GIVE ו CURTIN CALL

avivs

New member
GIVE ו CURTIN CALL

בקישור הבא תוכלו לראות ולשמוע את שני השירים החדשים. חשוב לציין, הם לא דלפו, אלא שוחררו בצורה חוקים ומסודרת על ידי טורי ואנשיה. http://music.barnesandnoble.com/Abnormally-Attracted-to-Sin/Tori-Amos/e/602527040561/?itm=1 מחשבות?

avivs

New member
CURTAIN CALL

מושלם. נקודה. גם הקליפ לא רע בכלל. ממשיך לשיר השני ושוקל לחתוך עמוק היום.

avivs

New member
GIVE

מקורי מאוד, מופק נהדר, היא נשמעת מצוין... אבל השיר הזה לא חזק כמו CURTAIN CALL. האמת שציפיתי לקצת יותר. בכל מקרה, שני השירים החדשים נהדרים! ממש משאירים אותי אופטימי לגבי האלבום החדש.

avivs

New member
יש לה עוד מספיק.

עדיין לא שמענו 12 שירים, ואצל אמנים אחרים 12 שירים זה אלבום שלם. מישהו יודע איך מעבירים קובץ וידאו לMP3?

rfranko

New member
מממ... לא רע בכלל

השירים עובדים יופי עם הסירטונים שוב יש את הדמויות, זה עושה קולות של ADP 2 אני לא מכירה עוד מקרים בהם אמן שמר על אותו קונספט לאורך 2 אלבומים זה בכוונה? מישהו יודע? ובחצי קריצה, מה הקטע עם האלכוהול בסרטונים, זה מוטיב חוזר או במקרה הופיע באלו

avivs

New member
תראה, היא צילמה את הכל בתקופה

של ADP, זה לא כאילו שהיא החליטה בחודשים האחרונים לחזור שוב אל הדמויות האלה. מצד שני, נשאלת השאלה - היא מראש ידעה שהיא רוצה להמשיך עם הבובות לעוד אלבום? אבל מה שחשוב זה שאומנם הבובות נשארו בקטע הויזואלי, אבל מבחינה מוזיקלית אני לא שומע את ADP באף אחד מהשירים ששמענו עד כה. לא שיש לי בעיה חלילה עם ADP, אבל בהחלט מרגישים סאונד חדש. עדיין לא שמעתי שום שיר שמתקרב ללהיטיה הגדולים מפעם, אבל כן יש הרבה חומרים מעניינים שדלפו, והתחושה שנוצרת אצלי היא של אלבום מגובש. עם זאת, השירים שאמורים להרוס את הגיבוש הזה עדיין לא דלפו.

למעלה