו ומאחוריה ראש של דרקון או משהו..

DragonFire

New member
עבודה ממש יפה!

תנסה להוסיף משהו ברקע מאחורי הנחש, אולי הר של זהב או משהו בסגנון. אולי קרני שמש שנכנסות למערה דרך חורים בתקרה, ותוסיף גם קצת ערפל כדי להדגיש את גודל המפלצת. כדי להכין את העור של הנחש השתמשתה בטקסטורה או במברשת של פוטושופ?

zman3d

New member
התחלתי לעבוד על הצוק הקידמי

אני לא הולך להוסיף הר של זהב כי זה לא תורם לקונספט (אדון ומשרת) אבל קרני אור ודברים כאלה, יש מצב טוב. השתמשתי קצת בערפל, אולי אני ישתמש טיפה יותר, אבל לא הרבה כדי ליצור עומק ברקע. השתמשתי בפוטושופ לטקסטורה שעוד לא גמורה. אני עכשיו עובד על הצוק שהאדון יעמוד בראשו כשהוא שולט על היצור.

zman3d

New member
ה"תוכנית" מוכנה

סיימתי את הרקע, אני לא רוצה שהוא ימשוך את העין יותר מידיי מבחינת הקומפוזיציה, אז הוא לא עמוס מידיי. כל הפרוייקט מחולק ל3 סצנות (BACKROUND,MIDGROUND,FORGROUND) מטעמי זכרון, חיברתי הכל עם קצת עריכה בפוטושופ (אני יודע שזה נראה "מחובר" כרגע) כדיי לראות איך זה נראה ואני דיי מרוצה. עכשיו הגיע הזמן לחלק הבאמת קשה - לגרום לזה להראות טוב בPRINT RESOLUTION שזה יוצא לי יותר מ3K, אף פעם לא עבדתי בכאלה גדלים והאמת, אני לא יודע עד כמה הדברים צריכים להראות טוב ומפורט כדיי שייראו גם טוב בהדפסה.

ממש מרשים

היצור ממש מעביר תחושה של עוצמה, נראה ממש יפה. לפי דעתי, האדון קטן מדי ולא רואים אותו כמעט, וכששמים אליו לב הוא נראה כמו נלחם נגד הדרקון ולא שולט בו... בכל אופן זו עבודה מאוד מרשימה

למעלה