גאגית מאוהבת
New member
good eavning everyone! התגעגעתי!
לאחר העדרות של כמה ימים מפאת חוסר זמן והרבה עבודה , חזרתי וכולכם עדיין פה וזה ממלא את ליבי באושר שהפורום היקר הזה עדיין פה. אני חייבת לחלוק עם אנשי הפורום דבר קטן: יש פה מישהי אחת , שכולנו צריכים לחבק בחום
והגיד תודה שהיא אחת מאיתנו וזו גל (shipper haert- מקווה שרשמתי נכון...). ביום שני בערב נתקלתי בבעיה והיו לי כמה שאלות לגבי הורדות פרקים (אופסססס.... מילה גסה ) וגל המקסימה וברוב סבלנותה הייתה איתי על הICQ משהו כמו שלוש שעות בלי להתייאש עם הרבה הרבה הבנה וסבלנות. הייתי חייבת לחלוק את זה ולמסור לה מפה שבעניי היא המלכה של הפורום הזה!!!!
חוצמזה שהיא מראה בקיאות אדירה בכל מה שקשור לג'אג ולאהובי
הארם...) וזהו... פחות או יותר. יש לי רק שאלה קטנה ואולי מישהו יוכל לעזור לי... איזה עונה משודרת כיום בשידורים החוזרים שבערב23:20 , באיזה פרק אנחנו,ואיזה עונה משודרת במוצ"ש . כבר התבלבלתתתתתי!!!! יעשו בחוכמה הכבלים אם ירשמו בתקצירים לפחות איזה עונה משודרת כל יום. ועכשיו באמת זהו. אוהבת את כולכם אחיי לג'אג....
לאחר העדרות של כמה ימים מפאת חוסר זמן והרבה עבודה , חזרתי וכולכם עדיין פה וזה ממלא את ליבי באושר שהפורום היקר הזה עדיין פה. אני חייבת לחלוק עם אנשי הפורום דבר קטן: יש פה מישהי אחת , שכולנו צריכים לחבק בחום