Go Steelers Go

Go Steelers Go

שלום קוראים לי אסף.. אני חדש ישן פה... בתחילת הפורום הייתי פה איזה שבועיים ונטשתי... אני בעיקר איש של בייסבול אבל בזמן האחרון (בגלל ההצלחה של הסטילרס, ז'תומרת עד שהפאטס הפריעו בדרך) אני יותר ויותר צופה בפוטבול.. אני אוהד את הסטילרס (בעיקר בגלל שאני אוהד פייראטס - פיטסבורג..) ורציתי לבקש אם מישהו פה יכול לרשום מאמר קטן על הקבוצה הזאת... תודה

Yo-man

New member
תישאר איתנו עוד קצת, ותקבל מבוקשך

מיום ראשון הקרוב מתחילה התקופה הקשה שבין העונות. אחת התוכניות שלי היא להכין כל שבוע מאמר על שתי קבוצות, ועוד. גם הסטילרס יכוסו במאמרים האלה, אבל אני לא יודע בדיוק מתי. יופי שחזרת, אני מאמין שבעונה הבאה ניראה אותך יותר. רות'לסברגר בעונתו השניה אמור להיות טוב יותר, תאר לך...

Reshefgarcia

New member
הצעה....

שנתחיל בסקירה רק אחרי הדראפט,כך נוכל לסקור את העונה החולפת וגם את את העונה הקרובה... וגם,אני מציע שכל אחד מחברי הפורום שיחפוץ בכך,יכתוב סקירה על הקבוצה שלו... אובייקטיבית כמובן,ככל הניתן... כך אני מאמין מוכל לתת לאנשים חדשים תחושה של מה היה העונה,ולמה לצפות בעונה הבאה,מנקודת מבט של אוהדים... אני באופן אישי מתנדב לעשות את הסקירות על פילדלפיה,אינדיאנאפוליס ולהבדיל אלפי הבדלות,על סן פרנסיסקו...

Yo-man

New member
אוקיי, אנחנו מרימים פה פרוייקט

יש לנו כבר 4 קבוצות שיקבלו סקירה נרחבת תוך כמה שבועות. יש פה אוהדים של מיאמי ? של דנבר ? עוד מישהו שמעוניין לבחור קבוצה (או יותר מאחת) ? כמובן שמאוד ישמח אותי אם יהיה מי שישכיל לבחור גם קבוצות שוליים כמו סינסנטי או טקסנז... כשתהיה לנו תמונה מי סוקר את איזו קבוצה, אני אתן כמה ראשי פרקים כלליים כדי שנוכל ליצור חבילת מאמרים שיהיה להם בסיס דומה, שנוכל לאגד אח"כ לספר הקבוצות. רבותי, זה הזמן לקחת חלק בהיסטוריה בהתהוות. אני מבטיח לכם שברגע שיהיה לנו ספר כזה אני אקח אותו לערוץ הספורט, לערוץ 2, לידיעות אחרונות ולכל מי שיכול לקדם את הספורט בארץ. בואו תהיו חתומים על מגילת הפוטבול הישראלית

ofribecker

New member
אני מוכן לקחת

את ג'קסונוויל וקרולינה. יש להן מכנה משותף = שתיהן הצטרפו באותה עונה.

Yo-man

New member
אתם גדולים. אני כבר מרכז שמות בטבלה

קדימה, זו רק ההתחלה. יש עוד 25 קבוצות...

Reshefgarcia

New member
שנה שעברה....

הדראפט היה ב סוף אפריל... מנקודת הנחה שזה לא יהיה שונה השנה,המאמרים יתחילו לצוץ בתחילת מאי,מה שנותן לנו 3 חודשים שלמים לפני תחילת העונה להכניס אותם לסירקולציה אצל כל העולם ודודה שלו

........

רות'לסברגר זה הקוואטרבק שלהם נכון? ממה שהבנתי הוא רק בתחילת הדרך... לפי דעתכם הוא יוכל לסחוף את הסטילרס כמו שבריידי סוחב את ניו אינגלנד או כמו ש.. שכחתי את השם שלו.... הקוואטרבק של הקבוצה שהפסידה העונה בשלב הראשון של הפליאוף לניו אינגלנד...? ואם כבר מזכירים שמות.... איזה מהשחקנים של הסטילרז אמורים לסחוב אותם קדימה?

Reshefgarcia

New member
תשובות....

בן רות'ליסברגר היה השנה רוקי...שחקן שנה ראשונה,טרי לחלוטין... ואם לשפוט מההופעה שלו במהלך העונה,יש סיכוי טוב שהוא יהיה הקווטרבק של הסטילרס להמון זמן... לגבי שחקנים שיסחבו את הסטילרס לעתיד... בנוסף לרות'ליסברגר יש בהתקפה את פלקסיקו בוראס,שאם אי פעם ירגע קצת וילמד לרוץ לתפיסות קצרות באמצע,יכול להיות רסיבר ממש טוב,כי יש לו מידות מצוינות...והסטילרס הביאו העונה גם את דיוס סטיילי שאמור להיות הרנינג בק הראשי שלהם כשבטיס יפרוש,ובנתיים יחלוק איתו את הזמן... בהגנה,השם החשוב שלהם הוא כמעט ללא ספק ג'ואי פורטר...שהוא ליינבקר,שהם לא יכולים להרשות לעצמם לאבד...

למעלה