GOD!

Torn

New member
אני שונא את הבית ספר שלי../images/Emo70.gif

איזה כלבים, נכון ביטלו את שעת אפס, אז החכמים הפכו את השעה הראשונה לשעת אפס ז"א שעה ראשונה אני מתחיל בשבע וחצי, ויש לי גם ימים שאני מסיים בשעה תשיעית

jt7785

New member
פחחחחחחח

בידור ד"א צחי, גם אתם צריכים לבוא בתלבושת אחידה?

Torn

New member
כן זה בכל הארץ ככה

וגם החליפו לנו את המנהלת לאיזה נאצית חבל"ז...

jt7785

New member
איכססססס

זה לא מגעיל לאללה שכולם באותם בגדים?!

michalas

New member
מפיתום../images/Emo70.gif

אצלנו אין תלבושת אחידה! ואנחנו מאז ומתמיד התחלנו ללמוד ברבע ל-8 ככה שלא ביטלו לנו שעות אפס (כי לא היה) ולא הוסיפו...אנחנו תמיד נדפקים...חחח אה! והיום גיליתי שהמחנכת שלי (שנשארה אותה מחנכת..ואנחנו אפילו באותה כיתה!! סעמק!! אפילו קומה לא העלו אותנו!!!) אז היא לימדה את אורית שחף כפרה עליה נשמה ז'ין!! חחח....מה שנקרא: happy happy joy joy דווקא היה סבבע בבצפר....לראות את כולם...אבל ממחר...בעעעעעעע לפחות יש לי 3 שעות חופשיות כל שבוע!

jt7785

New member
איך תיתי היתה בתור תלמידה?

חחח בטח לא משהו... (סמים וכו')

Lotzifer

New member
אוווווווווווווווף

שונאת את בי"ס!!!!!! הם ממש מפגרים! הם החליטו שתיהיה הפסקה כל שני שיעורים, ז"א שעה וחצי לשבת בכיתה (או בבית, הבי"ס מאוד קרוב לבית אז אני מבריזה....) ולא לעשות כלום!!!! וגם שיבצו אותי בהקבצת פיזיקה, למה?! מה הקשר שלי לפיזיקה?! וגם יש לי חרא של מורה לאנגלית, מתאימה לכיתות א, ועכשיו אני מוציאה את כל העצבים שיש לי על הבי"ס המגעיל הזה..... ולא, אין לנו תלבושת אחידה..... וד"א, חזרתי....

Torn

New member
שיט נראה לי שזה רק בכפר סבא../images/Emo8.gif

לא נורא הבנות חמודות בתלבושת אחידה.......
וברוכה השבה שלומית
.

michalas

New member
חחח......

היא אמרה שהיא נורא אהבה אותה...שהיא חמודה... אבל לך תדע אם זה רק כי היא מפורסמת...
אני אשאל אותה מחר...חחח

michalas

New member
תשובה לשאלה שלך דורי../images/Emo70.gif

"אני ראיתץי אותה בהופעה בטלויזיה לפני כמה זמן ולא האמנתי...אמרתי לבעלי זאת אורית שחף
אני בהלם
היא אמנם דומה לעצמה...אבל היא הייתה ילדה כזאת שקטה ומופנמת....ואיך היא שרה על הבמה...כזאת אנרגטית...קשה להאמין שזאת היא..." למה לעזאזל אני הופכת את הפורום הזה לפורום היהודים
ולמה אני לא כותבת את זה בפורום הראוי
הממ...יש לי תשובות....חחח תסבלו את זה בכל מקרה... גם ככה בלי ההודעות האלה הפורום גוסס...חחח

Torn

New member
אהמ... תיכנסו לפורום הזה

http://www.tapuz.co.il/forums/main/forumpage.asp?id=580 לי זה עוזר שהפורום יבש חחחח ואנשים אני סולח לכם על השבוע היבש,אבל עכשיו תפעילו את הפורום
אומנם אנחנו פה קצת אנשים, אבל כולם פה באמת אחלה...

למעלה