Global Call ותעריפי שיחות מתאילנד

Global Call ותעריפי שיחות מתאילנד

מה דעתכם? נאמר לי שמחיר שיחה יוצאת (כן יש לי 20 שקלים חינם מברק 013) 3.30 שקלים וזה אומר 5 דקות ו 11 שניות. מי שהשתמש ומניסיונו יוכל לספר לי איך . נאמר לי שטלפונים ציבורים חסומים לשיחות חינם . נאמר לי גם שרק בבתי מלון ( ולא לשכוח לשאול אם לוקחים עמלות ) מסעדות, ובתי דואר נתן להשתמש בכרטיס . מי שיספר לי מנסיונו בשימוש בכרטיס.

עוד דבר

ידוע לי שיש מספר גישה מתאילנד לארץ אל המרכזיה של ברק בארץ שהוא ידוע לכול והוא לא חסוי 001800120664539 לאחר מכן אם יש כרטיס מקישים 2 והמספר בארץ. למי שאין כרטיס Global Call יש שלוש מספרים נבחרים עם קוד אישי בעל שבע ספרות לכל אחד משלושת המספרים אז לוחצים 1 אחרי ששומעים מענה מקישים את הקוד בעל שבע הספרות ( לכל נמען יש קוד אחר ) ואז # טוב גם שאלתי וגם עניתי 1 אז ברצינות היכן ניתן להתקשר 2 כמה עמלה לוקחים במלון בבתי הדואר ובמסעדות אם בכלל או שאם בכלל כדאי לקחת את הפלאפון האישי שהתעריפים שצינו כאן (תן קישור ברי ) ממש יקרים ובנוסף גם משלמים דמי שימוש מהיום השישי בסך של שישה שקלים בכל יום. טוב מקווה שלא סיבכתי אותכם

מי אמר אני ולא קיבל???

בבקשה אמיר כנס לכאן וכמו שכבר אמרת לי אתה טס לשבועיים למה לך בכלל להיסחב עם הפלא-פון שלך ותסלח לי להיות כמו כל הישראלים (אוקי לא כולם אבל רובם) הצעקנים האילו שצועקים "הלווו משבה אני בתאילנד איזה קטעים פה אחי" ככה בקולי קולות ברחוב? חוץ מזה זה גם עוד משהו שתצטרך לסחוב כל הזמן. וכמו שכבר אמרתי יש דרכים הרבה יותר זולות להתקשר עם כל הכבוד לחברות הטלפון הסלולריות עדיין אני חושב שחברות החיוג הבינ"ל זולות יותר. בהצלחה

תעריפים מעודכנים מתאילנד לארץ להיום

טוב אז ככה : מתאילנד לארץ עם בזקכרט קוי זהב 5.02 שקל לדקה ברק 4.19 שקל לדקה הדגש בזק בן לאומי 4.68 שקל לדקה מחר בתאילנד 25 שנה למותו של המלך תודה ברי

תודה רבה לך אמיר...

דרך אגב אולי יצא לך זול יותר פשוט להתקשר משם לארץ דרך חנויות?יש מלא מקומות וכמעט בכל סוכנות של נסיעות או במקום של תיירים יש טלפונים שמהם אפשר להתקשר ולכל מדינה יש את המחיר שלה. אם זה זול אז תשתמש בזה ולא בבזקכרט

aviron

New member
../images/Emo56.gif וכל השאר...

אין כל אפשרות טכנית ואחרת להתקשר באמצעות כרטיסי גוביינא של החברות השונות מטלפונים ציבוריים בתאילנד -ארצה. בעבור שימוש בשיחת גוביינא תידרש לשלם במקומות שכן אפשר - שהם בתי-מלון בדר"כ : עד כ-10 (!) $.. (כן ! 10 דולר ארה"ב). השיחות מ- ואל טלפונים סלולרים (סלקום, אורנז´ וכ"ו) - יקרות מאד. הסיכון שבאם הטלפון ייגנב/יאבד הינו קיים - ואם אכן יקרה דבר שכזה: התאיים "יחגגו" על סלולרך... מה כן?: בכל מקום ופינה, בכל רחבי תאילנד, אפשרות לשיחות זולות מטלפונים לווינים, אינטרנט וכ"ד. אין כל בעייה למצוא מקומות שכאלו. ב-10 באת´ (המחיר הזול ביותר שאני ראיתי) לדקה (!) אתה מספר לחברה חוויות. דרך נוספת: כרטיסי טלפון ציבורי בינלאומי הצבועים בפס צהוב ששמישים לטלפונים ציבוריים בינלאומיים הצבועים צהוב. כרטיסי טלפון ב- 300 באת´ לכשלוש דקות וב- 500 באת´ לכחמש דקות. טלפונים צהובים אלו - בכל רחבי תאילנד. דרך זולה נוספת לתקשורת: באם ייתקשרו מישראל אליך. עלות שיחה מישראל (ברק הזולה ביותר) לתאילנד: קצת יותר מש"ח לדקה.

למעלה