Give

SpaceDog

New member
Give

שלום חברים וחברות. סתומרת- האנשים היפים שהיו אתמול בצ'אט, וכל הזונות האחרות שאמרו שהצ'אט לא נפתח להם... חבר מארה"ב שמע שלושה שירים מAATS, והוא אומר ש-Give הוא השיר הכי טוב שלה מאז FTCH. (ואפשר לסמוך עליו). הוא מנסה להעביר אותו לקובץ נורמלי, ואז הוא ישלח לי, ואני אשלח לכם, והרי הגונב מגנב פטור... אני מחכה בכליון עיניים!

Gremshnit

New member
די, בא לי את האלבום הזה כבר...../images/Emo7.gif

וולקאם טו אינגלנד כה מהמם.

noosh

New member
אממ, רק בבקשה, דיבורי העברות לא-חוקיות

לא על גבי הפורום. תודה
.

avivs

New member
תודה, איש.

אני גם בתהליכים להשיג את כל האלבום, אבל זה לא כל כך עובד לי. בכל מקרה, ממש מוזר לי שהאלבום עדיין לא דלף. הגיע הזמן, לא? שמעתי המון דברים טובים על GIVE, אבל קצת חבל לי שהשיר הטוב באלבום יהיה גם השיר הראשון. מצד שני, טורי הרבה פעמים שמה את הטובים ביותר שלה בהתחלה. כלומר, פעם היא הייתה עושה את זה.

רעוּת

New member
פעם כשהיא היתה טובה ../images/Emo16.gif

אולי היא מנסה לשחזר את ההצלחה

Gremshnit

New member
מה, היא עדיין עושה את זה.

חוץ מיו ג'ורג', אבל הוא לא רע. הוא סתם קצר כזה. אבל פרסול פותח את הביקיפר, למשל...

avivs

New member
"אמבר"

לא היה אחד הטובים בסקרלט, לדעתי. הוא כן היה טוב, כמו כמעט של שיר באלבום הזה, אבל הוא לא בין ה5 המועדפים עליי. עם זאת, היה לו יותר פוטנציאל מסחרי מרוב השירים באלבום.

Gremshnit

New member
כן, טוב, זה לא פייריטייל או קאנט סי ניו יורק

אבל זה שיר מעולה, ובהחלט בין החזקים. מה גם, אין פתיחה יותר מתאימה לאלבום הזה מאשר אמבר.

rfranko

New member
הסוף לאפליית מקיסטים בתפוז ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

או יותר נכון שפיירפוקס ישביחו את הדפדפן שלהם (איכשהו יצא לי דאורדורנט בהתחלה במקום דפדפן) ובנתיים אני מזעזעת עצמי בתמונות האלבום החדש

רעוּת

New member
יאללה יאללה ../images/Emo46.gif

יש לי איזה מרצה בן 100 שמשום מה התעקש לקנות מק
ואז הוא בא לשיעור וכל פעם רבע שעה הוא רק מנסה להפעיל אותו ולהעלות את המצגת
. האם התמונות מהאלבום החדש יותר מזעזעות מתמונות שואה? אוף, איזה באסה שנגמר יום השואה. יום הזכרון זה רק the next best thing. חיילים מתים הם יותר פוטוגנים מגופות באושוויץ
. ומהבוטוקס של טורי גם כן

rfranko

New member
אז הוא דביל המרצה שלך

מצגות עולות עליו בצורה סכסית ומעוררת תדהמה רק צ'טים מורכבים הוא מפרשס

noosh

New member
חחח נראה לי שבצלאל עוברים למק :(

מזל שלא אלמד שם, כי אין לי כסף למק :(

למעלה