GOOD BYE CRUEL WORL
|

GOOD BYE CRUEL WORL../images/Emo10.gif|

לא , לא באמת. אבל נמאס לי ואין לי כח. אני חייבת לשחרר קיטור כדי להמשיך הלאה בחיוך על הפנים. נמאס לי, אין לי כוח להתמודד עוד. הילדים משגעים אותי אמא שלי מנדנדת ובעלי מעצבן אותי בכל רגע ורגע. כמה אפשר להתעצבן? כמה אפשר לצעוק? כמה אפשר לכאוב? בא לי לברוח, בא לי לומר שלום לעולם, "שלום עולם, ניפגש פעם אחרת". לברוח, לנסוע למקום אחר, לבד, לבד, לבד. לחיות בשקט ולדאוג רק לעצמי. שלום לך עולם, נתראה בעוד 5 דקות שאסיים לכתוב את מכתב הפסיאודו פרידה הזה. אוףףףףף.........

תאמר

New member
אני בעד התמודדות ונגד בריחה

בריחה לא פותרת בעיות ובד"כ יוצרת בעיות נוספות

ה מוזה

New member
לקחת פסק זמן - זה מותר ../images/Emo13.gif

פסק זמן לקחת פסק זמן ולא לחשוב לשבת מול הים ולא לדאוג לתת לראש לנוח מהפיצוצים לתת ללב לנוח מהלחצים אני יודע שזה לא הזמן בעצם גם אני עוד לא מוכן אבל הנשמה רוצה קצת מנוחה לתפוס אויר בשביל לחזור לעבודה אולי זה רק משבר קטן וזה חולף אולי פשוט אני נהייתי קצת עייף לקחת פסק זמן ולא לחשוב לשבת מול הים ולא לדאוג לתת לראש לנוח מהפיצוצים לתת ללב לנוח מהלחצים אולי זה רק משבר קטן וזה חולף אולי פשוט אני נהייתי קצת עייף (מילים: אריק איינשטיין) * ~ *
* ~ *
* ~ * לקחת נשימה עמוקה ...כוס קפה ..לשבת לך בשקט רק את ועצמך מול שמש שוקעת כשרוח של ערב סתיו מלטפת ושקט באוויר ... ימלא לך את המצברים .. תני לעצמך , מלאי את עצמך כי בלי מצברים מלאים של שלווה פנימית ,סיפוק, רגיעה ..לא יהיה לך מה להעניק לאחרים אז מותר ...לקחת פסק ולתת קצת גם לעצמך .

למעלה