Goalien - Spiritual Rising

The Wonderboy

New member
Goalien - Spiritual Rising ../images/Emo42.gif

אחד מהקטעים של הגואה נצחונות , הטוב ביותר ששמעתי בעשור הזה .

The Wonderboy

New member
וואלה אני לא יודע מה איתך לירון אבל הקטע

שציינת הוא פיור גואה טראנס, וכלל וכלל לא נצחון ולא מה שמאפיין נצחון . לא כל מה שיש בו מלודית בוקר זה בהגדרה נצחונית . למשל אלעד אפגין . המוסיקה שלו היא פיור אולד סקול גואה, בלי שום קשר לנצחון . ולמי ששאל לגבי הדיסק של אלעד, אז הוא ישתחרר בחודש השישי ככל הזכור לי . ואני לא זוכר ממש טוב, כי אני כרגע מסטול טילים אחרי ערבוב קטלני של אבסולוט עם שיבס .

TRANCE ADDICT

New member
שיבס ואבסולוט נשמע שילוב רוצח...

מי מארגן לי לינק בפרטי לניו קיינד אוף וורלד? :)

The Wonderboy

New member
שמע אחי שילוב פצצה שיבס ואבסולוט ..

חשבתי שזה יעשה לי קצר . אבל וואלה סאטלה בת זונה . ובקשר לטראק של MFG . הלוואי וכל הנצחונות בעולם היו ככה .

Mad Sorcerer

New member
המבנה נצחוני

הקיק נצחוני והמלודיות מאוד מאוד נצחוניות - כמובן שזה לא אייל ברקן\סיאן סטייל אז בגלל זה זה גואה ניצחוני כזה

DJ Psykick

New member
ירדתי לסוף דעתך וגם שיערתי שכך התכוונת.

שבת שלום גבר.

goahead

New member
אלף אלפי הבדלות..

יש להבדיל בין נצחון,לגואה טראנס. אכן כן,גואה טראנס ובפרט גואה ישראלי משופע במלודיות מזרחיסטיות,וגם הנצחונות. ומי שאין לו אוזן חדה,למשל אחד שמעולם לא שמע טראנס,זה ישמע לו אותו הדבר פחות או יותר. אך ההבדל הוא מהותי,ומשנה את התמונה כולה. בגואה טראנס הישראלי הקלאסי הבנייה יותר איטית,מתמשכת,עם המון שכבות סאונד,פדים,303,אפקטים של פלנגר,פייזרים,והתוצאה הסופית נשמעת יותר חמה,מלאה,עמוקה,עם תוכן,עם המון אווירה. סגנון הנצחונות הוא יותר מבליט את הקיק,הייאט,סנאר,והמלודיה המזרחית,המעברים יחסית יותר חדים, פה ושם אפקטים,אבל שום דבר מעבר. אני באופן אישי אוהב את סגנון הנצחונות,לא את כולם,יש את הנצחונות הקלאסיים,ויש את הזולים מאוד מאוד. אבל אם לוקחים את הטראק NEW KIND OF WORLD,הוא גואה טראנס קלאסי,זה שהקיק מזכיר קיק נצחון,והמלודיה אוריינטלית לא הופכת אותו לנצחון. מהסיבה שהבנייה של הטראק,הסאונד החם שקיים בו,האווירה הספייסית,השכבות סאונד שקיימות בו,הופכות אותו לקלאסיקת גואה טראנס.

Mad Sorcerer

New member
שוב

בשום אופן אופן לא סיווגתי את הקטע כניצחון - אלא כגואה ניצחוני זה הכל (שזה היה בהשוואה לסגנון של הטראק שהתחיל את השירשור)

The Wonderboy

New member
בדיוק @@ התכוונתי למה שאלעד כתב .

רק אין לי כוח לחפור בנושא .. זה כמו שאני יגיד שהטראק Sandman - Natural Born Killer הוא נצחון בגלל הקיק הדק שלו ובגלל כמה מלודיות שיש בו .

DJ Psykick

New member
מחזק את הדיעה שזהו אחד הטראקים

היותר טובים שלי יצא להאזין להם. רק שאני לא הייתי מכליל את הטראק הזה תחת סגנון הנצחונות, אלא כגואה טראנס טהור כפשוטו.

GMN

New member
אם כבר מדברים...

מה עם הדיסק של אלעד?! אני אחוז תזזית! מתי הוא יוצא? Astrancer - Blazar

למעלה