good eavning everyone! התגעגעתי!

good eavning everyone! התגעגעתי!

לאחר העדרות של כמה ימים מפאת חוסר זמן והרבה עבודה , חזרתי וכולכם עדיין פה וזה ממלא את ליבי באושר שהפורום היקר הזה עדיין פה. אני חייבת לחלוק עם אנשי הפורום דבר קטן: יש פה מישהי אחת , שכולנו צריכים לחבק בחום
והגיד תודה שהיא אחת מאיתנו וזו גל (shipper haert- מקווה שרשמתי נכון...). ביום שני בערב נתקלתי בבעיה והיו לי כמה שאלות לגבי הורדות פרקים (אופסססס.... מילה גסה ) וגל המקסימה וברוב סבלנותה הייתה איתי על הICQ משהו כמו שלוש שעות בלי להתייאש עם הרבה הרבה הבנה וסבלנות. הייתי חייבת לחלוק את זה ולמסור לה מפה שבעניי היא המלכה של הפורום הזה!!!!
חוצמזה שהיא מראה בקיאות אדירה בכל מה שקשור לג'אג ולאהובי
הארם...) וזהו... פחות או יותר. יש לי רק שאלה קטנה ואולי מישהו יוכל לעזור לי... איזה עונה משודרת כיום בשידורים החוזרים שבערב23:20 , באיזה פרק אנחנו,ואיזה עונה משודרת במוצ"ש . כבר התבלבלתתתתתי!!!! יעשו בחוכמה הכבלים אם ירשמו בתקצירים לפחות איזה עונה משודרת כל יום. ועכשיו באמת זהו. אוהבת את כולכם אחיי לג'אג....

shipper heart

New member
חזרת אלינו ../images/Emo13.gif וגרמת לי להסמיק קשות

...חח אממממ אז ככה- השידורים החוזרים כל יום בערב זה עונה רביעית יומראשון יהיה פרק 414 webb of lies לכל אוהבי קלארק פאלמר *בקי...עזבו* הוא מופיע שם. אה והארם בלי חולצה (
) ככה שפרק רע זה לא יכול להיות חיחי... במוצ"ש זאת העונה ה-6 היום שודר הפרק ה-3 שלה. הפרק הבא זה פלייט ריסק אם אני לא טועה...הארם טס שם *יאיי חולה על הפרקים שהוא טס בהם*

כמה כיף להיות פה!!!

אתם הופכים את חווית ג'אג לדבר כייפי עוד יותר. וגל את מצחיקה כמו תמיד. וואלה כשאני קוראת את מה שאת כותבת אני נקרעת מצחוק. אוף.... את טובה.

shipper heart

New member
אני אפילו לא מנסה להצחיק....חח

תהיי פה השבוע? התגעגענו *או לפחות התגעגעתי* יש תמונות של הארם שירטלס איפשו למטה....איפה שיש הודעות שלי וכתוב MORE MORE MORE...חח תהני

ההממממממ..........

איזה רררררעה! שלחת אותי לתמונות שגרמו לי להזיל ריר! אני חושבת שהוא הבחור הכי חתיך סקסי מדהים מהמם מטריך וכו' שקיים ע-ל-י א-ד-מ-ו-ת !!!!! ושיקום מישהו שיאמר אחרת!!!

כמה כיף להיות פה!!!

אתם הופכים את חווית ג'אג לדבר כייפי עוד יותר. וגל את מצחיקה כמו תמיד. וואלה כשאני קוראת את מה שאת כותבת אני נקרעת מצחוק. אוף.... את טובה.

cjharm

New member
חזרת!!!!!!!!!

איזה כיף!!! טוב, אז על השאלה גל כבר ענתה........ אז סתם רציתי להגיד שטוב שחזרת!!

shipper heart

New member
אני כל היום באתר הזה...*טוב חוץ

מהזמן שאני פה, בג'אגפנס, בפריינדס פור יו, בטלוויזיה או סתם רואה פרקים של ג'אג במחשב* שמעת את הסאונד קליפס הכי חדש שיש שם? זה מ-the view בסאונד קליפס 4? שואלים אותו שם מתי הארם ומאק יהיו ביחד...אוףף למה CB נכנסה להריון עונה שעברה?! אם היא לא הייתה נכנסת להריון H/M היו ביחד....הרס חח

האמת... שלא שמעתי....

אני עדיין קצת חלודה בקטע של ההורדות ואני צריכה להתאמן על זה... הצלחתי להוריד כמה קטעים קצרים מאיפה ששלחת אותי וכל הזמן אני מנסה להוריד עוד. בסוף זה גם יצליח לי... האמת היא שזה ממש מיגע לצפות בפרקים שאת רואה שכל רגע הם באים לקפוץ אחד על השני והם מזילים ריר, ופרקים שהם לחלוטין כאילו "זרים". אוףףףףף כמה אני שונאת את הפרקים האלו!!! זו ממש התעללות לשמה! ואני גם מנסה לא להתאמץ לראות ראיונות וכתבות אמיתיות כדי לא להרוס את האשליה ולנפץ לעצמי את הבועה שדברים מושלמים אכן קיימים... (הארם כן....)

אהה.. . ../images/Emo99.gif

המון זמן לא הייתי באתר הזה ( כשבועיים כן..לא להתבלבל...) ועכשיו נזכרתי שהתמונות ללא החולצה הן מהאתר ההוא. חחחח ... אני כזו דפוקה.... אבל הן עדיין מדהימות מושלמות ואם אני מבינה נכון הם מהפרק שיהיה יום ראשון! איזה ככככככיףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!

shipper heart

New member
אני לא מבינה את זה...מאק הולכת

לראות אותו היום בלי חולצה...עם בוקסר ובלי חולצה איך היא לא אונסת אותו?!!! ואני התכוונתי לראיונות שם. הרי הם לוקחים ראיונות שהיו עם דיוויד ושמים סאונד קליפס משם...אז בזה מהוויו הוא מדבר על הארם ומאק...חחח אוףףף עם התזמון של CB... בגלל שהיא הייתה בהריון הפכו את מאק לשופטת חיחי

ל- shipper heart

אני ינסה שוב כי חטפתי התעלמות קלה קודם... :)) אני קוראת מאוד נלהבת של הפורום.... לא משתתפת כי אני לא כל כך מספיקה לעקוב אבל חפייף.. אני ממש נהנת מהספויילרים ומחכה בחוסר ציפייה ליום שבו הארם ומק כבר יהיו ביחד... אני מה"זקנים"שתמיד אהבו את הסדרה..אפילו בימי קדם רבים,כשזה שודר בארץ בפעם הראשונה... בכל אופן שאלתי היא כזאת- מאיזה פרק לקוחה החתימה שלך??? היא מקסימה....... :))))))) ודיוויד ג'יימס אליוט פשוט מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! התחלית לצפות בסדרה בשביל לראות אותו... ואז פשוט התמכרתי... אויש הוא כזה חתיך... :)) בכל אופן-אחלה פורום יש לכם , ואני ממש אודה לך אם תעני לי.. :))

shipper heart

New member
אני מצטערת ../images/Emo9.gif פשוט לא

חשבתי שזה אלי...חח
אז ככה..אממ החלק הראשון- מה שמאק אומרת-"marines don't duck harm they take cover but they never duck" אני לא זוכרת את השם או המספר אבל זה מהפעם הראשונה שH/M היו אחד נגד השני בביתמשפט. עכשיו אני די בטוחה שהתכוונת לחלק השני...חח זה לקוח מהפרק Lifeline פרק 622 (פרק מספר 22 בעונה 6). זה פרק במסיבת אירוסין של מאק בבית של האדמירל *מאק+מיק (איכססס לא מאמינה שכתבתי את זה...)* במסיבה הארם ומאק מנהלים שיחה על כל מה שעבר עליהם במשך התקופה הזאת שהם מכירים-5 כמעט 6 שנים והכל מלווה ב"פלאשבקס" כאילו הם מדברים על משו ואז ישר רואים קטע שמתחבר.... אז באחד הקטעים מאק אומרת שמיק הוא בחור טוב והיא ממש הייתה רוצה שהארם יחבב אותו

shipper heart

New member
אופס...לחצתי בטעות על שלח...אני

אמשיך
ואז הארם אומר שהוא חיבב אותו, כולם חיבבו אותו מההתחלה *הוא אומר את זה בציניות...מן הסתם* ואז רואים את הקטע שהיה בpeople vs. mac שברמבי האדמירל, הארם והתובע (טדי) נמצאים בחדר של AJ וברמבי כזה מתחיל לריב עם הארם ואז עם AJ...ואז הוא עושה you're all mac's friends but all of you Rabb Roberts even you Admiral sir you're all a bit in love with her.... לא משנה זה ממשיך אבל כבר לא לעניין... מאק כזה מגינה עליו ואומרת להארם "he had to say it he was defending his client" והארם אומר- "he was right" מאק-"about me being guilty?!" הארם-"no about some people being in love with you" וזאת החתימה...חח אחרי זה יש הפסקה כזאת ונכנסים לתוך הבית של האדמירל, אחרי זה חוזרים אל הארם ומאק החוצה והיא שואלת אותו עושה לו what did you just say? הוא עונה- tha-that brumby was right מאק- about some people being in love with me? הארם*קשה לו כזה לענות*- yeah ואז היא מנסה להוציא את זה ממנו...עושה לו כזה-what people והוא מתחמק ואז היא מתחילה לדבר על הלייפליין שלו...לומשנה..וואיי אני יודעת את הפרק הזה יותר מדי טוב...מתחיל להזכיר לי את 510 חיחיחי...

אויש זה נשמע מדהים!!! תודה!

לפי החישוב שלי יש עוד כמה שבתות עד שהפרק הזה מגיע אלינו לצערי.. אבל אני אחיה... הוא שודר בסטאר וורלד? כי יש לי תחושה קלה שאולי ראיתי את זה.... בכל אופן... אחלה... יש לך עוד פרקים מומלצים עם קטעי הארם-מאק מקסימים להמליץ עליהם- שיהיה לי למה לצפות?

shipper heart

New member
אמממ לוידעת אם הוא היה בסטארוורלד

או לא...אני ראיתי שלמאק יש בתמונה טבעת נישואים אז הבנתי מאיזה פרק זה ו"דאגתי" לראות אותו...חחח ויש עוד הרבה זמן...אנחנו רק בפרק 3 ביומשבת הקרוב פרק רביעי וזה 22...יש עוד 18 פרקים וזה ה-מ-ו-ן זמן... אממ עוד שיפר מומנטס...מחר הפרק שנקרא- silent service פרק מדהים אמנם נפתח עם מריבה שלהם אבל אח"כ הם בסדר *בלשון המעטה...פחח איזה מילה* פרק 423- yeah baby שזה גם הפרק עם הבייבי דיל *צכה להתממש...אוףף שמטי לא תהרוס* פרק 424- goodbyes פרק האחרון של העונה הזאת כשהארם עוזב את ג'אג...*וחוזר לאקטיב פלייט דיוטי!! יאמי חולה עליו בפלייט סוט!!! זה הולך- DW-FS-DB חחח מזכיר לי את 903 בחברים חחח (איט גואס אולד ג'וב, ניו ג'וב, יו!!!)* אמממ בומרנג-פרק 100 ומאה ואחת של הסדרה שצולמו באוסטרליה. זה גם שיפר מומנטס וגם בראמבי *להקיא* ומאק... לגאסי (מורשת)- השני פרקים של העונה ה-6 ששודרו לפני שבועיים ושלושה ביומשבת. אדריפט- 624/701 הקליפהאנגר של העונה השישית והסיום שלו בתחילת עונה 7 טנגלד ווב- 824/901 קליפהאנגר של עונה 8 והסיום בעונה 9. אה שכחתי את Jag-a-thon או משו כזה זה איפשו באמצע עונה 7 שמאק רבה עם סטרג'יס ואז פולטת בטעות שהיא מאוהבת בהארם *אני נשפכתי!! כמעט בכיתי כשהבנתי שהארם לא שמע #סניף סניף מאי הקטנה#* 911 merry little christmas הפרק האחרון ששודר בארה"ב ביומשישי האחרון. יש בו גם הרבה שיפר מומנטס וגם קטעים שלא הייתי רוצה לראות בלה...*I Have a date with Webb* איכס...חח 6 מילים שהרסו את הפרק...חח אמממ אול יא פייטפול 811 הפרק כריסמס של עונה 8 שישודר בארה"ב בשידור חוזר ביומשישי הקרוב...לא ראיתי אותו אז אני לא יכולה להגיד כמה שיפרי הוא אבל אני יודעת שבהחלט יש בו קטעים טובים וחוצמזה יש בו את בוני!! *אדמירל תומאס בון בשבילכם חיחי* אבל אני אוכל לפרט על הפרק הזה יותר עוד כמה ימים...תודה שלום
חח מקווה שעזרתי

למעלה