GOOD EVENING EVERYONE

רינתבי

New member
GOOD EVENING EVERYONE

יש לי עכשיו הפסקה ,סוף כל סוף,משיעור אנגלית.מחר שותפה שלי נוסעת לסופ"ש לים המלח,איזה כיף לה-גם אני רוצה מסג´ים כל יום ,ג´קוזי וכד´.שנים שלא הייתי בנופש.כבר חושך בחוץ הפסדתי את השקיעה-חלון הכיתה משקיף לים הכחול הגדול... רינת

ל3

New member
רינתוש'

איזה כיף ללמוד בכיתה שמשקיפה על היים- אני מקנאת בך. רינתוש', לפחות יהיה לך את הדירה לעמצך וקצת שקט ושלווה. שמי לך מוסיקה שאת אוהבת, תביאי סרטים טובים, הזמני חברות ופיצה ( אולי בדרך גם יבוא איזה שליח ששוה טיפ טוב......) מלאי אמבטיה במי מלח ( נו, לפחות האשליה- זה לא הורג לחלום נכון?). ים המלח זה סתם צפוף ולח עכשו
. אין כמו בבית: home sweet home...
נו, רואים חיוכון קטן?

רינתבי

New member
שוב לילה

שירי העלית לי חיוך גדול על השפתיים,תודה.לא מזמן יצאתי מאמבט כזה טוב-הוספתי שמן מיוחד וכל הדאגות נעלמו.לגבי החתיך ומסיבת הפיג´מות לא יצא לפועל ,אני בצפון.אני מקווה שאת תצאי לחגוג את הציון בארוחה טובה-עוגת שוקולד עם סירופ וקצפת וגלידה-עכשיו גרמתי לי חשק .. .. או לצאת לרקוד.חלומות ורודים,שירילה.רינת

gaia20

New member
בבקשה, מספיק לדבר על אוכל ../images/Emo13.gif

בזמן האחרון כל דקה אני רק גורסת ובולסת... ולא תגידו דברים בריאים... פיצות, גלידות ועוד ג'אנקים כאלה.... פשוט סיוט לקיבה המסכנה שיש לה כל כך הרבה עבודה.......

שבע77

New member
גם אני גם אני גם אני

אני בדיוק באותו מצב... ואיזה כאבי בטן יש לי.. חבל"ז וכמה אני אוכלת... חבל"ז

ל3

New member
רינתוש'

גרמת לי לשמוח שגרמתי לך לשמוח ( בוא נמשיך בתגובת השרשרת הזו.....). לגבי הגלידה, נשמע מפתה אך מה יגידו הקלוריות?

champ

New member
למי איכפת מהקלוריות?? ../images/Emo3.gif

תהנו כל עוד אפשר

gaia20

New member
יאאאאאמי.....

תראו מה זה... השעה רק 4:40 ואני כבר הספקתי לאכול 3 ארוחות מלאות.... בומבה שכמותי...

ל3

New member
אצלי הבעיה זה בין לבין

בין ארוחה לארוחה אני אוהבת לנשנש שטויות
ובעיקר שוקולדים אוף, למה כל מה שטעים משמין?

gaia20

New member
לנשנש... אוי.....

אני כל כך אוהבת לנשנש.... ושאלה? למה תמיד ילדים אומרים לאמא "לא רעב יותר" "לא יכול לגמור מהצלחת" אבל אחרי האוכל הם תמיד רעבים לממתקים? תשובה: מי שקרא פעם את הספר "ציפור הנפש" יודע את התשובה הסיבה לכך היא מאוד פשוטה לפי הסיפור, הגוף שלנו מורכב מהמון מגירות קטנות... המון המון המון המון המון מגירות...... יש מגירה לעוף יש מגירה לאורז יש מגירה לתירס יש מגירה לזה ויש מגירה לזה... אבל כל המגירות האלו הן קטנות ולעומת זאת, המגירה של הממתקים מאוד גדולה ולכן, המגירות הקטנות תמיד מתמלאות ממש מהר, אבל במגירה של הממתקים, תמיד יש מקום.... שיהיה לכולנו סופשבוע בריא ונעים! אל תשכחו למלא את המגירה של הממתקים.........

champ

New member
נכון שבא לכם לחטוף משהו משם? ../images/Emo9.gif

או אולי מכאן? ואם לא, אז בטח מפה... המממ טוב, לזה בטח אף אחד לא יסרב..

ל3

New member
יאווווווווווו

איך בא לי. אבי, מספיק עם ההתעללות- אני קוראת אותך לסדר

gaia20

New member
אבי, אתה לא בסדר....

אתה מדרדר כאן את כל הבנות.......

champ

New member
מדרדר? אפשר לחשוב שכולן בדיאטה../images/Emo3.gif

אתן בוודאי יושבות עכשיו בבית מול המסך ומזילות ריר על המקלדת למראה התמונות שצירפתי...

gaia20

New member
תראה...

הבנות כאן ברמה מאוד גבוהה.... מהמשובחות ביותר.... ומה לעשות, המשובחות צריכות לשמור על הפיגורה.... אז מספיק לדרדר אותנו!

ל3

New member
אבי../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

עכשו עברת כל גבול!!! עוד מעט אני קוראת למשטרת הזאבים......

למעלה