God Fearing Child

shanyz

New member
God Fearing Child

אוקי על הפרק היום.. בטח אף אחד לא ראה אוצתו, אבל אני משערת שהקלטתם לא? טוב בכל מקרה על הפרק.. היה פרק מהמממממממממממממממממממממממממממממממממממם.. וארס כזה מושלם...
אוקי ממש ממש מממממממממממממממש אהבתי כשהיא הייתה בטרטרוס ולקחה את סולן לאינשהו ואז ארס הופיע ואמר לה כזה ש..הוא לא חייב למות אם הוא יהיה בן תמותה ויחיה איתה.. :) והוא אמר את זה בכזאת תמימות! ו.. היא התעצבנה וזה ובסוף היא אמרה לו שהוא יעשה הכל כדי להציל את עצמו וזה.. והיא אמרה לו שיגיד שהוא אוהב אותה, אבל הוא לא אמר.. ואז הוא אמר כזה: נו...חשבתי שבגלל המצב שלך תהיי יותר פתיה (חהה ככה כותבים? אומרים?) ו...אחרי שהיא הלכה...הוא אמר: אני אוהב אותך זינה... אווווווווווווווווווווווו
אני
אותו!!!!! :) חמוד שלי!!!!!!!!!!!!!!גם אהבתי כשזאוס אמר משהו לפגוע בזינה אז הוא אמר שזו אישה שהוא די מחבב.. או..איזה חמודד.. מהיום התחלתי לאהוב את סולן...הוא כזה תמים ומסכן... מתוק שלי!!
זאוס מעצבן לאללללללללללה.. ומה קרה להרה!? לאן היא נעלמה אחרי שהיא וזאוס כזה הסתובבו.. מוזר מאוד... הרקולס חמוד, אבל אני יותר אוהבת את ארס..
ו..איך סולן ידע שתוולד בת?:) חיחי עוד משהו.. למה זינה וגבריאל מההתחלה ירדו לטרטרוס!? :) זהו.. צ'או

ברודי

New member
למען האמת, כשחושבים על זה...

או הנה התחלתי להתפלסף...
בכל אופן זינה טענה שהן צריכות את הקסדה כדי לברוח מזאוס ז"א להתחבא ממנו ע-כ-ש-י-ו, כשהם יצאו מהמערה ישר זינה ילדה אז מה הקטע של הקסדה? היא בינכה לא יצאה מהמערה עם הקסדה, השאירה אותה שמה. חוץ מזה שאם נלך רחוק זה דיי דבילי בגלל שאז לזינה היה את הקסדה ולגבריאל לא ואז זאוס היה משתמש בגבריאל כדי לתפוס את זינה. כמה מקורי.

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

BUG LOVE

New member
עזרה !!!!

לא ראיתי את הפרק אף פעם שמישהו יסביר לי מה היה ועם סולם היה בו זה בטח פרק ממש יפה ועצוב בבקשה הסבר על הפרק

BUG LOVE

New member
מה איב נולדה??

אני לא מאמינה שהפסדתי את הפרק הזה בבקשה מישהו תסבירו לי מה היה בפרק!

פרק מדהים!!!!!

בהחלט אחד הפרקים אם לא *ה-* פרק המדהים של העונה החמישית, ואחד האהובים עלי בכלל. המשחק של כולם, במיוחד של לוסי, של קווין ושל צ'רלז קיטינג (זאוס) היה פשוט מעולה. הדרמה של הרקולס וזאוס היתה פשוט מרתקת, וכל הפרק, הנושא של הורים לעומת ילדים, היה פשוט מרגש. הרעיון שזינה היתה צריכה לוותר על ילד אחד ואז בדיוק לפני שהשני נולד היא היתה צריכה להתמודד עם הוויתור הזה ועם אורח החיים שהיא חיה, בעצם, כדי להזכיר לה שלילד יהיה קשה.... היה חזק. יש עוד המון פנים לפרק הזה, ואין לי זמן לעבור על כולם כי אני בעבודה, אבל בקיצר זה בהחלט אחד הפרקים היותר נפלאים מכל בחינה שהיא. יש לי כלכך הרבה להגיד עליו, וכלכך מעט זמן ומקום....

BUG LOVE

New member
אני לא מאמינה שהפסדתי אותו!!!

יש אותו בקאזה? ואיך קוראים לפרק?

למעלה