good בוקר לכולם

good בוקר לכולם

זהו התחלנו את היום השני של השבוע שיהיה לכולם יום נפלא שפע של חיוכים ושמחה עבודה נעימה לעובדים חופשה מקסימה ליוצאים לדרך ויום טוב לנשארים בבית שיהיו בשורות טובות

בוקר אורררררררר...../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif

האינדיאנים התעוררו כבר ב6:00 וקריאות קרב מילאו את הבית "היום נוסעים לחיפה.. היום נוסעים לחיפה..." הם מתרגשים ושמחים.. ואני? רק רציתי עוד חצי שעה של שינה לפני יום עבודה מתיש וארוך...
שיהיה לכולנו יום נעים ושמח יום של בשורות טובות... יום מלא חיוכים

נסיעה טובה תבלו יפה

ברוכים הבאים לחיפה מזג אויר די נוח ויציב תלכו ותבקרו בחוף דדו תראו את הארמונות שבנו מחול על שפת הים (אני חושבת- טרם הייתי שם) אבל ישנם המלצות חמות לבקר שם אם נשמע קולות תרועה נדע שהאינדיאנים הגיעו לחיפה העיקר שתהנו ותבלו בכייף

כמה מילים אישיות

אתם יודעים... כחיפאית במקור הרגע שאני הכי אוהבת והרגע שהכי מרגיע אותי בחיים זה הרגע בו רואים בכביש החוף את הים.... פתאום כאילו כל הדאגות נעלמות מי שמביט בי תמיד אומר שהפנים שלי נהייות יותר רגועות החיוך עולה לפנים ובלב יש מין שימחה ושלווה אני באה הביתה לחיפה לים שלי לים שגדלתי בו לים שהפך לחוף מבטחים לים שהטביע דמעות לגלים שנתנו כוח לחול שמחק לאופק שנתן תיקווה.... אני ילדה של ים...

or1

New member
ילדה של ים .....

קוראת את מילותייך ואת כבר בחיפה. חלפת בנקודת המפגש עם הים אך הוא קרוב אלייך עתה בדיוק כמו שאת אוהבת
גלים של זכרונות, פסיעות קטנות על החול גם אם מחה אותם נחשול נותר להן מקום רב בלב פנימה . תהני אחתוש

or1

New member
רגע לפני הצהריים ../images/Emo8.gif

עוד יום חופשה ותוכניות לנסיעה והבנים עדיין ישנים ...
החל ממחר נתחיל בתוכנית חזרה לשגרה
שינה בשעה סבירה וגם השכמה
כותבת לכם ושומעת קולות התארגנות
עכשיו יחל המרוץ בהתרגשות להעמיס אופניים על המכונית סקטבורד ועוד "כלים על גלגלים" ליום פעילות כזה אנחנו יוצאים. אחתוש נסיעה טובה,
לעסוקים בעמל יומם, עבודה נעימה
שתהא בלבכם שמחה ואהבה
ולכולנו המשך יום נפלא

dardara

New member
אחר הצהירם טובים ../images/Emo24.gif

כלל הנסועים ומהבלים הידד
ספרו חויות אני עדין קצת לא להרבה עיפה מיום עבודה
שטויות הכל עובדר ומחר היה יום חדש ויפה

למעלה