Go Sharks

Go Sharks

בתור אוהד הוקי מושבע של הסאן חוזה שארקס אני עוקב אחרי כל המשחקים שלהם בעונה הנוכחית וגם בקודמת (אני כרגע גר ליד סאן חוזה אבל חוזר עוד חודש לארץ). זכיתי ללכת למספר משחקים ולפסטיבל חתימות אחד כך שיש לי לפחות שתי חולצות של הקבוצה חתומות וגם בגד של תינוק (הבן שלי) שמעוצב כמו חליפה של השארקס וחתום על ידי מספר שחקנים. אינשאללה בארץ אני אוכל להמשיך לעקוב. אולי אפילו להצטרף לליגה או משהו (אני לא שחקן ומעולם לא שיחקתי אבל התחלתי להתאמן על רולר בליידס ויש לי חלק מהציוד ככה שאני בטח אתאמן כשיהיה לי זמן). ולגבי השארקס, נראה לי שהשנה הם יעלו לסיבוב השני לפחות אם לא יותר מזה, חוץ מזה שהם לא יציבים ומסוגלים לנצח 7 - 4 בערב אחד ולהפסיד אחרי זה 0 - 2 השנה הם משחקים מצויין במיוחד טיימו סלני. זהו להיום אחלה פורום

power play

New member
זאת ליגה לא יציבה בכלליות

ומשחק מורכב מהמון שינויי מומנטום שגוררים גולים משני הצדדים. אף פעם לא מאוחר מדי להוקי אם תהיה מעוניין אתן לך מס´ הפלאפון של אנשים מהליגה כדי שיתנו לך פרטים על הצטרפות. אם אתה מאזור הצפון תשמח לדעת שמתגבשת שם קבוצה גם כאן אם תהיה מעוניין תקבל עוד פרטים. אור

אני עדיין לא בארץ

כרגע אני עדיין בקליפורניה, היום יש משחק מול הקפיטולס (וושינגטון) שלמרות ג´ארמר יאגר חטפו בראש פעם שעברה מאיתנו. אני בטח אקשיב מהעבודה למשחק כמו בכל יום. כשאחזור לארץ אני בטח אהיה באיזור המרכז (פ"ת) נראה אז. תודה על המידע

MADPUCK

New member
go stars

בתור אוהד מושבע של דאלאס.....היריבה המושבעת בבית הפסיפי של סן חוזה אני חייב להודות שדי אהבתי(אפילו מאוד אהבתי) את השארקס לפני שהם התחילו ליהיות יריבים רציניים ...
אני עדיין מחבב אותם.... אני חייב לציין שהשוער שלהם הוא אולי השוער הכי טוב הבא בNHL ולא חסר להם כישרון גם בשאר התחומים אבל אני בכל זאת מעדיף שדאלאס הישנה והטובה תיקח את המקום הראשון בבית הפאסיפי בפעם ה-6 ברציפות, זה לא נשמע לכם עגול!? מה איכפת לך....

לא נראה לי

כרגע יש לשארקס חמש נקודות יתרון בבית הפסיפי ולא נראה לי שבשמונה עשרה משחקים הקרובים הם ישמטו אותו כל כך בקלות. יש להם קבוצה טובה השנה, טיימו סלני, קורליוק וריצ´י נותנים אחלה תפוקה וגם נולן דמפוס והארווי לא קוטלי קנים. אכן נבוקוב הוא אחד השוערים הטובים היום בליגה וגם קיפרסופ משתפר כל הזמן. בקיצור לא נראה לי שהם יוותרו על המקום הראשון כל כך בקלות. אגב, ראיתי אותם במשחק אחד מול מינסוטה שהיה על הפנים ונגמר אפס אפס ובעוד משחק מול נשוויל שבוא הם ניצחו 3 - 2. הייתי במשחק עצמו, לא בטלוויזיה וזה פשוט אווירה שחבל על הזמן - בארץ בכדורגל רק יכולים לחלום על זה. הכל נקי ומסודר, באים מלא נשים וילדים וזה בעצם הופעה אחת גדולה. Go Sharks

Wild Weasel

New member
ה שארקס לא משהוא

עם כל הכבוד לסן חוזה הם לא משהוא לעומת זאת דאלאס תחזור לעצמה ותתחיל לנצח ותהיה ראשונה בדוויזין שלהם.

למעלה