goo goo dolls!!!!!!!!!!!!!! הם פשוט מלכים!!!.....
ד דלקת בפיטמה New member 13/12/02 #3 מה זה??? מה זה חקירה???...כמעט עפתי מהכסא...בן אדם אני בסך הכך בא להמליץ על להקה של תותחים...מומלץ לכל חובבי הרוק...ויש עוד המון למרות שזה לא מתאים לסטייל הערסי של עירכם
מה זה??? מה זה חקירה???...כמעט עפתי מהכסא...בן אדם אני בסך הכך בא להמליץ על להקה של תותחים...מומלץ לכל חובבי הרוק...ויש עוד המון למרות שזה לא מתאים לסטייל הערסי של עירכם
ד דלקת בפיטמה New member 15/12/02 #11 אמרו לך פעם ש... את דומה בטירוף לג´וליה רוברטס??? או שזה רק אני....זה פשוט היה נראה כאילו לקחת תמונה שלה ושמת על שמך
אמרו לך פעם ש... את דומה בטירוף לג´וליה רוברטס??? או שזה רק אני....זה פשוט היה נראה כאילו לקחת תמונה שלה ושמת על שמך
F faith2 New member 15/12/02 #13 לחייך? בא לי לבכות! גוליה??...דווקא גוליה? כאילללווווו.......תגיד מכוערת- חפיף...אבל גוליה???
S SurfinGirl New member 15/12/02 #14 לבכות?? רותם- היא אחת הנשים היפות בעולם!!! יש עליה כזה חן ויופי!! !את יכולה רק להתגאות!!!!
ד דלקת בפיטמה New member 15/12/02 #15 איך ננסח את זה... טוב נו...ג´וליה רוברטס בשנותיה היותר טובות.... קיצר...אחלה תמונה יצאה לך