go markets מישהו סוחר איתם או מכיר ישראלי

יוטו2

New member
go markets מישהו סוחר איתם או מכיר ישראלי

שסוחר איתם ?

לדעתי החברות הישראליות לצערי לא ירות ודי לוקחות יותר כסף ממה שמגיע להם על הספרידים - שמתי לב שהספריד בחברה הזה נמוך ביחס לישראליות .

הבעיה היא שהאנגלית שלי על הפנים ואין לי שום ידע עלהחברה הזו .

יש למישהו ניסיון איתם ?

תודה מראש .

אתה שואל שאלות לא נכונות

1 הספרד הוא חשוב אבל לא כמו שאתה חושב
2 הכי חשוב אם תקבל חזרה הכסף
3 האם יש לך ביצועים בזמן
4 האם המערכת שלהם יציבה

למה הרפתקאות יש לך חברות כאן שהוכיחו עצמם לאורך זמן

rafipips

New member

יוטו2

New member
יש לי ניסיון לא טוב עם רוב החברות בארץ

ב fxcm הספרד נפתח בצורה קיצונית .

גם בחברה המדוברת הספרד נפתח אבל הרבה פחות מכול חברה ישראלית .

אם אני ארצה להפעיל רובוט חשוב שהספריד יהיה כמה שיותר קטן וכמה שפחות יפתח , אתם מכירים חברה ישראלית כזו ?

rafipips

New member
אתה מחפש עושי שוק

ברוקר ECN אין כזה דבר ללא פתיחת ספרד .
חוץ מזה שפתיחת ספרד מראה לך מתי לא לסחור .
הספרד נפתח בשני מצבים : או שהנזילות שואפת לאפס , או שהפחד בשוק גדל כמו למשל לפני הודעות .
ברוקר עושה שוק - נותן ספרד קבוע . החיסרון שהספרד גבוה ומגלם בתוכו את הסיכון סיכוי של הברוקר .

יש ברוקרים שנותנים גם ספרד שלילי אפילו , אבל שם אתה צריך מחזור מינימום של 250.000.000 $ בחודש .
גם אצל הברוקרים הקטנים יש מושג של וי אי פי , שמקבל עמלות וספרדים נמוכים , אבל בשביל זה אתה צריך להפקיד 50.000 $ ולעשות מחזור עסקאות חודשי גדול .
אם אתה מסוגל לזה , אז תתחיל לנהל מולם משא ומתן , אם לא אז זה מה יש .
בהצלחה

יוטו2

New member
הוא נפתח שם כמובן - אבל פחות מכול ברוקר

אחר בארץ . יש שם טבלה של השיאים החיובים והשליליים שלו ושם הכול יותר זול מ fxcm למשל בלפחות פיפס . ואפשר לפתוח שם ב 250 - אני רק צריך למצוא ישראלי שיגיד לי שהם באמת בסדר בהכול ..

יוטו2

New member
הוא נפתח שם כמובן - אבל פחות מכול ברוקר

אחר בארץ . יש שם טבלה של השיאים החיובים והשליליים שלו ושם הכול יותר זול מ fxcm למשל בלפחות פיפס . ואפשר לפתוח שם ב 250 - אני רק צריך למצוא ישראלי שיגיד לי שהם באמת בסדר בהכול ..

למעלה