God Fearing Child
אוקי על הפרק היום.. בטח אף אחד לא ראה אוצתו, אבל אני משערת שהקלטתם לא? טוב בכל מקרה על הפרק.. היה פרק מהמממממממממממממממממממממממממממממממממממם.. וארס כזה מושלם...
אוקי ממש ממש מממממממממממממממש אהבתי כשהיא הייתה בטרטרוס ולקחה את סולן לאינשהו ואז ארס הופיע ואמר לה כזה ש..הוא לא חייב למות אם הוא יהיה בן תמותה ויחיה איתה..
והוא אמר את זה בכזאת תמימות! ו.. היא התעצבנה וזה ובסוף היא אמרה לו שהוא יעשה הכל כדי להציל את עצמו וזה.. והיא אמרה לו שיגיד שהוא אוהב אותה, אבל הוא לא אמר.. ואז הוא אמר כזה: נו...חשבתי שבגלל המצב שלך תהיי יותר פתיה (חהה ככה כותבים? אומרים?) ו...אחרי שהיא הלכה...הוא אמר: אני אוהב אותך זינה... אווווווווווווווווווווווו
אני
אותו!!!!!
חמוד שלי!!!!!!!!!!!!!!גם אהבתי כשזאוס אמר משהו לפגוע בזינה אז הוא אמר שזו אישה שהוא די מחבב.. או..איזה חמודד.. מהיום התחלתי לאהוב את סולן...הוא כזה תמים ומסכן... מתוק שלי!!
זאוס מעצבן לאללללללללללה.. ומה קרה להרה!? לאן היא נעלמה אחרי שהיא וזאוס כזה הסתובבו.. מוזר מאוד... הרקולס חמוד, אבל אני יותר אוהבת את ארס..
ו..איך סולן ידע שתוולד בת?
חיחי עוד משהו.. למה זינה וגבריאל מההתחלה ירדו לטרטרוס!?
זהו.. צ'או
אוקי על הפרק היום.. בטח אף אחד לא ראה אוצתו, אבל אני משערת שהקלטתם לא? טוב בכל מקרה על הפרק.. היה פרק מהמממממממממממממממממממממממממממממממממממם.. וארס כזה מושלם...