GIMMIE GIMMIE GIMMIE למה זה לא משודר בבי בי סי פריים ובערוץ 3 כן?
P popistit New member 12/9/02 #2 אין לי מושג... אבל זה משודר ב-1 או 2 בלילה... זאת לא סדרה כזאת טובה לדעתי, אבל היא בסדר כשאין מה לראות! והשיר פתיחה מצחיק אותי...
אין לי מושג... אבל זה משודר ב-1 או 2 בלילה... זאת לא סדרה כזאת טובה לדעתי, אבל היא בסדר כשאין מה לראות! והשיר פתיחה מצחיק אותי...
K katykr New member 12/9/02 #3 לדעתי הם הפריזו קצת בגיל של השחקנית הג´ינג´ית.. היא משחקת בסדרה מישהי שקרובה לגיל הארבעים..
P popistit New member 12/9/02 #6 טוב נו, הסדרה הזאת גם ככה... לא לוקחת את עצמה יותר מדי ברצינות, אבל דווקא בגלל זה היא נחמדה לפעמים!
מ מאטריקס New member 12/9/02 #7 .... הג´ינג´ית זאת פרי מ"קווין ופרי קורעים את איביזה", ובעלה (או מי שהוא לא יהיה) שיחק ב"בט" בתור אוסוולד או אוסקר, לא זוכר כבר, ובסרט "נוטינג היל" בתור הסופר השני בחנות של יו גראנט. מצטער שאנ´לא זוכר שמות
.... הג´ינג´ית זאת פרי מ"קווין ופרי קורעים את איביזה", ובעלה (או מי שהוא לא יהיה) שיחק ב"בט" בתור אוסוולד או אוסקר, לא זוכר כבר, ובסרט "נוטינג היל" בתור הסופר השני בחנות של יו גראנט. מצטער שאנ´לא זוכר שמות
N *neta* New member 12/9/02 #8 רגע אני לא ממש רואה את הסדרה אבל ראיתי כמה פעמים (מה לעשות השעה 2 בבוקר לא נוחה לכולנו..) אבל הג´ינג´ית מגלם אותה בן??
רגע אני לא ממש רואה את הסדרה אבל ראיתי כמה פעמים (מה לעשות השעה 2 בבוקר לא נוחה לכולנו..) אבל הג´ינג´ית מגלם אותה בן??
I i think im paranoid New member 12/9/02 #10 קטי בורק... נדמה לי שקוראים לה... והיא שיחקה גם את מגדה ב-פשוט נהדרת...
מ מאטריקס New member 12/9/02 #11 זאת בת באמת. קתי ברק... שיחקה גם ב"משפחת מרטין" הפרוע, וב"קווין אנד פרי גו לארג´" הדוחה ובכמה סרטים של וודי אלן.
זאת בת באמת. קתי ברק... שיחקה גם ב"משפחת מרטין" הפרוע, וב"קווין אנד פרי גו לארג´" הדוחה ובכמה סרטים של וודי אלן.
N *neta* New member 12/9/02 #13 זאת בת?? ../images/Emo5.gif מילא ב"תן לי תן לי" אבל בקווין ופרי?? גוד הבריטים והליהוק שלהם..