Go Clinton Go

Liroy25

New member
אין לי מושג מאיפה הם הביאו

את המסקנה הטיפשית הזאת שמין אוראלי אינו בגידה! כי אם ככה אז אפשר לעשות הכל וכל עוד אין חדירה יוצאים מזה נקיים! לא נראה ולא בביתנו!

Revolution kid

New member
אבל איפה עובר הגבול ../images/Emo35.gif

האם נפילה חד-פעמית של נשיקה צרפתית נחשבת בגידה
ולמה ריקוד צמוד במועדון זה בסדר

1Shir

New member
ריקוד זה משהו שלא חייב להיות

about sex. הרבה פעמים זה כן, אבל זה גם יכול להיות קטע של כיף בלבד. נשיקה צרפתית... קשה לי להאמין שיכולה נקייה ממשיכה מינית. אבל כידוע אצל כל בן אדם הגבול עובר במקום אחר. יש קנאים שכאשר בן הזוג שלהם מדבר וצוחק עם מישהו אחר הם כבר פותחים עיניים, ויש גם המון שהיו סולחים בקלות על מעידה חד פעמית של נשיקה. לפי דעתי זה יותר תלוי בכוונה מאשר באקט עצמו. באופן אישי אני אעדיף בן זוג עם זיון חד פעמי ולא משמעותי מהצד, מאשר בן זוג שחש כלפי אדם אחר רגשות חמים כמעט כמו אלי, אפילו אם הוא לא מממש אותם מינית.

Revolution kid

New member
אוקיי, האבל השאלה היא לא..

מידת הסלחנות, אלה קו הבגידה. נכון שיש בני זוג שעוברים דבר כמו נשיקה צרפתית בסלחנות, אבל עצם הסלחנות שלהם לא מעידה על נקיון. האם נשיקה צרפתית היא בגידה?

Liroy25

New member
האמת שזאת שאלה

שגם אני מתחבט בה לפעמים. איפה באמת עובר הקו האדום? האם נשיקה צרפתית שלא עם הבן זוג שווה לסקס מלא? האם מידת הסליחה הנדרשת שוות ערך בשני המקרים? ואם לרגע לא נקפוץ בין קיצוניות אחת לשניה - עד איפה נמתח הגבול שבמסגרת שלו עדיין הייתם מסוגלים לסלוח לבן/בת הזוג? האם אפשר בכלל לסלוח לבן זוג שבגד?

Revolution kid

New member
מבחינת הסליחה..

אני חושב שהכל יחסי, זה מאד תלוי בבן זוג שאתה איתו. ברמת האהבה שלך עליו, זה נשמע טיפשי, אבל היו לי מערכות יחסים שהייתי כ"כ מאוהב שהייתי מוכן פשוט "להעלים עין", לאו דווקא בנושא של בגידה. האמת, שדווקא בנושא הזה לא הייתי אף פעם מעורב, אף פעם לא בגדתי בחבר שלי, אף בנזוג שלי לא בגד בי. בגלל זהקשה לי לענות לשאלה. אבל אם מחזירים אותי לאותה מערכת יחסים אז, אני יודע שזה נשמע מזעזע, אבל בתקופה מסוימת ממנה הייתי מוכן לסלוח, ואפילו להעלים עין. פעם כתבתי את זה בנושא

1Shir

New member
אממ... "בגידה זה מושג סובייקטיבי"

מה זאת בעצם בגידה? אולי סטוץ חד פעמי הוא לא בגידה? אולי רק לספר משהו ל"סתם" חבר לפני שמספרים לבן הזוג זה כן בגידה? מידת הסלחנות נובעת מהראייה הסובייקטיבית של כל אחד את המושג "בגידה". אם תשאל אותי, כל מקרה לגופו. אני יכולה לסלוח על כל דבר, אבל אני גם יכולה להיפגע עד עמקי נשמתי מהדבר הכי קטן לכאורה. זה תלוי עד כמה בן הזוג הראה לי באותו מקרה שאני מעל הכול בשבילו, או לא הראה את זה מספיק...

נשיקה צרפתית היא בהחלט בגידה ../images/Emo10.gif

בכל מערכת יחסים צריך להיות טאבו הקובע מה מותר ומה אסור, מה פרטי ואישי ומה יכול לצאת גם החוצה מהזוגיות. מגע רומנטי/אינטימי עם מישהו שאינו בתוך הזוגיות הינו בגידה חד וחלק נשיקה צרפתית ? חד וחלק כן! ולכל אלה שחושבים שלא כך העניין, אני ממליץ להם לשים את עצמם בנעלי בן זוגם ולנסות להבין איך הוא היה מרגיש אם היה מגלה שהחבר שלו דוחף את הלשון שלו לפה של מישהו אחר

.m

New member
ענין של גבולות

לכל אחד, ולכל זוג יש את הגבולות שלהם. יש אנשים שרואים בצ´יטוט סוג של בגידה, ויש כאלה שלא מפריע להם שבני הזוג מוצאים סקס במקומות אחרים, כשהם בחו"ל. אי אפשר לקבוע באופן מוחלט איפה עובר הקו האדום, מאחר ותחושות הן ענין אינדבידואלי. נותר רק לקוות שהגבולות שלך ושל בן זוגך עוברים באותם איזורים...
mai

Yaniv-DC

New member
חד וחלק? זה בטוח לא.

במערכת היחסים שלך נשיקה צרפתית תהווה בגידה. אצל מישהו אחר גם סקס מלא לא יהווה. אלא השלישי החלפת מבטים תהווה עבירה שאין אליה מחילה ויש לבצע מיד טקס יבום וחליצה. כל אחד וההגדרות שלו למערכת היחסים. אל תשכח שדרך הטבע אינה זוגיות קבועה חד וחלק כפי שהגדרת, והאדם הרי טוב בלהרוס את דרכי הטבע. אם יש לי חבר שלוש שנים והלשון שלו נמצאת בפה של מישהו אחר, האם זה אומר שאותו אחד חסר חשיבות מסוגל להתחרות באהבתו אלי? לא ולא. ועוד לא. בגידה היא בגידה באמון וזה דבר סובייקטיבי מאחד לאחר, ובטח שלא להשליך ממערכת היחסים והאמונות שלך על שאר העולם.

למעלה