Gingle bells, Gingle bells

MaPHisTo

New member
Gingle bells, Gingle bells

Gingle all them bells Ain't it fun To shoot somone And send him straight to Hell התבלבלתי בחג, אני יודע אבל במקום לשיר "שים חרא בה, שים חרא בה" העדפתי לשים משו יותר בגנון שלי... מכל מקום אהבתי את הרעיון של ה....אמממ.... המחזה (?) מה שהם עשו בפורום פאוור פאף (אגב, יש אתר שרואים אותן שם גותיות מגניבות www.powergothgirls.com) וברוח המלחמה חשבתי אולי לעשות את זה ככה שהמלחמה תהיה בין דריה וקווין דריה היא סדאם (רק יותר רזה ובלי השפם) קווין תהיה ג'ורג' בוש ( פרופיל המוח החלול מתאים. התפקיד שלה) יהיה נחמד אז מה דעתכם? זה הזמן להצביע אתם החוליה החלשה שלום!!!!!! (או במקרה שלנו מלחמה)....

bleeding rose

New member
חחח אני חולה על הגירס הגותית שלהן!!

וגם פירסמתי אותו. ראית את הפרק הראשון?

זה מזכיר לי...

פעם אחת כתבתי פה השוואה בין בריטני לג'ורג' וו בוש (ואף אחד לא הגיב חוץ מגיתית
...)מצאת די הרבה דברים משותפים ביניהם (הידעת? בפנימיה בה למד כיהן ג'ורג' ווקר בוש כמעודד(ת) ראשי(ת).)

Synthetic mE

New member
המסניף איז אין דה פורום...

מה איתך אתה? מה יהיה איתך? כבר חודשים שלא ראיתי את זיו פניך.. הםםם בכיף.. יאללה.. אולי אתה תתחיל איזה מן סוג של פעילות חברתית בפורום הזה :) קדימה.. אני בעד

MaPHisTo

New member
למה ככה אתה הורס?

אני בעד סאדאריה למרות שזה נשמע כמו שם של מלכת סאדו מאזו או משו.... בכל אופן אהבתי והרעיון של ג'ורג' בוש מקפץ בבגדים צמודים וצועק סיסמאות מפגרות אכן העלתה חיוך על פניי אם כן החלתנו דריה וקווין ראש בראש אני כבר אבוא עם איזה טקסט אבל צריך לבחור דמויטות ושחקנים תתחילו להריץ ומזה אמור להביע שהורידו לנו את דריה? אני מוחה בחריפות יש פורום לערוץ שלוש שנוכל להתרעם שם ולהגיד מה בדעתינו לומר? קללות איומות ירוצו שם החל מ-"ארור תהיה" עד "בן עוולת" אכן, הטראומה.... אממ, עד כאן להיום נתדבר כבר....באביי

MaPHisTo

New member
אגב.....

דמויות שצריך למלא: סאדאריה קווין www בוש הגנית של סאדאריה ג'יין ליינאללה יועצות הקבינט של: סנדי גור טיפני פאוול וסטייסי רמספלד ראש ממשלת בריטניה-ג'ודי בלייר אחראית הנשק הכימי והביולוגי של סאדאריה אנדריאה אל אכבר יועץ הטקטיקות של סאדאריה טום סיסרא אל מאג'ייף דה מחמוד זה יספיק, אנחנו לא כל כך הרבה אנשימים אחרי הכל... שכל אחד ייבחר דמות... וגם להיות בצד של קווין זה לא כזה נורא...

אה ואני אהיה

קווין דאביה בוש כי יש לי מספיק יציאות מוזרות-רק היום ילדה מהקבוצה שלי בצופים שאלה אם יהיו שמה ג'וקים או שפעם אחת היינו צריכים לעשות הפעלה לכיתה ב' בנושא חברה יוצרת שהמורה שלהם היא המורה שלי מכיתה ג' היינו צריכים להביא מטול היא לחצה על הכפתור ופתאום היא נבהלה-"למה זה לא עובד" זה לא עובד כי זה לא מחובר לחשמל!

אז אני אהיה

קווין דאביה בוש כי יש לי מספיק יציאות מפגרות מהסובבים אותי-רק היום ילדה מהקבוצה שלי בצופים שאלה אם יהיו שמה ג'וקים או שפעם אחת היינו צריכים לעשות הפעלה לכיתה ב' בנושא חברה יוצרת שהמורה שלהם היא המורה שלי מכיתה ג' היינו צריכים להביא מטול היא לחצה על הכפתור ופתאום היא נבהלה-"למה זה לא עובד" זה לא עובד כי זה לא מחובר לחשמל! טוב אחרי שסימתי לקטר להיום על מפלס הפיגור בארץ אני יכולה לשתוק.

למעלה