GLOBAL אחי ,,,,,,, שו מאע איל חלאוואני תבעית איל פורום?
G GL0BAL New member 2/9/03 #2 שווווווווווווווו??../images/Emo70.gif מפהמתש איש קתבת אכייי ג'רב בלערביי
G glock X New member 2/9/03 #5 ../images/Emo6.gif אהההה בגלל זה הוא עושה כאילו,,, שהוא לא מבין על מה אני מדבר,,,,,,חאלאוואניייייי יא גלובל חאלאוואאאנייייי זאת אומרת קנאפי, בורמה, סברינה, פחזניות, משהו, ממתקיםםםםםםםם
../images/Emo6.gif אהההה בגלל זה הוא עושה כאילו,,, שהוא לא מבין על מה אני מדבר,,,,,,חאלאוואניייייי יא גלובל חאלאוואאאנייייי זאת אומרת קנאפי, בורמה, סברינה, פחזניות, משהו, ממתקיםםםםםםםם
U uoli13 New member 4/9/03 #7 גם אני רוצה../images/Emo78.gif מה אתה רק מכבד את גלוק בלחלואני צריך לחלק לכולם....אתה המנהל של כ.. ו.. ל.. ם
גם אני רוצה../images/Emo78.gif מה אתה רק מכבד את גלוק בלחלואני צריך לחלק לכולם....אתה המנהל של כ.. ו.. ל.. ם
J jolia roberts New member 4/9/03 #8 מממממממ גם אני רוצה למה רק לבנים למה רק לבחורים כמו אלעסר אלגאהלי יעני חחחחחחחחחחח
G GL0BAL New member 4/9/03 #9 אחלה חילוו לעיונקו ../images/Emo13.gif ווסינא עליי .. אזא ווסל ואנא מקונתש הון מש תנסוני ....כלולי אשויי . ואנשאללה אלגומעא אלג'איי עלא glock X ((( חדר חאלק ))
אחלה חילוו לעיונקו ../images/Emo13.gif ווסינא עליי .. אזא ווסל ואנא מקונתש הון מש תנסוני ....כלולי אשויי . ואנשאללה אלגומעא אלג'איי עלא glock X ((( חדר חאלק ))
G glock X New member 4/9/03 #11 המבורגר עלה כיפאק, שוקרן,,קמאן קמאן גלובל חלאנא המבורגררררררררררר,,,,,ג'יב איל צ'יפס יא מחמודדדדדדד
G GL0BAL New member 4/9/03 #13 חחחחח סחא והנא ../images/Emo13.gif ממממ.. האד אלמחל אלווחיד אלי קאן פאתח עינא בלבד על 12 בליל ואסתחית אגי אדיי פאדייה אז בבקשה ... תהנו ..
חחחחח סחא והנא ../images/Emo13.gif ממממ.. האד אלמחל אלווחיד אלי קאן פאתח עינא בלבד על 12 בליל ואסתחית אגי אדיי פאדייה אז בבקשה ... תהנו ..