going mad

going mad

אני אמורה לנסוע לארץ ביום רביעי (כידוע- שרשור ספרים) אבל אני לא יכולה לנסוע אם יש סיכוי שאני אתקע בארץ (אני גם מלמדת בשוויץ אבל הרבה יותר חשוב אני נוסעת רק לשלושה ימים בגלל הפשוש). מתי הם מתכוונים להחליט מה הם עושים? אני כבר שבועות תלויה על חוט ועכשיו לא ברור לי מה אני עושה עוד יומיים. שגעון. כן דוחים לא דוחים מחכים לדוח לא מחכים נמאס! אני לא מזמינה את הכרטיס כי אי אני אפסיד את הכסף אם אני לא אסע (אלא אם לא יהיו טיסות). עייפתי. סליחה על התבכיינות אבל אני ממש משתגעת לי כבר כמה ימים. אני מתחילה להיות מכורה ל CNN ועדיין לא בא לציון גואל.

kloei

New member
אני מבינה אותך

אמי אמורה לבוא אלינו לביקור ביום שישי הבא וכל יום יש לנו שיחה: אני באה ,אני לא בטוחה שאני באה. וגם היא כרגע עשתה הזמנה אך עוד לא הוציאו לה כרטיס. ביום ראשון היא אמורה להתקשר לסוכנות נסיעות כדי לברר אם חברת התעופה תדאג לה לטיסה חלופית במקרה שהם (במקרה הזה אלאיטליה) יחליטו לא לטוס לישראל.

גם אצלינו מצב דומה:

חמותי אמורה להגיע אלינו ביום רביעי הבא, וגם אצלה התשובה מתנדנדת כל הזמן בין "כן באה" לבין "לא באה". לצערי הרב מאד, כרגע התשובה היא "כמעט בטוח לא באה"
ואנחנו כל כך מקווים שזה ישתנה...

יש לי גם כן חלק כזה.

ההורים שלי שולחים אליי את אחי הקטן עד שהמצב יתבהר. הוא כבר נוסע/לא נוסע שלושה שבועות. עכשיו אמא שלי התקשרה להודיע שהוא יגיע ביום רביעי - יום הצפי מסתבר. אז ככה נראה שהוא יבוא ואני לא אסע..

ronnieyuval

New member
אוי ענתי...

זה באמת מצב לא נעים. אני יכולה להגיש לך שאין סיכוי שהייתי נוסעת עכשיו לישראל, געגוע או לא געגוע, ספרים או לא ספרים. הפשוש אמור לנסוע איתך?

גם אני לא הייתי נוסעת אם זה היה

תלוי בי. אני אמורה לנסוע לראיון עבור מלגה ללימודים בחו'ל. המבחן ביום חמישי ולכן הנסיעה הקצרה. יותם לא נוסע איתי יש לו גן ולי יש סידורים... אבל נראה לי שהכל פשוט יתבטל. אם הצפי ימשיך ליום רביעי חמישי אז אין לי מה לנסוע. מה שהכי מדאיג אותי זה לטוס ולא להצליח לחזור...

טוטי30

New member
אוי! מקווה שהכל יסתדר לך! ../images/Emo24.gif

ואם את נוסעת לארץ - תהני ותשמרי על עצמך!!!

נסיעות

האמת סוכן הנסיעות שלי המליץ ליקנות כרטיסים בתקופה כזאת רק באל על, מישום שרק הם בטוח ינחתו וימריאו מישראל. ממליצה אל על.

הבעיה אם אלעל שחייבים להשאר

סוף שבוע - זה יותר מדי ימים אני לא יכולה להעדר... זה גם יקר יותר... וגם אין טיסות כל יום... בקיצור לא ממש מתאים (למרות שבדרך כלל אני מסכימה איתך הם מאד אמינים). בנוסף בפעם הקודמת גם הם לא טסו בכמה ימים ראשונים - וזאת בעצם הבעיה. אם אני טסה ולא יכולה לחזור אז אני בלי בעלי והילד. ואני לא מסוגלת לבצע את העבודה שעליה שלמו לי בשוויץ... בקיצור מדחי אל דחי. אבל תודה על ההמלצה...

לא נסעתי... אבל למרבה השמחה

האנשים בקרן היו מוכנים לראיין אותי בטלפון... ככה שלפחות לא הפסדתי את הסיכוי שלי להשיג את התמיכה, ממש נחמד מצדם, הם בפירוש לא היו חייבים. אבל כל שאר התוכניות... טוב עכשיו יש דברים קצת יותר חשובים מספרים ופגישות. מקווה שישראל תשאר מחוץ למעגל האלימות...

למעלה