Go To Sleep
או באלטרנטיבי שלו: "Little Man".
או באלטרנטיבי שלו: "Little Man".
Something for the rag and bone man "Over my dead body" Something big is gonna happen "Over my dead body" Someone's son or someone's daughter "Over my dead body" This is how I end up getting sucked in "Over my dead body" I'm gonna go to sleep Let this wash all over me We don't wanna wake monster taking over "Tiptoe round tie him down" We don't want the loonies taking over "Tiptoe round tie them down" May pretty horses Come to you As you sleep I'm gonna go to sleep Let this wash All over me
משהו עבור ה[rag and bone man] "על גופתי המתה" משהו גדול הולך לקרות "על גופתי המתה" הבן של מישהו או הבת של מישהו "על גופתי המתה" ככה יצא שנשאבתי פנימה "על גופתי המתה" אני הולך ללכת לישון לתת לזה לשטוף את כולי אנחנו לא רוצים להעיר מפלצת שתקח פיקוד "צעד על קצה הבהונות מסביב, קשור אותה" אנחנו לא רוצים שהמטורפים ישתלטו "צעד על קצה הבהונות מסביב, קשור אותם" מי יתן וסוסים יפים יבואו אליך בשנתך אני הולך לישון לתת לזה לשטוף את כולי _____________________________________________________________________________________ rag-and-bone man - סוחר נודד עם בגדים ישנים וסחורה יד שנייה. יתכן ש- Little man גם בא במשמעות של אדם אפור וחסר שאיפות. השיר נוגן לראשונה ב-2002 בהופעה. הסולו של ג'וני נעשה בעבודת מחשב, ובהופעה נשען על סולו של ה-Talking Heads מ-1980 שהם ביצעו בהופעה. זה לא מפתיע, על רקע זה שג'וני ורדיוהד בכלל מתים עליהם... על מה מדבר השיר? נראה לא מסובך, לכאורה, למרות שכרגיל חלק גדול לא מובן: אדם שבוחר לברוח מהמציאות, ולחיות בחלומות שלו. נדמה לי שת'ום קצת גם מגחך על הרעיון של: "אני הולך לישון, לשטוף את כל זה ממני". מה דעתכם על המילים? המוסיקה והמקצב המיוחד? הקליפ? באופן אישי השיר לא ממש מדבר אלי... הקליפ