Golden Globe

varty

New member
Golden Globe

עוד מעט ג'ניפר תעלה על השטיח האדום (בלי ורטן
) . מאחלת לה הצלחה
אבל מה אתם חושבים יעשה ורטן כשהוא יצפה בטקס - (מישהו עשה את זה באיזה פורם, אז גנבתי את הרעיון
) 1. ישחק עם מרטה , הכלבה של ג'ניפר 2. ילך לברד פיט (גם הוא לא הולך לטקס) , יעשנו, ישתו בירה ויראו ביחד את הטקס. 3. ילך ל...מליסה ג'ורג' 4. יקפוץ לאיזה מסעדה טובה עם חברים וישכח מהטקס 5. יהיה בטקס , אבל מאחורי הקלעים 6. תמציאו משהו...

joyalfa

New member
ג'ניפר לא זכתה!!!../images/Emo7.gif

לצערינו הרב ג'ניפר לא זכתה, אבל לפחות היא היתה מועמדת שנה שניה ברצף שזה אומר המון. והיא זכתה שנה שעברה! באשר למייקל, לא נראה לי שהנאום הקטן שהוא נתן על השטיח האדום והמפחיד היא הסיבה האמיתית,זה פשוט מגוחך. ובעצם הם
.... ואם כבר זו הסיבה האמיתית אז: 1.לא נראה לי שהוא עם בראד פיט. 2.גם לא אצל מליסה אלא עם כן בעלה בחו"ל. 3.נראה לי שהוא פשוט לבד, או עם מרטה, או שהוא צופה עם כל הקאסט. מגעיל!!!

varty

New member
לא נורא,

היא תזכה פעם הבאה וגם מייקל יבוא פעם הבאה.

תראי יש מצב שאת צודקת בקשר לזה

שמייקל וג'ניפר (עמדתי לכתוב סידני... חחחח.. איזה נזק אני..) בעמת עם בעיות או נפרדו.. אבל יכול להיות גם שזה לא הסיבה.. זה ממש לא בטוח..

inbal145

New member
../images/Emo45.gifג'ני לא זכתה../images/Emo4.gif אבל...

היא באמת זכתה שנה שעברה ואפילו שאני חושבת שמאוד מאוד מגיע לה לזכות היא בטח תתגבר... ונדמה לי שקראתי באיזשהו מקום שמייקל נשאר בבית לראות את הטקס בטלוויזיה כי כמו שאתם יודעים הוא לא מת על כל הרעש בהוליווד... אבל יש תמונות שמוכיחות את ההפך. אני התבלבלתי כבר!

varty

New member
מייקל הלך לאפטר פרטי אחרי הגלובס

הנה תמונה. מה פתאום נפרדו???
הלך להיות עם ג'ניפר (גם אני כמעט רשמתי סידני
) במסיבת של ABC צילמו מישהי אחרת (שכחתי את שמה של השחקנית) ומייקל עבר בטעות מאחור...

joyalfa

New member
מה שמוזר הוא...

אמנם מייקל הגיע לאפטר פארטי אבל מה שמוזר הוא שאין תמונות שלו ושל ג'ן. ג'ניפר הצטלמה עם כל העולם, חוץ ממייקל.

varty

New member
זוג מוזר ../images/Emo108.gif

אולי בגלל הגירושין שלה. הרבה אומרים שהיא תתחיל לצלם את "אלקטרה" היא "תעבור" ממיקל לבן אלפק כדי למשוך עוד תשומת לב מהזרקורים וגם כי היה להם כימיה מאוד טובה.

varty

New member
היה איזה ראיון

ששאלו את ג'ניפר (בערוץET) איפה מייקל. היא ענתה שהיא באה לבד והיא רצתה ככה. בקיצור , זה לא מייקל זאת ג'ניפר בכל אופן הם עדיין זוג מוזר. מעניין... בטח שהסידרה תיגמר בטוח נשמע את הסיבות האמיתיות לכל המוזריות הזאת.

למעלה