girlsssssss

rootteem1

New member
girlsssssss

היוש כולן!!!1 אוהבת ומתגעגעת כ"כ!!!!!! מקורה? מה חדש? אני לא מצליחה להיכנס לאתר ולמסרים=[ אני חייבת לזוז אוף אני אחזור יותר מאוחר ביוששששש

שונית 7

New member
רותמוששש מחמם את ה-../images/Emo23.gifלשמע ממך

קבלי ...מקווה שאת עושה חיים משוגעים
מוזמנת לספר חוויות.

Nova5

New member
רומוש!

הכל בסדר, חופשה הולכלת לה ומצטמצמת מתגעגעים!!! תמשיכי לבלות כמושצריך ואל תשכחי אף פרט! ג'קו ומאיה אתמול הצטלמו באודישן בב"ש, הכל מתקדם יפה לקראת חג הוא הוזכר ב6 כתבות - 3 חיוביות ו3 פחות חיוביות, אבל כל זה שטויות, סבתה שלי הייתה אומרת - חלויימס... נששששיקות

דורית41

New member
רותמונת!!!!

מה שלומך ילדה??מקווה שאת ממצה כל רגע,ועושה חיים משוגעים. חברים שלי מניו ג'רזי אומרים שמזג האוויר השבוע נפלא. נובה-גם סבתא שלי היתה אומרת חלויימעס-איזו אחלה שפה זו אידיש.?

Nova5

New member
../images/Emo45.gif, מסכימה איתך בקשר לאידיש

ובגלל

rootteem1

New member
D../images/Emo24.gif

תודה בננות, אני כ"כ מתגעגעת! דוריתה דווקא מאוד מאוד קר פה המעלות פה ממש קרובות לאפס.... כרגע בערך חמש מעלות.... אתמול ירדו פתיתי שלג דקים, אבל הם לא נערמו... ניו יורק מדהימה, אומנם אפרורית וקרה, אבל רק כן ניתן לראות את הקסם המיוחד שלה. מה שמדהים הוא שבפלורידה היה מקסים, לא היה חם מידי, היה מזג אוייר ממש ממש מושלם,מה שאיפשר לנו להסתובב בפארקים ימים שלמים בלי בעיות. בנהגרה פולסז היה כמובן קפוא בגלל המפלים, אבל פה הרבה יותר קר.. טוב חפרתי סורי, דורית ראיתי את התגובה שלך ברשמי תודה!! אני לא ממש מסתדרת שם סורי, ומשום מה אני לא מצליחה להיכנס למשתמש שלי....=[ אני בכל אופן מאוד שמחה שיש חדשות טובות ומצפה לעוד... ביושששש אוהבתתת

אפרתי 29

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אוי איזה תיאורים, כל כך בא לי גם !!! שמחה לשמוע כמה את נהנייית =] למי אכפת
/
העיקר את בארצות הברית..
שלחתי לך כבר שני מסרים, עכשיו אני מבינה למה לא ענית.. חח..

rootteem1

New member
../images/Emo157.gif../images/Emo162.gif../images/Emo155.gif

אפרתוש מקורה? באמת? יואו סורי מאמושית! אבל המחשב פה קצת עילג.. תודה בננות!!! שלחו לי קצת חום מהארץ בבקשה! אוהבתתתתתת

Karina85

New member
מאמוששש

תהני המון רורושית!!! תשמרי על עצמך!!! לאב יוש!!!

רותם../images/Emo24.gif

התגעגעתי
אני בטוחה שאת נהנית אז תמישכי לעשות חיים וחג שמח :]

a d i d a s 2 1

New member
איך לא שמתי לב לזה?? איףףף

כפרה חמרה..התגעגעתי מקווה שאת עושה חיים... מסריח ומגעיל פה אז תנשמי אוויר הרים צלול כיין... נשיקות!! מיאמור!!

דורית41

New member
דידוש-

מהבחינה הזו לא נראה לי שרותם תרגיש בהבדל בניו יורק.....אוויר הרים צלול כיין ...האוויר שם איך את אומרת?בעעעע.

a d i d a s 2 1

New member
כי צריך לשטוף הכל...

:) באמאשלי התגעגעתי אליכם... "משנה מקום משנה מזל מי אני בכלל וזוכר את אופן לילותי, מחשבותיי..."

דורית41

New member
כנ"ל-לגבי הגעגועים.

אנחנו חייבות לשמר את הפורום הזה לצד הרשמי לטובת כל הצהרות הגעגועים,הסיפורים האישיים שקשורים לג'קו ולאלה שלא (כמו המשאית ששיר נסעה אחריה). ואם אנחנו בסיפורים אישיים-יש כאן עכשיו ריח שמוציא אותי מדעתי...לא אל תבהלו !!!!אני מתכוונת לריח של הפרדסים-שהם בשיא פריחתם- מדהים מדהים!!!

kapit5

New member
ותמוש-כיף לשמוע ממך

נחמד שאת חושבת עלינו גם משם. תהני ותבלי.

למעלה