Global shipping program- עזרתכם בבקשה.

Global shipping program- עזרתכם בבקשה.

שלום לפורום הנכבד! שתי שאלות: 1.עם איזה חברה מפיצים את החבילות שמגיעות עם global shipping program כאן בישראל? כבר התלוננתי בעבר על השירות הזה שלא רק יקר מאד אלא פשוט מזעזע,אבל הפעם השליח שלהם פשוט הרתיח את דמי! הוא עובד עד השעה 14( מי בבית בשעות כאלה???), למקום עבודתי ( קרית ראיה פ"ת) הוא לא מגיע ( כולה8 ק"מ מרחק מהבית שלי בתל אביב...).אין לי מושג איך והאם בכלל אקבל את החבילה. ומכאן השאלה השניה: 2.אם לא תתבצע המסירה בגלל השירות המזעזע הזה - האם אקבל זכוי מלא כשאפתח קייס להחזר? אני יודעת שהרוב כאן מוכרים ולא קונים ואולי תראו בי רק עוד לקוחה מגהנום, אבל לי אישית לא נראה הגיוני שהלקוח אמור לקחת חופש מהעבודה כדי לקבל איזה חבילה ,עליה שילם במיטב כספו כולל דמי משלוח כה יקרים... תודה רבה למי שיענה!
 

trilliane

Well-known member
מנהל
אמזון או איביי?

מאיביי עוד לא הזמנתי בתכנית; באמזון עובדים עם איזשהו ספק אמריקני שעובד בישראל עם שירות השליחים של דואר ישראל. לא מזהיר, אבל בסה"כ בסדר. אפשר להתקשר למוקד שלהם ולתאם.
&nbsp
בד"כ זה המצב גם עם חברות שליחויות אחרות – לרוב בפעם הראשונה מגיעים בלי לתאם, אם זה לא מסתדר משאירים פתק עם פרטי יצירת קשר או יוצרים קשר איתך קשר לתיאום. אם לא מסתדר בבית, לתאם כתובת אחרת (בעבודה / שכנים / חברים / קרובי משפחה) ולרוב יש מרכז הפצה (לוגיסטי) שאפשר להגיע אליו ולקחת את החבילה. פחות נוח להגיע לשליח במקום שהוא יגיע אלייך, אבל לפעמים זה מה שמסתדר.
&nbsp
להבא אם מזמינים מוצר בשליחות כדאי למסור כתובת שנמצאים בה רוב היום כי רובם לא מגיעים בשעות הערב.
 
תודה על תגובתך!

סליחה ששכחתי לציין - הרכישה מאי ביי( לא קונה בכלל באמזון). בחודש ספטמבר רכשתי נעליים שגם הגיעו עם התוכנית הזאת והשליח היה אצלי סביב חמש בערב לכן נשמע לי מוזר שהפעם הם עובדים רק עד 14... בחיי, פעם האחרונה שאני קונה ממוכר שעובד עם global shipping program . עם DHL גם היה קצת בלבולי מוח אבל לא ככה..לפחות שלחו לי מייד מסרון על מנת לתאם מסירה...
 

panayotiss

New member
לרוב משלוחי ה GSP מתומחרים בצורה מופרכת ממה שאני ראיתי

משלמת 80$ על נעליים ועוד 55$ על משלוח. על מה ולמה?

תירשמתי בשירות forwarding כמו שיפיטו, קבלי כתובת בארהב ושיפיטו ישלחו לך את הנעליים לארץ במחיר סביר.

https://calculator.shipito.com/en/#/
 

trilliane

Well-known member
מנהל
נעליים אני שולחת עם BUY2 (כעת USHOP) ב-$20 לחבילה

עד היום בכל פעם שבדקתי מחירים בשיפיטו לא יצא לי משתלם (לכל היותר חיסכון גבולי בסוג משלוחים נחות יותר, ולא רציתי להמר).
 
הרכישה הייתה מבריטניה ולא מאמריקה..

כן, התמחור חסר כל הגיון ןאני משתדלת לא לקנות ממוכרים שעובדים איתם וקונה תוך כדי חריקת שיניים אך ורק אם זה משהו מיוחד וגם במחיר כולל עדיין משתלם.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
לשיפיטו יש מחסן גם באוסטריה, אאל"ט; לא יודעת אם משתלם

אגב, קניתי פעם משהו קטן וזול מחנות בריטית שלא הסכימה לשלוח לישראל. היו אפשרויות אחרות אבל הרבה יותר יקרות. קרובי משפחה מארה"ב עמדו להגיע לישראל ולכן שלחתי להם את המוצר (מבריטניה לארה"ב, המשלוח היה חינם...) והם הביאו אותו איתם. מגוחך אבל יצירתי (והכי חשוב – חסכוני).
 

trilliane

Well-known member
מנהל
אולי הפעם זו לא אותה חברת שליחות... יש כל מיני

עם DHL הייתה לי חוויה מזעזעת לפני כמה שנים ומאז אני משתדלת לא לקנות מספקים שעובדים איתם. לכולם יכולות להיות נפילות וצריך לקחת זאת בחשבון... אבל תמיד אפשר למצוא פתרון, בעיקר אם לא אכפת לך לנסוע אליהם במקום שהם יגיעו אלייך.
&nbsp
אישית מעולם לא הזמנתי מ-GSP של איביי כי המחירים בד"כ יקרים נורא, באופן חסר פרופורציות.
 
למעלה