gogi000 תן כבוד בנאדם

גידעון1

New member
gogi000 תן כבוד בנאדם

שאלת על תחום עיסוקי. אם תבדוק את התאריכים שבהן פרסמתי את הסקירות שלי תגלה שאלרוב עלתה 8.6% אלרוב נדלן 7.3%וחבס עלתה 6% בשבועיים ושבוע בהתאמה. רואה אני רחוק מאוד מלחיות על כספי ביטוח. כנס לבלוג אולי תלמד משהו

gogi000

New member
אתה נשמע כמו אחד שעשה בוח'טה../images/Emo6.gif

תביא נתחלק קצת, אנחנו חברים לא?
האמתי עכשיו הסתכלתי על הדוחות כספיים של חבס, בואנה דפקו רבעון מדהים, הרווח שלהם היה יותר מהרווח של חצי שנה קודמת שגם נחשבה כמוצלחת, באמת כל הכבוד. אם תסתכל על התזוזות במניה תראה שלפני שפירסמו את הדוחות כספיים כבר התחילו עליות, שווה לעקוב אחרי המניות כמה ימים לפני פרסום הדוחות, בדר"כ מריחים מה שעומד לקרות ומתחילים לזרום שמועות. גם אלרוב נדל"ן היה להם רבעון מצוין. האמתי תמיד החזקתי מאלרוב, היא תמיד פורעת את התשואה שלה והחברה מתפתחת יפה מאוד. לעומת זאת עכשיו אני מסתכל על תפוז, באונה ריחמתי עליהם, יש להם שנה גרועה ביותר, ירידה של יותר מ50% מתחילת השנה, והדוח הכספי של ספטמבר הם סיימו בהפסד של 2 מיליון ש"ח. לעומת ההכנסות שלא עולות, יש להם עליות דרסטיות בהוצאות, אתה והחברים שלך דופקים להם את העסק
.

נצל"שששש../images/Emo189.gif../images/Emo53.gif

פורום פלשתינאים אזרחי ישראל היקר
זקוקים לעזרתכם
אם יש פה מעריצים של להקת boyzone (הם מתאחדים) או סתם כאלה שאוהבים חלק מהשירים שלהם ,אתם יודעים, no matter what , picture of you , חיתמו בבקשה על העצומה להבאת הלהקה לארץ

גידעון1

New member
זהו מהיום איתך אני לא מדבר על פוליטיקה

הרבה יותר נעים ונחמד לדבר איתך על נושאים אחרים. בכל אופן את אלרוב נדלן פרסמתי לראשונה כששערה היה בסך הכל 5.2 ש"ח(חמישה שקלים ועשרים אגורות) ותראה איזה מהלך עצבני היא עשתה בשנתיים. בקשר לתפוז הם מנסים להתפתח אבל הניסיונות האלה עולים להם בהרבה מאוד כסף ולטעמי אין מה חחפש בכלל במניה הזאת. לטווח הקצר אני בכל זאת מאמין שיהיה ראלי של עליות ברגע האחרון ולכן כדאי לרכוש מניות מסויימות במדד ת"א 75. הנ"ל כמובן דעה ולא המלצה

gogi000

New member
אתה צודק יותר מעניין לדבר על דברים אחרים

האמתי אני לא משקיע בדר"כ בבורסה, יעני מושקע קצת במניה אחת וזהו. אבל אני עוקב אחרי מה שקורה. לפי דעתי הבורסה עוד תיפול חזק, והרבה חברות שוות פחות מערכן בבורסה. מה שכן כדאי לך לעקוב ולנתח חברות חדשות ומתפתחות, כי שמה אתה יכול לעשות את המכה, בדר"כ חברה חדשה בתחילת דרכה משקיעה הרבה בנכסים ובמו"פ ולכן את התוצאות מתחילים לראות אחרי שנה-שנתיים.

גידעון1

New member
באופן כללי היית צודק אבל לא בתקופה הזאת

לחברות חדשות עקב המצב הבעייתי בשווקים יש בעיית מימון גדולה ולכן רמת הסיכון גודלת עוד יותר. גם כפי שאמרת קיימת סבירות ששנת 2008 לא תהיה מוצלחת ולכן דווקא כדאי להשקיע בחברות בינוניות-גדולות בעלות חוסן כלכלי.

gogi000

New member
אתה צודק../images/Emo45.gif

בגלל משבר הסאב פריים הרבה חברות נמצאות בבעית מימון ולכן כדאי להשקיע בחברות יציבות פיננסיות ויש להם שיעור מינוף נמוך.

למעלה