Gmail הוסיפו תמיכה ב - IMAP

cinargy

New member
Gmail הוסיפו תמיכה ב - IMAP

בדקתי את חשבון ה-GMAIL שלי ב- Snappermail וזה עובד יפה (שימו לב שיש לוודא שהאופציה ל IMAP זמינה ומופעלת בחשבון ה-Gmail) אם מעוניינים ביותר מדואר נכנס, יש להגדיר תיקיות לסנכרון (מקביל לתוויות באתר Gmail). אני חייב לציין שזה קצת מוזר לראות את התוויות של Gmail בתור תיקיות, אבל בסך הכל מדובר בפיתרון מצוין למי שרוצה לבדוק אימייל על הפאלם שמסונכרן בזמן אמת עם שרת המייל. קשה לי לחשוב על פיתרון יותר מוצלח לבדיקת מייל ממספר מקומות בו זמנית עם תיקיות מסונכרנות אוטומטית. קובי

bigalex

New member
זה לא פעיל עדיין בכל החשבונות

"GMail rolls out new features to random sets of their users, instead of a system-wide change. Hence, it is possible that some users have already received the GMail's new interface on their accounts, which has the 'Forwarding and POP/IMAP' tab, while those GMail users who are still on the old interface have the existing 'Forwarding and POP' tab. If so, you would shortly find the new interface for your account, including the updated features, if you just wait for some time (a few days). "

דווקא אני מצליח לחשוב על פתרון יותר מוצלח

במיוחד בשביל IMAP, יש את ChatterEmail שמסנכרן מול שרתי IMAP בדחיפה (Push) והופך את המייל לחוויה אחרת לחלוטין.

למעלה