gilex?מישהו מכיר?

נאן

New member
gilex?מישהו מכיר?

שלום לכולם אני צצה לשניה כדי לשאול אם יש למישהו מושג על כדור בשם? גילקס או בשם אחר דוקסיפן? gilex זה יחליף לי את הטרמידקס הזכור לטובה. אודה על המידע. נאנוש

dodo281

New member
לנאן - טרמדקס - גילקס

טרמדקס - משכך כאבים אפקטיבי למדי - לשיכוך כאבים בעוצמה בינונית-חזקה, חייב במרשם רופא. ייתרונו - אינו נרקוטי. חסרונו - גם הוא עלול לגרום התמכרות( מה שנקרא בעלון - פוליטקלי-קורקט -"תלות"). יכול לפגוע בעירנות - אך לא גורם סחרחורות כמו הנרקוטיקה. מאידך - במקרה שלי, לפחות, אפקטיבי פחות מנרקוטיקה. גילקס - נוגד דיכאון וחרדה. חייב במרשם רופא, גם הוא עלול לפגוע בעירנות. ניסיתי לעבור מאלטרולט (שניתן לי לעניין כאבי הפיברו') - לגילקס - בתקופה של אינסומניה חריפה - שכן השפעתו על שינה אמורה להיות חזקה יותר מזו של האלטרולט. לי אישית - השינוי היה רע - וחזרתי לאלטרולט. מכירה אישה הנוטלת גילקס (אינה חולה בפיברו') ולא רק שמיטיב עמה - לפי תחושתה, כי אם רואים עליה הטבה כללית ממשית - עם נטילת הגילקס. היא מדווחת על שינה הרבה יותר טובה, ואנרגייה יותר טובה. בריאות שלמה,

נאן

New member
תודה על האור....

אני מודה לך מאוד על המידע. אכן ניסתי בתקופה הרבה יותר מוקדמת לקחת אלטרוליט ולי זה עשה רע. היתי מאוזנת עם הטרמידקס בטיפות ולא לקחתי קבוע אני מעדיפה את הפרוקסול פורטה. אבל עכשו עם מה שאני מקבלת לסרטן אני נהית רמבו בלילה וכל היום מסטולית. יש לי פחד להתחיל להתרגל לעוד תרופה. דר" שלי אמר שאי אפשר טרמידקס עם מה שאני מקבלת. זו תהיה התרופה השלישי שאני אצטרך להתרגל אליה(הגילקס) בזמן קצר והשינוים מפחידים אותי.(סירבתי שוב לאטרוליט) נאנוש

dodo281

New member
נאן - ../images/Emo92.gif ו....

אני מקווה שיהייה לך הפוך על הפוך - ש- אם האלטרולט עשה רע - אזי הגילקס יוכיח עצמו כמועיל -
הפרוקסול הוא נרקוטי - לכאבים כרוניים - ונרקוטיקה מסחררת אותי - אז - במקרה שלי - כדי לנימנע מנרקוטיקה - לוקחת קודם אופטלגין נוזלי המסייע מייד, בשילוב עם טרמדקס - שלוקח לו זמן להתחיל להשפיע עלי - ורק כשממש כבר אין ברירה - והכאבים מוציאים אותי לחלוטין מכל איזון - לוקחת נרקוטיקה יותר חזקה - פרקוסט. ובאשר ליום/לילה - ייתכן שהתהפך לך השעון, ובמקרה כזה - יש כמה אפשרויות - כפי שאני רואה זאת - 1. להניח לגוף כמו שהוא רוצה - לפחות לתקופת ההחלמה - להיות רמבו בלילה ולישון ביום - כדי לא להעמיס עליו יותר מדי - וזאתת - בהנחה שביום שנתך טובה. כן - יוןדעת שיש טיפולים, ומחיר משפ]חתי - אך אם זה אפשרי - ייתכן שכדאי . 2. מלטונין. 3. סטילנוקס. ו- כן - גם אני עוברת שינויים תרופתיים לא קלים בחודשים אלו - סופרת כרגע - 5 תרופות חדשות....
... אולי יש עוד , ומאוד לא אוהבת את העניין - פיסית ומנטלית (לא אוהבת ריבוי תרופות ולא את השינויים עצמם) - אך אין לי ברירה. זה מה יש .... ואולי - סוף סוף ייתרחש ה-
- תמיד יש תקווה
בריאות שלמה

רוז15

New member
השתמשתי בג'ילקס שנה שלמה

הכדור טוב משפיע על תסמיני הפברומיאלגיה עוזר לשון טוב ומפחית כאבים אך לאחר שימוש ממושך גורם להרגשת האנג אובר בבוקר ואצלי גרם לשינויים בהתנהגות חוסר סובלנות עצבנות וכו ולכן הפסקתי וכעת אנסה אלטרולט מקווה שאצלך ישפיע יותר טוב כל טוב ורד

נאן

New member
היי ורד

תודה ורד זה מה שעשה לי האלטרוליט ולכן סירבתי לקחת אותו באיזה מינון השתמשת? נאנוש

למעלה