GIRO 2015, מדריך קטעים

gadis13

New member
GIRO 2015, מדריך קטעים

הגי'רו רך? Vegni, מה הוא יכול להגיד, שהג'ירו קל? ג'ירו קל או קשה הוא כמו שיודעים כולם לא תמיד רק פונקציה של התוואי, אך התוואי עצמו, בוודאי ביחס לאלו של השנים הקודמות, אכן רך. קונטאדור היה יותר ריאלי:

רשימה

מחר מתחיל "ארבעת הימים של דנקירק", שידורים ביורוספורט

אין הרבה רוכבים מפורסמים. הרוב קבוצות צרפתיות. אולי קצת פחות מיקרו-מינון של סמים אסורים. מנצח השנתיים האחרונות, ארנו דמאר, לא משתתף. מחר קטע 1 מדנקירק ל-Orchie שמדרום לרובה. לא ברור לי אם הם עוברים על פאוו'ה, אבל צפויה רוח צד של 35-40 קמ"ש, כך שמשעמם זה לא יהיה.

gadis13

New member
קונטאדור: עשיתי יותר גובה באימונים בשבועיים לאחרונה

מאשר בכול הג'ירו.
טינקוף העיף את ריס כי זה (כנראה) טוב יותר לקבוצה, ואין לי כול בעיה עם זה. האמת זה אפילו טוב יותר בעבורי...
ראיון של קונטאדור ב -AC

gadis13

New member
GIRO 2015, מדריך המועמדים הבכירים

קונטאדור. קונטאדור מגיע עם צוות אחראי שכולל את כול מה (ומי) שהוא צריך בכדי להצליח לבזבז כמה שפחות אנרגיה במסע האיטלקי. הספרדי כפי הידוע תכניותיו השנה נרחבות והמסע העכשווי באיטליה אינו יותר מחלק – הראשון – בתכנית דו ראשית, ואין לראות את ביצועיו עד כה העונה כמו את ביצועיו בהמשך, במסע עצמו, אלא בפרספקטיבה זו, וקונטאדור צפוי ומתוכנן לרכוב בהתאם. הצוות של טינקוף בראשות De Jongh בוודאי תכנן את הפרויקט לפרטי פרטים אך הוא והספרדי בוודאי ישמחו עדיין על כול פיסת חסכון אנרגטי שיצליח קונטאדור להשיג באיטליה. כך או כך, וגם אם יאלץ בסופו של יום להוציא את הכמות שה

רשימה

nachshon4

New member
אני מכריז בזאת

על תמיכתי בריצ'י פורט. הלואי ויתן גרנד טור שלם אחד בלי יום-נפילה. שיהיה פעם קונסיסטנטי לאורך 3 שבועות.

gadis13

New member
GIRO 2015, תחרויות חולצות וכללים

התחרות המרכזית והחשובה של המרוץ ממומנת על ידי יצרן הביסקוויטים האיטלקי Balocco ומנצחה שילבש את החולצה הוורודה בתחילת קטע יום המרוצים העוקב, כמו בסיום 21 הקטעים ו – 3490 הקמ' של הג'ירו, הוא הרוכב שזמנו המצטבר הוא הקצר ביותר.
בונוסים. תחרות החולצה הוורודה מעניקה בנוסף לזמן הנמדד לכול רוכב בסיומו של כול קטע (מלבד בקטעים נגד שעון) בונוסים, 'הנחות זמן': שלושת הרוכבים הראשונים שיחצו את קו הסיום יזכו בהפחתה של 10, 6, 4 שנ' מזמנם המצטבר בהתאמ

רשימה

למעלה